Відгуки покупців про Шафа для речей Бриз ШКУ-14 Еверест венге комбі (Brr-96)

Оцінка користувачів 4.69/5
  • Світлана П***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Дуб Сонома/Дуб Трюфель

Дякую за шафу, дуже удобна, виглядає чудово, місця в кімнате займає мало .

Переваги:
    Займає мало місця
    Недоліки:
    Вузенькі полиці
    • Продавець  ВерестМ

Добрий день, Світлано! Дякуємо за позитивний відгук! Завжди раді бачити Вас серед наших клієнтів.

• Юрий Я***

Товар відповідає якості,дуже зручний,

• Продавець  ВерестМ

Добрий день, Юрію! Висловлюємо щиру подяку за позитивний відгук! Ми цінуємо кожного клієнта і прагнемо, щоб кожна покупка була приємною.

• Ирина М***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Дуб Сонома/Дуб Трюфель

Покупкою задоволена, доволі вмістка, як для свого розміру. Рекомендую

• Продавець  ВерестМ

Добрий день, Ірино! Велике спасибі за відгук і фото! Раді, що меблі сподобалися та виправдали Ваші очікування. Хай служать довго та приносить лише комфорт. Гарного дня вам!

• Мар'яна
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Дуб Сонома/Дуб Трюфель

Шафа непогана, хоч у нас верхня полиця стала нижньою, бо так просвердлили дірки. Але поки зрозуміли, що не так, то понервувались добряче. Загалом, дуже містка і практична шафа для невеликого коридору. Більше зможу сказати лише після тривалого використання.
    Відправили на два дні раніше, аніж обіцяли. Виробника рекомендую.

Переваги:
    Ціна, компактність
    • Продавець  ВерестМ

Добрий день, Мар'яно! Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що наші меблі задовольнили Ваші очікування. Ваші зауваження для нас дуже важливі, і ми обов'язково врахуємо їх для покращення нашої продукції. Вибачте за незручності. Сподіваємося, що меблі служитимуть Вам довго і будуть приносити тільки задоволення! Чекаємо на Вас знову)

• Людмила С***

Мої щирі рекомендації!
    Шафу отримали. Якість на відмінно. Доставка НП кур'єром до дверей - без пошкоджень, запаковано все ідеально! Дякую за акційну ціну та можливість отримання перевізником.

Переваги:
    Швидко зв'язатись, якість виробу
    Недоліки:
    Поки не виявлено, ще не зібрали)
    • Продавець  ВерестМ

Доброго дня, Людмило!
      Дякуємо вам за відгук, ми дуже раді що ви залишились задоволені.

Чекаємо вас знову!

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Колір фасаду: Венге темний/Дуб молочний

Норм

• Продавець  ALBAMIX

Дякуємо за відгук ,дякуємо за замовлення та фото! Гарного дня

• Лилия М***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Венге/Дуб молочний

Дякую, хороша шафа, користуємось, вмістка. Легко збирається

• Продавець  ВерестМ

Дякуємо вам за відгук, ми дуже раді що ви залишились задоволені.

Чекаємо вас знову!

• Ирина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Колір фасаду: Венге темний/Дуб молочний

Очень вместилельный и удобный. На свои деньги, нормального качества. Подробная инструкция, легко собирается.

• Продавець  ALBAMIX

Дякуємо за відгук та замовлення! Гарного дня

• Анна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Венге/Дуб молочний

За свої гроші - гарна шафа. Звісно, про супер якість матеріалів не йдеться, але вона достатньо містка, симпатична і компактна. Інструкція зрозуміла. Конструкція продумана. Зібрала її сама без проблем. Єдине питання до виробника: чому не було отворів під саморези на дверцятах? Петлі було кріпити не дуже зручно.

Стосовно упаковки - вона погана(( Фурнітура в звичайному зіп пакеті, що вкладений між кришками. Дивом доїхав повний комплект. Диво що тільки одна подряпина на верхній кришці. Кути плит не ущільнені додатково, один надколовся, але зовсім трошки. Думала підклеїти пва, але виявилося що це місце всередині шафи. Жодної плівки для захисту від вологи, тільки картон. Але врешті обійшлося.

