- Віра К***Відгук від покупця. Продавець: Viktorova. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 150 мл
Маска на сайті фото оригінал, а прийшла підробка , категорично не рекомендую продавця не зрозуміла консистенція в середині, герметично не запакована
- Недоліки:
- Не оригінал
- Юлія Т***Відгук від покупця. Продавець: Viktorova. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 150 мл
Дуже подобається ця маска, користуюсь давно. Добре розгладжує і допомогає розчісувати волосся. Приємні знижки від продавця)
- Переваги:
- Розгладжує волосся, приємний аромат, вистачає надовго.
- Недоліки:
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Viktorova. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 1 л
Товар супер. Користуюсь вже більше року. На довго вистачає ( брала менший об'єм).
- Переваги:
- Супер для пористого волосся
- Недоліки:
- Олена А***Відгук від покупця. Продавець: LOTcosmTOP. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 150 мл
Спробувала цей засіб, в мене сухе фарбоване волосся. Маска пом'якшує, достатньо зволожує та захищає
- Переваги:
- Легкість застосування, ефективність
- Недоліки:
- Альберт Г***Відгук від покупця. Продавець: LOTcosmTOP. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 150 мл
Маска реально спасает челку от трэша, волосы меньше пушатся и легче расчесываются.
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: LOTcosmTOP. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 150 мл
Маска хорошо увлажняет и разглаживает волосы
- Альона К***Відгук від покупця. Продавець: LOTcosmTOP. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 150 мл
Мне маска очень понравилась! Волосы остановятся более упругими и объемными.. Рекомендую!)
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Viktorova. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 150 мл
Гарна маска, завжди використовую
- Переваги:
- Не обтяжує волосся, додає сяйва
- Недоліки:
- Диана З***Відгук від покупця. Продавець: LOTcosmTOP. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 150 мл
Я в захваті від цього засобу! Після його нанесення волосся миттєво стає слухняним, а розчісування перетворюється на задоволення. Крім того, він забезпечує надійний термозахист, що критично важливо при щоденному використанні фену. Окремо хочу відзначити сервіс: доставка була дуже швидкою, а менеджери — надзвичайно привітними та професійними. Покупкою задоволена на 100%!Я в захваті від цього засобу! Після його нанесення волосся миттєво стає слухняним, а розчісування перетворюється на задоволення.
- Людмила А***Відгук від покупця. Продавець: LOTcosmTOP. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 150 мл
Добре відновлює волосся, також має термозахист
- Кузьменко В***Відгук від покупця. Продавець: Viktorova. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 150 мл
Приятный запах, не жирнит волосы, рекомендую попробовать
- Юлія Т***Відгук від покупця. Продавець: LOTcosmTOP. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 150 мл
Гарна маска, користуюсь нею давно, волосся дуже шовковисте, легко розчісується, і аромат мені подобається.
- Переваги:
- Гарно розгладжує волосся, малий расход, приємний аромат.
- Катерина В***Відгук від покупця. Продавець: Viktorova. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 150 мл
Продавець надійно упакував маску та повідомив у месенджер про відправку. Маскою користуюся не перший рік, гарний засіб, волосся слухняне, приємне на дотик. Дякую Розетці за можливість отримувати швидко улюблені засоби, а продавцю дякую, за обережність та швидку доставку. Дуже задоволена. Рекомендую!
- Переваги:
- Відповідальний продавець. Чудова маска, добре виконує свої функції
- Недоліки:
- Немає недоліків
- Марія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Маріанна. Об'єм: 150 мл
Дякую за швидку доставку,спрей красний ,користуюсь ним вже декілька років ,розгладжує ,працює як термозахист
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: K&K LuxeAllure. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 150 мл
- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: Маріанна. Об'єм: 150 мл
Ідеально підхожить для мого жирного типу шкіри. Не обтяжує, достатньо маленької кількості.
- Переваги:
- Вистачає на пів року, ідеально для мого волося
- Дарина М***Відгук від покупця. Продавець: Маріанна. Об'єм: 150 мл
Отличная маска,кончики напитанные и ухоженные )
- Ліна В***Відгук від покупця. Продавець: Маріанна. Об'єм: 150 мл
Має гарний запах. Придбала за порадою перукаря в якості термозахисту.
- Оксана Я***Відгук від покупця. Продавець: Voloshka Sale. Об'єм: 1 л
Рекомендую для щоденного використання!Ваше волосся сяятиме,наче після салону!
- Продавець Voloshka Sale
Дякуємо Вам за зворотній зв*язок) Чекаємо у нас знову)
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: 100brend. Об'єм: 150 мл
Дуже дякую за оперативність. Маска прийшла швидко. Відповідає опису. Рекомендую для замовлення.
- Переваги:
- Маска живить та захищає волосся
- Л. И***Відгук від покупця. Продавець: VolStore. Об'єм: 150 мл
За 400грн ожидала лучшего эффекта. Писали, что волосы мягкие и шелковистые, но я не заметила этого. Что огорчило-очень плохо работает дозатор. То очень много брызгает, то практически ничего, и нада много раз нажимать. По волосам заявленого эффекта не увидела. Наоборот, после него утюжком сложно выровнять волосы. Раньше был спрей Bothea, он дешевле, но мне гораздо лучше. С ним можно даже моделировать прическу утюжком. Вообщем, вау эффекта я не увидела.
- Переваги:
- Приятно пахнет
- Недоліки:
- Дорогой, не увидела щаявленого эффекта, плохо брызгает дозатор.
- Катерина
спробуйте наносити не більше 5 розпилень, в 10-15 см від волосся. обов'язково використовуйте тільки на вологе волосся. якщо вас цікавить ефект легкого розчісування і блиску можете звернути увагу на двох-фазний спрей n18 в доповнення, але не рекомендую користуватись ним дуже часто, бо з часом він сушить волосся(як і будь які спреї, бо у них в складі спирти та силікони). у к10 же досить накопичувальний ефект, треба почекати, але результат на волоссі буде бомба, я з ним вже 8 років, відростила довжину від каре до поясу. весь догляд беру з цієї кератинової серії. бажаю вам терпіння)
- Дмитрий У***Відгук від покупця. Продавець: profkiss33. Об'єм: 1 л
Хорошая маска для волос быстрая доставка спасибо продавцу
- Переваги:
- Быстрая доставка,цена