Картка Rozetka

Відгуки покупців про Килимок для йоги і фітнесу U-Powex Classic Pro, Салатовий/чорний (12052042012)

Оцінка користувачів 4.95/5
  • Відгуки про товар продавця Store.Shoop
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop. Колір: Чорний + Салатовий

Легкий, зручний, не ковзають руки та ноги. Правду кажуть про приємний колір "молодої травички"

Переваги:
    Легко миється вологою серветкою, не ковзають ноги
    Недоліки:
    Не помітила
  • Виктория
    Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop. Колір: Чорний + Салатовий

Мені подобається займатися на ньому йогою, зручне покриття, приємне на дотик, подобається колір молодої травички))

Переваги:
    зручний, не ковзкий, приємний колір
  • Ирина К***

Сподобалось все.

Переваги:
    Красивий. Якісний.
    Недоліки:
    Не побачила.
  • Елена Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop. Колір: Чорний + Салатовий

Купувала на подарунок. Коврик дуже сподобався: приємний на дотик та дуже зручний. Є чохол в якому легко брати з собою на прогулянку в парк або на природу. Рекомендую!

Обслуговування також на високому рівні. Зв'язались протягом години з моменту оформлення замовлення і надіслали в той же день.

Переваги:
    Розміри; покритя що не ковзає по підлозі.
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  Store.Shoop

Дякуємо за відгук, Олена) Раді, що ви задоволені покупкою))

• Юрій З***
    Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop. Колір: Чорний + Салатовий

Гарний килимок, товстенький, не ковзкий

• Продавець  Store.Shoop

Дякуємо за відгук, Юрій) Раді, що ви задоволені покупкою)

• Максим

Всё устраивает

Переваги:
    Хорошо выглядит визуально , не скользит, удобный чехол, достаточно лёгкий
    • Продавець  Store.Shoop

Дякуємо за ваш відгук, Максим) Користуйтесь із задоволенням)

• Віталій К***
    • Продавець  LAVKA

Дякуємо за вашу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!)

• Олена М***

Качество товара супер!
    Менеджерам спасибо за быструю отправку.

Переваги:
    Прекрасный коврик! Не скользит, как раз о таком мечтала
    Недоліки:
    Не обнаружено
    • Продавець  LAVKA

• Елизавета Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop. Колір: Чорний + Салатовий

Очень приятного качества коврик. Плотный, красивого насыщенного цвета. В комплекте чехол. Рекомендую!

• Дмитрий И***
    Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop. Колір: Чорний + Салатовий

К коврику вопросов нет, соответствует заявленному в описании. В отличии от бюджетных ковриков, качество сразу видно, не скользит.
    Продавец связался оперативно, быстро все доставили, спасибо.

• LAVKA

Спасибо за отзыв! Пользуйтесь с удовольствием!)

• Екатерина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop. Колір: Чорний + Салатовий

Очень оперативно связались, несмотря на что заказ делала в воскресенье. Товар пришёл быстро, хорошо упакован, аккуратно. Приятно то, что после доставки менеджер магазина связалась со мной, спросила, все ли хорошо дошло, понравился ли товар. Вы просто молодцы, так держать!
    Сам коврик очень классный, хорошее сцепление, приятно становиться босиком. Теперь каждое утро начинается с хорошего настроения на уютном коврике

Переваги:
    Нравится все.
    Недоліки:
    Это не недостаток коврика, а скорее недостаток фигуры. Если у вас пышные формы, советую: выбирайте пошире коврик
    • LAVKA

Спасибо за ваш отзыв! Рады, что вам все понравилось!) Пользуйтесь с удовольствием!)

• Москина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop. Колір: Чорний + Салатовий

Искали коврик для йоги именно фирмы U-Powex, нашли у этого продавца и остались очень довольны! Покупали в качестве подарка - дочка в восторге!
    Материал - плотный, не скользящий (!!), приятного салатового цвета. Коврик достаточно большой, подойдёт для любых асан)
    В комплекте ещё ищет чехол - отличная вещь! В руках на тренировки коврик особо не поносишь, и чехол здорово выручает - дочка закинула на плечо и побежала)
    В целом товаром очень довольны: смотрится стильно, в работе себя показал отлично!
    Записали видео, там хорошо видны размеры коврика, его структура и как выглядит чехол. Так что кто любит йогу и фитнес - однозначно рекомендую!

Переваги:
    Не скользит, нет запаха, большой размер, в комплекте идёт удобный чехол.
    • LAVKA

Спасибо за ваш отзыв! Рады, что вам все понравилось!) Приятных тренировок!)

• Инна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop. Колір: Чорний + Салатовий

Отличный коврик! Для йоги - то, что надо! Руки не скользят, запаха от коврика нет, сам коврик на полу не скользит. Цвет очень приятный. Рекомендую к покупке!
    Заказ обработали быстро. Получила его тоже в кратчайшие сроки. Очень нравится .

Переваги:
    Цвет приятный , руки не скользят,качественный, удобный, без запаха.
    • LAVKA

Спасибо за отзыв! Приятных тренировок!)

• Кристина Й***
    Продавець: Store.Shoop. Колір: Чорний + Салатовий

Коврик идеален для йоги. Не скользит, удобный чехол в комплекте, длина/ширина - всё совпало. Спасибо продавцу за отзывчивость и быструю доставку!)

