Відгуки покупців про Набір для покриття нігтів гель-лаком Ara Старт + лампа SUN one UV/LED 48W White
Є в наявності
- Евгения Ш***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Дуже дякую продавцю, все в найкращому вигляді, швидка доставка і відправка! Залишилася задоволена покупкою!
- Продавець E-Style
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Всі наші товари за посиланням: посилання
- Альона Ш***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
В загальному набір саме для початківців, щоб зрозуміти послідовність виконання манікюру. Добре, що можна вибрати колір лаку. Все необхідне є.
- Переваги:
- Набір всього необхідного для домашнього манікюру. База та топ підійдуть не всім нігтьовим пластинам
- Недоліки:
- База та топ носяться не довго. Замінила на інші марки, все тримається довго.
- Продавець E-Style
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Приємно було отримати в подарунок масло для кутикули
- Переваги:
- Набір чудовий, з ним легко впорається новачок, добре те, що не треба знімати липкий слой. Швидко набір був доставлений до мене
- Недоліки:
- З недоліків є те, що кольори які я замовила, не відповідають дійсності, я обрала #32 вишневий колір, а на факті він яскраво рожевий, тому 4 зірочки
- Продавець E-Style
- Дарья Б***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Лампа добре працює, лаки гарної консистенції, не розтікаються. Приємно порадував подаруночок. Все сподобалось, навіть дуже
- Продавець E-Style
- Зоряна А***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Дуже швидка доставка...дякую продавцю за подаруночок
- КсеніяВідгук від покупця. Продавець: E-Style
Брала набір для домашнього користування. Все чудово , лампа сушить гарно, база густа не розтікається, кольори гель лаків яскраві , плотні. Окремо дякую за подарунок)
- Вікторія Я***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Лампа більш для дому, коли немає часу на салон, лак в наборі краще не використовувати
- Неля Г***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Гарний набір для початківця.
- Переваги:
- Є все необхідне для першого покриття гель лаком.
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Доброго дня, посилку отримала ,якість товару чудова. Персонал привітний ))
- Татьяна Л***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Отримала стартовий набір, хто в ЕС рекомендую замовити, дешевше ніж тут замовляти, швидко оформили, переслала. Задоволена, якість хороша. Дуже зручно.
- Переваги:
- Недоліки:
- Мало кольорів на вибір в наявності
- Продавець E-Style
- Гай С***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Только сегодня получила набор и сразу опробовала. Я не профессионал - брала набор просто себе на маникюр. Мне, как любителю, очень понравилось. Отдельное спасибо за инструкцию, как делать маникюр, приложенную к описанию товара. Могу рекомендовать.
- Переваги:
- товар соответствует описанию, продавец связался быстро, сервис хороший
- Недоліки:
- на данный момент нет
- Продавець E-Style
- Кібаленко І***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Отримала стартовий набір, дуже задоволена якістю товару. Лаки пречудові, носяться суперрр! Персонал дуже привітний, буду ще заказувати !
- Переваги:
- Супер
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець E-Style
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: E-Style
Доброго дня!
Посилку отримала дуже швидко, якість чудова)- Продавець E-Style
- Алина Г***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Все отлично! Связались и отправили достаточно быстро. Лаки хорошо наносятся и вроде не плохо держаться. Получилось вроде не плохо, как для первого раза)
- Переваги:
- Качественный набор, все получилось с первого раза! + положили маленький подарочек. Спасибо!
- Недоліки:
- Не хватает бумажной пошаговой инструкции по пользованию набором. Всё-таки стартовый набор новичка.
- Продавець E-Style
- Олена Р***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Якість супер! Зробила манікюр дуже швидко,лампа супер) База та Топ не розтікаються! Так як новачок ще,то всім задоволена! Ще й подаруночок поклали))))
- Переваги:
- Якість та ціна
- Недоліки:
- Не виявила.
- Продавець E-Style
- Алла О***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Доброго дня посилочку отримала якість хороша все добре запаковано,кольори лаків насичені,дякую вам і гарного дня і мирного неба
- Полина И***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
- Переваги:
- Качественные лаки, лампа супер, сушит быстро, удобный таймер, все очень понравилось)
- Ілона С***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Доставили быстро, набор хороший , соответствует описанию. Лампа качественная , хорошо полимеризует.
