Відгуки покупців про Тумбочка на коліщатах Forte Vilda 664x400x356 Бетон

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Василь П***
    Відгук від покупця. Продавець: Абрикос. Висота: 66. Глибина: 35. Ширина: 40. Колір: Венге Магія

Хороша тумбочка,приїхала швидко.Бажано мати шурік для збірки через велику кількість саморізів.З мінусів це не відповідність намічених отворів під гвинти ,а також під ручки

Переваги:
    Швидко приїхали
    Недоліки:
    Не всі отвори розміщені вірно
  • Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: Абрикос. Висота: 66. Глибина: 35. Ширина: 40. Колір: Бетон

Збирав не я, тому тумбочка топ) як раз чітко заїзжає під стіл, шухляди з часом всі.норм відкриваються.

• Алла К***
    Відгук від покупця. Продавець: Абрикос. Висота: 66. Глибина: 35. Ширина: 40. Колір: Дуб Сонома

добра тумба, виконує свої функції, непогано виглядає

Переваги:
    дешева
    Недоліки:
    не знайшли
  • Дятел М***
    Відгук від покупця. Продавець: Абрикос. Висота: 66. Глибина: 35. Ширина: 40. Колір: Білий

деталі порізані і крайковані добре, сверловка зроблена неточно.
    деталі збираються з перекосами і нестиковками в пару міліметрів. Не настільки щоби взагалі не зібратись, але через неякісну сверловку немає відчуття що ти тримаєш в руках хорошу річ.
    Дно має свердловку під 4 конфірмата які не співпадають з отворами (два з них) в корпусі. без свердла 4мм зібрати не вдасться (або дно триматиметься на 2х конфірматах)
    свердловка під шарикові направляючі не співпадає з отворами на самих направляючих. можна прикрутити направляючі на одну з свердловок, решту потрібно зробити "по місцю".
    кріплення дна ящиків з навантаженням "на розрив" виглядає дуже суперечливо. Або конструктор не знав як зробити так, аби навантаження було "на зріз" або конструктору "закрутили гайки" і конструкція тепер "так собі". 12 шурупів закручених в середньої якості дсп раніше чи пізніше вирвуться, це лише питання часу. Все ж таки фрезерування пазів під дно ящика чи застосування Г-подібних направляючих з підтримкою дна виглядає більш надійним і простим рішенням.
    Судячи з сверловки під направляючі на ящиках саме такі направляючі і були закладені в конструкцію від початку, а потім конструкцію "оптимізували".
    загалом при наявності молотка і свердла 4мм та 1мм (або шило) конструкція збирається і в зібраному вигляді виглядає непогано. Лише рекомендую не нехтувати комплектним клеєм. В деяких місцях деталі мають бути додатково зафіксоівані клеєм, бо інакше отвори під шканти в дсп завеликого розміру або шканти затонкі, без склеювання конструкція "грає" в усіх площинах.
    кріплення фасадів :) на мою думку цілком може бути спрощеним. кількість шкантів в чотирьох фасадах більше, ніж в усій решті конструкції.
    Інструкція по збиранню має неточності, точніше через неточність сверловки інструкція має бути творчо переосмислена. Інакше рівно зібрати буде практично неможливо.

Переваги:
    вдалий розмір, невисока ціна
    Недоліки:
    точність сверловки, якість крайки, конструкція дна ящиків
    • Владислав А***

Все так и есть. Очень удивило что отверстия не совпадают и везде перекосы до 5мм. Добавлю что ручки дешевые, 3 направляющие DC, а четвертое вообще noname, выдвигается плохо, буду менять. Дешевле в вияр сделать самому раскрой. Сделано на 3/5.

• Тимощук А***

Свої функції виконує, мене все влаштовує.

Переваги:
    Компактна та легко збирається
    Недоліки:
    Поки не знайшов
    • Продавець  Абрикос

Доброго дня)
      Дякуємо за ваш відгук!
      Ми дуже раді, що Вам все сподобалося.
      Користуйтеся із задоволенням:)

• Наталія

Обирали за функціоналом. Якість на трієчку. Як збирали - намучились.

Переваги:
    Недоліки:
    Краще була б дорожча, але якісніша
  • Никита П***

Очень рекомендую!!!!вся комплектация инструкция.Добротная отличная тумбочка.Спасибо.

Переваги:
    Шикарное качество

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук.
      Ми дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою.
      Приємного користування:)

• Алексей А***

Не сходятся нормально плиты, есть щели, после зборки шухляды выежают практически не фиксируются. В комплекте не те рельсы под которые накернены отверствия. Не рекомендую

Недоліки:
    Компректовка плохого качества(
    • Продавець  Абрикос

Доброго дня, Олексій!
      Дякуємо за зворотню інформацію.
      Нам прикро. що виникла така ситуація.
      Такого бути не повинно.
      Найближчим часом ми з вами зв'яжемось для уточнення інформації

• Александр П***

Плюсы. Внешне смотрится хорошо, подошло под стол.

Минусы:
    От дсп есть запах. думаю из дешевых вариантов.
    На сборку реально ушло 2 вечера. Без шуруповерта вы реально не соберете. Лучше брать готовую, если нет сил и времени собирать. А так сборка на любителя конечно.

Есть недочеты в инструкции, нет маркировки деталей самих,
    в раскрое я считаю есть 4 лишних детали дсп, что утяжеляет конструкцию. Тумба реально тяжелая. По линолеуму на колесиках ходит туго из-за веса. Упаковка нормальная, но все детали мелкие в одном пакете. это не удобно. хотя и экологично. Ручки пластиковые. В процессе сборки перекосило верхний ящик. отрегулировать пока не получилось. из-за этого туго ходит.

Переваги:
    Внешний вид
    Недоліки:
    Вес, сборка, фурнитура
  • Віталій Д***

Дякую продавцю!

Переваги:
    Красивий, сучасний, міцний, на колесах
    Недоліки:
    Без шуруповерта збирати важкувато ;)
    • Абрикос

Доброго дня, Віталій!
      Д'якуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви залишись задоволені покупкою.
      Приємного користування:)