Переваги:
    Хороший материал, не скользит
    • LAVKA

• Анна Б***
    Продавець: Store.Shoop. Колір: Чорний + Салатовий

Подскажите какого цвета чехол? И есть ли на нем ручка?

• LAVKA

Добрый день! В комплекте идет чехол черного цвета со вставкой из сетки. На нем предусмотрена одна ручка с возможностью регулировки ее длины.

• Юрій Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний + Салатовий

Все супер, швидко, товар якісний

• Руслана В***
    Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Жовтогарячий + Блакитний

Гарний та якісний коврик, тренуватися одне задоволення, запаху взагалі від нього не має.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Не має
  • Андрій Г***

Килимок - вогонь

• Любовь Я***

Дуже гарна якість ! Фактурний ,гарний та не схожий на інші!Рекомендую

Переваги:
    Якісний
  • Нестерова Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Жовтогарячий + Блакитний

Килимок для йоги дуже сподобався! Якісний, гарний колір. Зручно, що з чохлом)

• Світлана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Жовтогарячий + Блакитний

Дуже яскравий. Зручний. Саме головне- не слизький.

• Олександр Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Жовтогарячий + Блакитний

Чудова якість продукції. В комплекті йде чохол та тримач) Швидко оформили і доставили!

Переваги:
    Товщина, якість матеріалу
    Недоліки:
    Поки не бачу
  • Анатолій Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний + Салатовий

Мені подобається, тримається поверхні добре, займатись приємно, поверхня не ковзка

• Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Чорний + Салатовий

Чудовий килимок

Переваги:
    Ідеальний для занять йогою
    Недоліки:
    Відсутні
  • Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Чорний + Салатовий

Якість товару Супер. Подобається абсолютно все. Окрема подяка менеджеру магазину. Швидко зв'язалися моментально відправили, акуратно упаковано. Все на вищому рівні.

Переваги:
    Якість килимка. Робота менеджера.
  • Павло С***
    Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний + Салатовий

використовую місяць все подобається, добрий килимок.

Переваги:
    не ковзає, без сильного запаху
  • Марина Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний + Салатовий

Удобный, стильный, при покупке новый совсем без запаха , поверхность не скользит.

Переваги:
    Красивый и прочный
  • Нос Ю***

Отличный коврик

• Лариса Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Жовтогарячий + Блакитний

Замовляла килимок для занять йогою. Посилку отримала вчасно, якраз в день занять. Займатися на цьому килимку було дуже зручно, він м'який і приємний на дотик, не совається, без сторонніх запахів. Килимок двосторонній, має яскраве забарвлення з обох боків, з одного боку він помаранчевий, з другого блакитний. Такі кольори піднімають настрій і додають енергії. До килимка в комплекті йде чохол, який дуже зручно використовувати при переміщенні килимка. Також при виборі килимка для занять я звертала увагу на розміри, бо мені потрібен був широкий і довгий килимок, саме цей відповідає моїм вимогам. Взагалі я не дуже люблю купувати щось через інтернет, бо немає можливості товар переглянути, торкнутися. Тут же я прочитала інформацію, яка була на сайті, опис був дуже детальний, тому мій вибір був очевидним. Я дуже задоволена, що замовила саме цей килимок. Рекомендую його всім, хто хоче займатися йогою.

Переваги:
    Легенький, але щільний, приємний на дотик, не ковзається, без сторонніх запахів, має гарне зчеплення з поверхнею, в комплекті йде чохол, що дуже зручно.
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Червоний жук

Дякуємо Вам за відгук.

• Ирина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний + Салатовий

Качество товара Супер. Нравиться абсолютно всё. Отдельная благодарность менеджеру магазина. Быстро связались моментально отправили аккуратно упаковано. Всё на высшем уровне.

Переваги:
    Качество коврика. Работа менеджера.
  • Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Колір: Чорний + Салатовий

думала, що він досить важкий, щоб після розгортання лягати рівно, а він самий звичайнісенький. розчарована цим.

Переваги:
    не ковзає
    Недоліки:
    тримає скручену форму
    • Продавець  ENJOYSPORT

Дякую вам за відгук, йога коврик апріорі не буде важким, в данному випадку, навпаки його вага і товщина є його перевагою.

• Ольга З***
    Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Колір: Чорний + Салатовий

Отличный коврик, не скользит, интересный рисунок, очень красивый приятный цвет))) Именно то, что искала) Покупкой довольна

Переваги:
    Качество, быстро расправляется, приятный на ощупь
    Недоліки:
    Не обнаружила
  • Елена Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Колір: Чорний + Салатовий

Качественный коврик на прорезиненной основе, в чехле. Прислали аккуратно упакованным. Оч довольна

• Светлана О***
    Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Колір: Чорний + Салатовий

Отличный коврик . Не скользит , покрытие качественное и очень приятное . Длина и ширина радуют , немного больше привычного размера . Огромное Спасибо магазину ! Доставили из другого города менее чем за сутки :) Благодарю .

Переваги:
    Цвет , качество , размеры .
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Колір: Чорний + Салатовий

Коврик качественный, приятный наощупь, не скользкий.

Переваги:
    Хороший коврик и очень внимательный продавец.
    • Продавець  ENJOYSPORT

Спасибо вам за обратную связь, хороших тренировок)

• Ольга Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Колір: Чорний + Салатовий

Качество на высшем уровне!мягкий , длинный , не скользящий , то что надо , для всех видов спорта

• ENJOYSPORT

Хороших, а главное - регулярных вам тренировок)