Відгуки покупців про Лазерна указка для кішок п'ять насадок CAT TOY CAPSBOARD (139000)
- Светлана М***Відгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний
Жах із жахі не рекомендую ніком
- Переваги:
- Нуль
- Недоліки:
- Всі що тільки є
- Продавець Оригінальний подарунок
Вітаємо! Шкода, що товар не виправдав очікувань. Сподіваємось, Ви спробуєте інші наші товари та залишитесь задоволені. Бажаємо гарного дня!
- Андрій Р***Відгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний
Сама указка не погана, світить в кімнаті потужно, але кришка закрутки батарейок не тримається на різьбі абсолютно
- Переваги:
- Яскраво світить нпвіть при денному освітленні
- Недоліки:
- Кришка для батарейок не закручується. Заліпив скотчем
- Продавець Оригінальний подарунок
Вітаємо! Вибачте, що кришка не надійно тримається, будемо уважніше перевіряти товар на дефекти. Дякуємо за Вашу винахідливість щодо кришки. Окрема подяка за об’єктивність відгуку на товар.
- Владислав Т***Відгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний
Пʼять насадок, 4 з яких просто крапка і 1 з малюнком
- Продавець Оригинальный подарок
Добрий день Владислав! Нажаль Ви не в змозі проконтролювати зборку, які саме візерунки потраплять у коробку. Вибачте, що так трапилось. З Вами зв’яжеться менеджер магазина, запропонує обмін.
- Владислав Т***
Проблему вирішено, зв'язався менеджер, підібрав нові насадки, і на наступний день безкоштовно все відправив. Коту нові насадки сподобались, дякую за оперативне вирішення проблеми!
- Продавець Оригинальный подарок
Добрий день Владислав! Дякую, за зворотній зв’язок, раді, що заміна сподобалась
Супер, усе працює .
Навіть краще ніж я уявляла - Анастасия М***Відгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний
Шкода
але не працює (- Продавець Оригинальный подарок
Добрий день! Всі указки перевіряються при відправлені. Менеджер магазину звʼяжеться для зʼясування деталей та обміну
- Анастасия М***
Дякую що замінили , усе працює навіть краще ніж я уявляла ❤️
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний
Китайская дешевая х***ь, но со своей задачей справляется. Котам не очень интересно, но бегают)
- Переваги:
- Свою непосредственную функцию выполняют
- Недоліки:
- Хлипкая, очень дешевая конструкция
- Наталия Н***Відгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний
Дополню свой отзыв. При смене насадок кнопка залетела в тубус. При попытке ее достать, она развалилась. Пользоваться лазером без кнопки естественно не получается. Не советую.
Получила быстро, спасибо Розетке. Лазерная указка хороший, но немного залипает кнопка, которая включает лазер. Особенно, когда меняешь насадки.
- Недоліки:
- Залипает кнопка включения
- Лилия А***Відгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний
звичайний дешевий китайський лазер, дві з насадок з однаковим "малюнком", але для котика то не так важливо - ганяє за крапкою як кінь :D
- Переваги:
- батарейки в комплекті
- Недоліки:
- не думаю, що довго проживе
- Продавець Оригинальный подарок
Лілія, дякуємо за відгук! Дуже раді, що котику "зайшла" указка. Хочу зазначити, що батарейки три штуки входить до комплекту, саме стільки треба за для роботи лазеру. Рекомендуємо придбати додатковий комплект батарейок за посиланням посилання
- Лилия А***
з батарейками все ок, не думаю що вони помруть раніше за сам лазер.
- Инна Б***Відгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний
кішці швидко набридає, може ображається, що не може спіймати. Десь читала, що ця іграшка викликає почуття невдоволенності, бо тваринка не може спіймати її
- Переваги:
- норм
- Недоліки:
- пока немає
- Продавець Оригинальный подарок
Інна, дякуємо за відгук та публікації своєї думку з приводу поведінки кишки з іграшкою
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний
Доповнюю свій попередній відгук. Продавець відразу зреагував і за власний рахунок надіслав нову працюючу указку. Дякую за чесність і порядність.
