- Геннадій А***Відгук від покупця. Продавець: Bagmag. Колір: Чорний
Зручна.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Bagmag. Колір: Чорний
Отличная
- Наталья Ф***Відгук від покупця. Продавець: Bagmag. Колір: Чорний
Очень удобная сумка. Небольшой размер, но вместительная
- Переваги:
- Хорошая, вместительная сумка. Качественно пошита, все замки работают.
- Снежана С***Відгук від покупця. Продавець: Bagmag. Колір: Чорний
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Швидко відправили замовлення, все відповідає опису та фото. Дякую
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Це вже друга, точно така як і попередня, яка відслужила кілька років з щоденним використанням. Накладку на плечевий пасок викидаю (відрізаю) одразу, мені просто заважає. Сам пасок на плече тре шоб був довший, хоча би на 15 см, про це вже неодноразово писали на різних сайтах виробнику, але поки ніякої реакції. Попередня вмерла від часу - за кілька років фізично попротиралась тканина, та бігунки на блискавках просто розвалилась.
- Переваги:
- Місткість, багато відділень.
- Недоліки:
- За таку ціну не бачу
- Александр И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Сумку получил, качество не подошло, тоненький материал, проживет не долго, не стал брать.
- Переваги:
- Слабенькая
- Недоліки:
- Слабенькая
- Юлия В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Рекомендую
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Вже порвалася накладка на ремені під плече. Погано!
- Недоліки:
Доброго дня. Дуже прикро, що Ви зіштовхнулись з незручностями. Якщо Ви виявили недоліки виробу або брак протягом гарантійного періоду, Ви маєте право на їх безкоштовне усунення відповідно до положень чинного законодавтсва України.
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудово
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Перше враження було хороше, з оглядом на ціну. Звичайний бюджетний виріб, тканина та замки. Відповідно, за таку ціну я не очікував чогось неймовірного. Але, навіть за таку ціну має бути хоч щось мінімальне. Я два рази з нею проїхався по роботі, навантаження не було і 5 кг а ремінь перекрутився в металевій скобі (чи карабіні, див.фото) Дуже дивне рішення зробити її округлою, що полегшує такому перекручуванню. Так само як пряжка, що регулює довжину ременя, постійно послаблюється. Криво пришито, де перекрутився карабін, майже пів сантиметр, це вже занадто. Якщо вона у вас розрахована носити не важче бутербродів, то так і пишіть - Максимальне навантаження 1 кілограм.
Добавив зірка за ціну- Переваги:
- Недоліки:
- Фурнітура. Якість пошиття
- Віталій
Нема жорсткості на ремінцях... То можна виправить акриловим лаком розведеним з водою...
А от блискавки, які служать не дуже довго, їх як виправить???
- Игорь Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хорошая сумка за свои деньги.
- Переваги:
- Для меня такой размер устраивает,специально выбирал такой.
Відповідає
Добрий день. Вдячні за Ваш відгук. Гарного користування.
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Сумка, которую мне прислали не соответствует заявленным в описании размерам!((( Лист картона А4 вошёл бы впритык, папка не входит.(((
- Переваги:
- Не нашла
- Недоліки:
- не соответствует замерам
Не відповідає
- Олег
так а какие по факту размеры? Вы замеряли?
Наталія, доброго дня. Приносимо свої вибачення за незручності. І дякуємо за Ваше зауваження. Дійсно, розміри сумки вказані помилкові. Виправимо найближчим часом
Доброго дня. 29*24*13
- Виталий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Непогана сумка на свої гроші.
- Переваги:
- Містка, зручна.
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Товаром задоволені!
- Переваги:
- Швидка доставка
- Імшенецький А***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Я многие годы пользовался продукцией этой фирмы. Вполне устраивало качество. Не супер, но на несколько лет вполне хватало. Но меньше года назад купил новую сумку этой фирмы и не прошел год внутри посыпался материал. Такого никогда ранее не было. Причем в нескольких отделениях. Думаю, что решили съэкономить и закупили дешевый и очень некачественный материал. Увы придется искать что-то другое.
- Переваги:
- была несколько лет назад хороший бюджетный вариант
- Недоліки:
- Стали использовать материал, который начал просто рассыпаться
Відповідає
Доброго дня, маємо зазначити, що стосовно цього матеріалу вже дуже багато років не має няких змін. Використовується той самий матеріал. З Вашого відгуку вбачається, що річ була у Вашому користуванні майже рік. Це досить тривалий термін. Тому зі свого боку ми впевнені, що пошкодження, які Ви описали виникли впершу чергу внаслідок користування річчю. А ваші домисли щодо "бажання зекономити та використовувати більш дешевий матеріал" не мають ніякого обгрунтування та не відповідають дійсності.
- Лілія С***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купили нашому дідусеві на роботу - туди поміщається дійсно багато.Не сподобалась тільки довжина ручки.
- Переваги:
- якісноп пошита, хороші застібки
- Недоліки:
- закоротка ручка для чоловіка високого зросту
- Шершун В***
Ви маєте на увазі, що ручка-ремінь на плече закоротка? Скільки сантиметрів довжина його?
Експерт RozetkaДобрий день! Довжина ручки 118 см