- Мария М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Англійська
Все прийшло ціле, зроблено якісно, діти задоволені) прикольна сімейна гра)
- Віктор Ю***Відгук від покупця. Продавець: ToyEx. Мова: Українська
Чудова гра для всієї сім'ї.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Англійська
Перш за все хочу Вам подякувати за ігри, вони чудові. Дитині 6 років і я нарешті знайшов спосіб її розважити без телефона і телевізора. Ми придбали за цей місяць дві Ваші гри: Зоорегата і Дино Ленд, обидві яскраві з продуманими правилами і якісними матеріалами. Слід зазначити що Діно Ленд прийшов з трохи погнутим полем, не знаю чи це брак чи можливу гру зберігали в вологому приміщенні, але я написав на офіційний сайт і здивування моєму не було міри коли мені одразу запропунували вислати нове поле за свій рахунок, це з урахуванням що я викинув чек. Молоці так тримати. Надалі буду купляти ігри цієї марки!
- Переваги:
- Якість, ціна, дизайн, продумані правила
- Богдан Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Англійська
#моєрозпакування
Чудовий подарунок. Якісь дуже хороша. Цікавий сюжет. Рекомендуємо- Переваги:
- Хороша ціна та якість
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Англійська
Хорошая игра на 2-4 игрока. Дети в 4,5 года хорошо понимают и им интересно играть ( растить динозавров своих). Игра на минут 25 или чуть больше.
- Переваги:
- Яркие фигурки дино. Надо внимательно читать правила игры
- Инна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Англійська
#мояраспаковка
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Англійська
Вже не вперше купуємо настільні ігри даної марки (до цього була Зоорегата).
Гра дуже класна, дитина із задоволенням в неї грала.
Зрозумілі правила, якісне ігрове поле, яскраві фігурки динозаврів. Ціна доступна.
Тепер щовечора граємо всією сім'єю. Однозначно рекомендую до покупки.- Переваги:
- Цікава гра, якісне поле та фігурки, ціна не кусається
- Фролова Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Англійська
Качество игры хорошее. Идея игры интересная. Занимает примерно на 20-25 минут
- Переваги:
- Качество. Цена.
- Недоліки:
- Цвет фигурок и карточек отличается. Нужно привыкнуть
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Англійська
Чудова гра - і за змістом, і за якістю. Діти - 5 і 7 років, а також і ми - дорослі - граємо із задоволенням.
- diana29sokolovaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Англійська
- diana29sokolovaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Англійська
В игре отсутствует планшет локаций, без которого играть невозможно. Производитель на звонки не отвечает((( ребёнок расстроен ...
Эксперт RozetkaДобрый день! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- diana29sokolova
Проблема решена) ребята отправили недостающие детали, большое спасибо!
- Ната Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Англійська
Хороша гра! Грали всі і дорослі і малі (5 та 7 років).
Сподобалось ще й те, що гра спонукає думати, за один хід гравець має виконати кілька дій (перейти на іншу галявинку, пошукати їжу і якщо пощастило підрости), це набагато цікавіше звичайних "броділок".
Якість на висоті: міцний картон, пластикові динозаврики та яскраві малюнки - все це вартує своїх грошей.- Переваги:
- Цікава, яскрава та якісна.
- Недоліки:
- не виявлено
- Константин К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Англійська
Очень классная игра, яркая, ребенок 4 года разобрался быстро ( с помощью взрослых, конечно) теперь нас поправляет если путаемся в ходе игры.
интересно и весело играть всей семьей.- Переваги:
- застваляет подумать, ребенку нравится
- Недоліки:
- не обнаружили
- Евгений И***Продавець: Rozetka. Мова: Англійська
Фу фу і ще раз фу, настільки тупа гра і не зрозуміла, це ужас, люди я вам кажу 300 раз перегляньте інші ігри, але не цю, інструкція просто ужасна. Гра тупа до такого рівня, що що вам сказати
- Переваги:
- Їх немає це грішно таке продавати
- Недоліки:
- Інструкція до гри просто жесть, взяли і викинули в сміття
Представник постачальникаДоброго дня!
Зверніть, будь ласка, увагу, що на сайті виробника на сторінці гри доступні короткі відеопояснення по правилам, можливо проблема саме в тому, що просто не розібрались в них. Для будь-якої гри, яка складніше за бродилку, це може статися, тому готові допомогти та відповісти на запитання.
Бажаємо веселих ігор в родинному колі!
- Дарья М***Продавець: Rozetka. Мова: Англійська
Очень интересная игра для детей и для взрослых. Сделана из качественного материала, картон плотный. Фигурки динозавриков просто высший класс! Покупайте, не пожалеете! Моему ребенку 4 года, легко освоила и теперь по вечерам часто играем!
- Переваги:
- Интересная, необычная, яркая игра.
- Виталий О***Продавець: Rozetka. Мова: Англійська
Ребёнок с удовольствием в неё играет, сама подача интересная, так как ребёнок любит мультфильмы о динозаврах,поэтому играет с восторгом.
- Переваги:
- Качественный материал.Фигурки также сделаны хорошо. Запах отсутствует.