- Переваги:
- Все працює
- Недоліки:
- поки не знайшла
- Продавець Оригинальный подарок
Дякує Ірина за доповнення на відгук!
Проблему вирішено
Прийшов брак((. Нема кнопки, щоб нажимати- просто дірка((
- Недоліки:
- Брак(( не працює((
- Продавець Оригинальный подарок
Дякуємо Ірині, що дала нам можливість виправити та замінити брак.
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний
Качество корпуса ужасное. В первый же день отлетела (прям отскочила) крышка отсека с батарейками, резьба слабая и обратно не прикручивается.
- Петро Т***Відгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний
Все ок.
- Переваги:
- +
- Продавець Оригинальный подарок
Петре, дякуємо Вам за високу оцінку! Гарного Вам настрою! :)
- Лой Р***Відгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний
К сожалению лазер не работает. Точнее он проработал секунд 20 и умер. Очень жаль.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не работает
Зламаляся на другий день. Почала світитити великою розмитою плямою.
- Переваги:
- Гарна комплектац.ія
- Недоліки:
- Нікудигня якість.
- Петро Т***
Розетка та продавець відреагували на відгук. Надіслана нова указка, яка працює відмінно. Усі насадки дають чіткі зображення, батарейки витривалі, дитина і кішка задоволені.
- Продавець Оригинальный подарок
Петро! Дякуємо, що дали можливість виправитися. Як кажуть запізнілої подяки не буває...
- Светлана А***Відгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний
Лазерная указка котику понравилась. Насадок много, но самая любимая - конечно же красная точка. Остальные насадки (рыбка, звездочка и т.д) крупноваты и не очень "зашли" нашему котику. Пользоваться будем скорее всего только точкой. Отличное активное развлечение для кота.
- Переваги:
- Отличная игрушка для активных игр с котом
- Продавець Оригинальный подарок
Светлана, благодарим Вас за Ваш отзыв! Очень рады, что указка котику понравилась:). Наслаждайтесь! Будем рады снова порадовать Вас и Вашего любимца нашими товарами! До новых встреч на страницах магазина "Оригинальный подарок"!)
- Мар'яна Г***Відгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний
Цей лазер просто ідеальний, він саме такий як я давно шукала, такий як в мене був 17 років назад. Нарешті!!! Дуже вдячна магазину, працює прекрасно, світить чітко і класно!!!! Рекомендую магазин!!!! Камера, на жаль, не передає, колір яскраво червоний і точка чітка!!!
- Переваги:
- Ідеально світить, чітко, яскраво червона чітка точка
- Продавець Оригинальный подарок
Мар`яно, щиро дякуємо Вам за Ваш позивний відгук і за рекомендацію нашого магазину! Ми щасливі, коли наші клієнти задоволені :)) Будемо раді потішити Вас знову нашими товарами та сервісом! Гарного Вам настрою! :)
- Бройченко С***Відгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний
Хорошая указка за свои деньги, нареканий нет, покупали ребёнку поиграться - очень доволен.
Магазин выполнил заказ быстро, детали доставки уточняли по телефону, вежливые консультанты, с такими приятно работать.- Переваги:
- Цена - качество
- Недоліки:
- Не нашёл
- Продавець Оригинальный подарок
Сергей, благодарим Вас за Ваш позитивный отзыв! За высокую оценку нашей указки и сервиса обслуживания :) Рады, что ребенок доволен :)) Ценим каждого нашего клиента и будем рады видеть Вас снова среди покупателей нашего магазина "Оригинальный подарок"!
- ЛюбаВідгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний
Хорошая указка, котику понравилась)
- Переваги:
- Кот играется
- Продавець Оригинальный подарок
Люба, благодарим Вас за позитивный отзыв! Рады, что котику понравилась указка!)) С удовольствием снова порадуем Вашего любимца и Вас! До новых встреч на страницах магазина "Оригинальный подарок!