- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: SunDay. Колір: Білий. Кількість полиць: 3
Дуже гарна. Легко збираеться.
- Продавець SunDay
Тетяна, вдячні за те, що ви приділили час та поділилися з нами своїми враженнями. Нам дуже цінна ваша думка. Користуйтесь нашим товаром із задоволенням!
- Олена З***Відгук від покупця. Продавець: SunDay. Колір: Білий. Кількість полиць: 3
Міцна та дуже вмісна полиця. Задоволена як товаром так і якістю та швидкістю відправки
- Продавець SunDay
Олена, дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що у вас залишилося позитивне враження від нашого товару!
- Карпенко Н***Відгук від покупця. Продавець: SunDay. Колір: Білий. Кількість полиць: 3
Зручна та міцна полиця
Покупкою задоволена- Продавець SunDay
Наталія, дякуємо за позитивний відгук. Будемо раді вашим новим замовленням!
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: SunDay. Колір: Білий. Кількість полиць: 3
Сподобалась, міцний пластик, коліщатка їздять, легко збирається. Компактна, містка, чудово стала у маленькій ванній кімнаті, вміщає досить багато засобів для прибирання.
- Переваги:
- Компактна, зручна, якісна.
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Саметой. Колір: Білий
Полка чудова, легко збирається, все відповідає опису. Продавець одразу передзвонив, швидко доставили. Дякую.
- Продавець Саметой
Дякуємо за Ваш відгук, Наталія!
- Ольга Х***Відгук від покупця. Продавець: Саметой. Колір: Білий
Продавец связался непосредственно после заказа, отправили на следующий день. Полка удобная и вместительная, не смотря на компактные размеры. Хорошо ездит на колесах.
- Переваги:
- Собирается легко без использования инструментов
- Продавець Саметой
Дякуємо за Ваш відгук, Ольга!
- Татьяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Саметой. Колір: Білий
Связались практически сразу после заказа. Отправили на следующий день. Спасибо!
- Переваги:
- Соответствует фото и описанию. Очень легкая сборка. Удобно разместилось все необходимое
- Продавець Саметой
Дякуємо за Ваш відгук, Тетяно!