- Денис Д***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Темно-синій
Кепка супер! Якісний пошив, гарно сидить на голові, нічого не давить, нічого зайвого. Дуже дякую. Мені в загалі дуже важко підібрати кепку, але ця сіла і виглядає наче по мені кроїли))). На запас придбаю ще пару штук різного кольору. Беріть, не пожалкуєте. Хай щастить!
- Переваги:
- Якісна тканина, добре сидить і виглядає. Особлива якщо у Вас маленький чердачьок).
- Недоліки:
- Незнайдете!
- Продавець SibiuS
Дякую Вам за замовлення і відгук, будемо раді бачити в нашому магазині знову :)
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Білий
Кепка пришла быстро. Хорошо упакована. Не помятая. Сама кепка качественная,глубокая,с длинным козырьком. Полностью соответствует характеристике. Очень удобная и красивая. Спасибо продавцу! Рекомендую)
Дякую Вам за замовлення в нашому магазині і відгук :)
- Сергей Л***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Темно-синій
Надзвичайно оперативні і вічниві люди! Швидко оформили замовлення і доставили у зручний час. Ціна, якість відповідає зазначеній на їх сайті. Рекомендую усім бажаючим!
- Переваги:
- Чесність
- Продавець SibiuS
Дякую Вам за щирий відгук :)
- Андріана М***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Білий
За такою ціною якість просто вражає!
- Переваги:
- Якість матеріалу і фасон - саме те що треба!
- Недоліки:
- нема
- SibiuS
Дякую за відгук!
- Олег Ч***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Темно-синій
Усе вчасно ,дуже задоволен!!!
Дякую Вам за замовлення і відгук :)
- Андрей Р***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Темно-синій
В общем покупкой доволен
- Переваги:
- Качество материала, жесткий козырек
- Недоліки:
- пока не заметил, ношу всего 5-й день
Дякую за замовлення і відгук :)
- Данил С***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Обычная нормальная кепка. Для меня немножко глубоковата, но мне нравится
- Данило С***
До меня только сейчас дошло что кепка глубоковата чтобы волосы не прижимать сильно, причёску не портить)
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Темно-синій
Кепка отличная. Доставка в Киев из Львова просто молниеносная (сутки)!
- Переваги:
- Качество, размер на объём 55 см- идиально.
- Продавець SibiuS
Спасибо Вам за заказ и отзыв :)
- Мария М***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Темно-синій
Продавец связался, разницу скинули на карту, приятно удивлена такой честностью и оперативностью на мой отзыв. Отличных продаж и хороших покупателей
Дякую Вам за замовлення і відгук :)
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Білий
Клёвая кепочка. Всё как на фото
- Продавець SibiuS
Спасибо Вам за заказ и отзыв :)
- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Білий
Кепка отличная, хлопок, на голове хорошо сидит, подходит и мужчинам и женщинам
Дякую за замовлення і відгук :)
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Заказав 2 шт.(чорну і темно - синю). Доставили за 1 день. Є певні огріхи в плані якості, але за таку ціну гріх скаржитися. В мене той ще "казанок" ( ≈59 см.), але регулювання вистачило. Рекомендую.
- Переваги:
- Ціна. Якість.
Дякую Вам за замовлення і відгук :)
- Зырянов П***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Темно-синій
хорошая кепка. ничего лишнего.
Дякую Вам за замовлення і відгук :)
- Игорь Г***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Білий
Отличное качество. Даже не ожидал.
- Переваги:
- Все
Дякую Вам за відгук! :)
- Юрий Г***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Бейсболка хорошая.
Дякую Вам за відгук :)
- Потебенько О***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Темно-синій
Дякую Вам за відгук! :)
- Володимир З***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Білий
Після замовлення менеджер зв"язався за декілька хвилин, і того ж дня відправив кепку. Сама кепка виглядає гарно, добре сидить на голові.
- Переваги:
- Хороший дизайн і матеріал
- Продавець SibiuS
Дякую Вам за відгук :)
- Христина Т***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Червоний
Бейсболка дуже сподобалась! Менеджер зв'язався дуже швидко і також швидко відправив. Рекомендую!