- Переваги:
- Цена / качество
- инна н***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Набор отримала швидко. Продавець зв'язався , уточнив замовлення. Лампа сушить добре. Сам набір, як для початківця - хороший )))Все дуже добре))) Дякую Вам!!! Гарних покупців)))
- Переваги:
- Лампа сушить добре
- Мария Ш***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Чудовий набір, все саме необхідне, дуже зручно у використанні, матеріали високої якості, відчуваю себе ніби майстер у салоні краси, дуже дякую
- Переваги:
- Всі матеріали високої якості, цього достатньо для домашнього використання або новачків, все зрозуміло і зручно к використанні
- Недоліки:
- Не всі кольори лаків співпадають з кольорами при виборі, серветки також трохи розлазяться, залишають ворс
- Продавець E-Style
- Юля Т***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Замовлення прийшло швидко,як на такі гроші то товар хороший і для початківця то все по ділу покладено
- Переваги:
- Гарно наносяться лаки і лампа працює відмінно!!!
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець E-Style
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Спасибо, всё пришло целое и аккуратно ))
- Переваги:
- Хорошо сушит
- Александра В***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Супер. Я в захваті! В умовах війни, коли немає можливості зробити манікюр - цей варіант виявився за порятунок. Дуже просто, швидко. Як носитися буде ще не знаю, але виглядає суперово. Продавець дуже ввічливий, спілкування приємне. Обов’язково буду ще до замовляти лаки.
- Переваги:
- Якість, спілкування з продавцем, швидкість обробки замовлення. Все працює.
- Александра К***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Отличный набор! Хорошее качество,быстрая доставка,рекомендую :)
- КаролинаВідгук від покупця. Продавець: E-Style
Заказ получила, всё пришло как заявлено в описании. Для домашнего пользования просто супер, всё получилось с первого раза, покрытие хорошо ложится, по качеству вопросов нет. Очень довольна покупкой за такую небольшую стоимость. Спасибо вашему магазину.
- Ковальчук М***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Быстрая доставка. Чего не было в наличии - предложили замену. Качественные материалы. Как для домашнего пользования и начинающих - самое то. Очень советую!
- Світлана О***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Швидка доставка, якісний товар.
- Продавець E-Style
Дякуємо за відгук. Всі вигідні пропозиції наборів для покриття нігтів гель лаками за посиланням: посилання
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Доброго вечора заказав . Номер відтінків лаку 01,21,46
- Вероника Р***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Выбирала себе набор по хорошим отзывам. Где-то читала, что продавцу можно доверять. Заплатила за товар карточкой. Товар пришел, очень хорошо упакованный. Коробку открыла на почте, но не сильно разглядывала наличие товара, потому что перед новым годом очень много народа. Пришла домой. Проверила всё по списку и обнаружила, что не хватает двух гель лаков из четырех. Написала продавцу. Он вежливо извинился за недоразумение и на следующий день я получила остальные два лака, с доставкой продавца. В первой посылке был подарочек и во второй продавец не забыл положить. Сами лаки очень качественные. Достаточно одного слоя.
Рекомендую продавца. Очень честный и порядочный. Дорожит своими покупателями.- Переваги:
- Качественный набор. Продавец порядочный.
- Анна В***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Все прийшло ціле, добре запаковане. Замовляла давно вже напевно місяців 4-5 назад досі лампа працює. Гель лаки, топ,база хороші. Тримається нормально
- Переваги:
- Висока якість за низьку ціну
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
- Валерия С***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Отличный набор. Все пришло очень быстро. В наличии не было желаемых цветов, связались по Вайберу, предложили выбрать из палитры другой фирмы(пока ещё не пользовалась, про качество не скажу). Когда забирала посылку, то оказалось, что вытекло пол бутылочки клинсера, компания сразу выслала новый за свой счёт(что очень приятно).
- Переваги:
- Супер обслуживание, отличная комплектация набора, быстрое решение каких либо вопросов.
- Недоліки:
- Их нет
- Продавець E-Style
- Людмила А***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Заказывала вечером, утром продавец написал, уточнили все детали и в тот же день заказ был отправлен. Лампа и лаки были хорошо упакованы, доехали в целости и сохранности. Продавец вежливый и внимательный. Лампа хорошо запекла лак. Сами лаки насыщенного цвета, ложатся хорошо, не стекают, непрозрачные. В наборе есть всё необходимое. В подарок положили палочку фимо :-) Рекомендую!
- Переваги:
- лампа запекает хорошо, выбор лаков.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Быстрая доставка. Всё хорошо упаковано. Пришло в отличном состоянии. Сделала первый маникюр и очень довольна!) Советую!) не дорого, всё есть, докупать ничего не надо)
- Переваги:
- Можно выбрать лаки