Переваги:
    Вище перераховані
    Недоліки:
    Пакування
    • Продавець  ВерестМ

Доброго дня, Анно! Зауваження щодо пакування та отворів уже предали виробнику, впевнені, що цедопоможе покращити їм свій продукт. Дуже прикро, що Ваше замовлення пошкодилося при транспортуванні. Ми відправляємо товар у фабричному пакуванні, НП доупаковує його за своїми правилами перевезення. Тому завжди просимо покупців оглянути товар перед отриманням, в разі виявлення пошкоджень відмовитись від посилки і ми відправимо Ваше замовлення повторно. Сподіваємося бачити Вас в числі наших постійних покупців. З найкращими побажаннями, команда ВерестМ

• Дышкант Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Венге/Дуб молочний

Все супер! Ребята молодцы! Все во время и быстро. Качество соответствует! Спасибо

• Продавець  ВерестМ

Огромное спасибо за оценку нашей работы, желаем долгих лет пользования купленной мебелью. Хорошего дня!

• Татьяна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Венге/Дуб молочний

Отличный шкаф. Собрали без проблем. Полностью соответствует картинке и описанию. Пользуюсь больше месяца - нареканий нет

Переваги:
    Прост в сборке, удобен в пользовании
    Недоліки:
    Не обнаружено
    • Продавець  ВерестМ

• Максюта л***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Дуб Сонома/Дуб Трюфель

Покупали в село, смотрится прилично за такую сумму.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  ВерестМ

• Мирослава

Шкаф устроил.

Переваги:
    Компактный, удобный в сборке. Быстро доставлен. Оптимальная высота для комнаты.
    • Продавець  ВерестМ_old

Спасибо за теплый отзыв! Рады, что Вам понравилось!

• Антон К***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Дуб Сонома/Дуб Трюфель

Інструкція погана, нічого не ясно. Є тільки зображення як він має бути. В результаті дві зайві маленькі дошки.

Переваги:
    Ціна, компактність
    Недоліки:
    Інструкція
    • Продавець  ВерестМ

Дякую за Ваш відгук. Щодо інструкції … Кожен наш товар в обов'язковому порядку комплектується докладною інструкцією та схемою складання. Мабуть, у Вашому випадку інструкція могла випасти під час транспортування. Просимо вибачення за цю ситуацію. Що стосується 2-х маленьких дощечок, це підкладки, щоб деталі не пошкодилися при транспортуванні. Зі свого боку, ми обов'язково передамо цю інформацію на фабрику, оскільки раніше таких випадків не було. Раді, що Ви впоралися зі складанням без інструкції, це говорить про високу технологічність товару. Бажаємо довгих років користування купленими меблями. Гарного дня!

• Елена А***
    Відгук від покупця. Продавець: 48 квадратов

Недорого и на вид отличный и компактный шкаф.

Переваги:
    Компактный шкаф. Собрался дома легко с шурруповертом
    Недоліки:
    пока не увидели.
    • Продавець  48 квадратов

Добрый день, спасибо за Ваш отзыв. Будем рады Вашим новым заказам)

• Бережна М***
    Відгук від покупця. Продавець: 48 квадратов

Шкаф отличный для кладовок, балконов, дач. Он не подходит в центральные комнаты так как выглядит очень дешево.
    Но в целом очень вместительный и удобный, не хватало некторых деталей и инструкции.

Переваги:
    Дешевый, вместительный
    Недоліки:
    Некоторые куски отпадали
    • 48 к***

Добрый день, сделайте фото чего не хватило и мы закажем на фабрике, за счет компании.

• 48 к***

• Рогальская И***
    Продавець: 48 квадратов

Здравствуйте,подскажите пожалуйста,данный шкаф есть в наличии ?

• 48 к***

Добрый день! Есть в наличии.