- Переваги:
- Якість тканини висока. Кепка ідеально лежить.
Дякую за замовлення і відгук :)
- Повшук М***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Червоний
Хорошо сидит, пришла не помятая, цвет соответствует фото....очень довольна)
- Переваги:
- Удобная в посадке, хорошее качество
Спасибо за отзыв :)
- Потебенько О***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Дякую Вам за відгук! :)
- Олександр.Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Дякую продавцю за швидке оформлення і відправку. Гарна упаковка. Рекомендую
- Переваги:
- Кепка гарної якості, за ці кошти. Відповідає таблиці розмірів.
- Недоліки:
- Немає.
Дякую Вам за замовлення і відгук :) Приємного користування!
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Темно-синій
Одягаю практично до вух, заглубока для моєї голови, але це можливо через відсутність волос чи особливості моєї голови. Пошита якісно, як буде носитися час покаже.
- Переваги:
- Зовнішній вигляд, ціна.
- Недоліки:
- Заглубока для моєї голови
- Продавець SibiuS
Дякую Вам за замовлення і відгук :) Приємного користування!
- Михайло М***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Білий
Якісний товар та швидка даставка.
Дякую Вам за замовлення і відгук :) Приємного користування!
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Кепка підійшла.Брали для чоловіка вже 2раз Якість хорошо.
Не можна прати.Під дощем втрачає вигляд і форму.
Дякую!- Продавець SibiuS
Дякую Вам за замовлення і відгук. Дійсно, прати не можна, бо може втратити вигляд. Про це є позначки на етикетці. Я також ношу кепки цієї моделі і чищу їх з допомогою валика з липким гелевим покриттям. Більшість налипшої пилюки цей валик знімає.
- Грищенко П***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Дякую Вам за замовлення і відгук :)
- Микола М***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Сірий
Все добре картуз хорошої якості за доступну ціну. Але хотілось щоб на картузі було мінімум строчок, або взагалі без них.
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Жовтий
Хорошая ,по размеру подошла.
Дякую Вам за замовлення і відгук :)
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Темно-синій
Чудовий продавець, все швидко, якісно. Саме те, що я шукав. Заказуватиму ще.
- Переваги:
- Ціна, якість, хороший продавець.
- Недоліки:
- Жодних.
- Продавець SibiuS
Дякую Вам за замовлення і відгук :)
- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Синій
Не жмет уши, не давит на пирсинг. Именно с такой целью искал кепку. Ибо прошлый раз оригинальная NYY 47 именно это и делала. А тут в разы дешевле и качество явно не хуже.
- Переваги:
- Длинный козырек. Я предпочитаю именно такие.
Дешево, материал качественный, застёжка не пластмассовая. - Недоліки:
- Нету.
Дякую Вам за замовлення і відгук :)
- Владислав Г***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Жовтий
Брав у похід, сидить дуже зручно. Одного разу навіть хотів зняти картуз, коли його не було на голові - наскільки зручний.
- Переваги:
- Яскравий картуз, приємний колір, добре сидить, нічого зайвого.
- Недоліки:
- Жодного. Дякую.
- Продавець SibiuS
- РодионВідгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Отличное качество рекомендую
Дякую Вам за замовлення в нашому магазині і відгук :)
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Білий
Приятная кепочка. Самому можно украсить,как душа пожелает. Возможно,материал кепки не совсем летний,немного плотноват и жарко. Но в целом нормально.
- Переваги:
- Простая,без выпендрежа.
- Недоліки:
- Материал кепки для лета плотноват. Может быть жарко.
- Продавець SibiuS
Дякую за замовлення в нашому магазині і відгук :)
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Классная кепка, сшита очень качественно и форма подходит практически любому лицу.
- Переваги:
- Ткань и изготовление
- Продавець SibiuS
Дякую Вам за замовлення в нашому магазині і відгук :)
- В'ячеслав М***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Класична кепка. Якісно пошита з якісних матеріалів. Придбанням задоволений.
Дякую Вам за замовлення в нашому магазині і відгук :)
- Сергій І***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Супер!
Дякую Вам за замовлення в нашому магазині і відгук :)
- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Чудова кепка