- Світлана Х***Відгук від покупця. Продавець: ORTOPED. Колір: Чорний. Розмір: 39
Сабо сподобалися. Комфортні. На мою ступню 24,5 см. 39 розмір те, що треба. От тільки по об'єму трішки ширші. А в загалом, я задоволена. Дякую!
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: ORTOPED. Колір: Чорний. Розмір: 39
Вони чудові. Дуже зручні. Виглядають крихітними.
- Переваги:
- Красиве ортопедичне взуття
- Недоліки:
- Треба підбирати розмір. На 38-й замовила 39 - рівнесенько підійшли і по повноті і по довжині. Якби замовила 40-й, теж чудово підійшли б.
- Продавець ORTOPED
Добрий день. Дякуємо за позитивний відгук! Будемо раді співпрацювати в майбутньому.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: ORTOPED. Колір: Чорний. Розмір: 39
Отличные сабо, очень удобные, красиво смотрятся на ноге и прекрасно подошли на широкую ногу. Важная деталь - надо заказывать на размер больше, они действительно маломерят. На мой 38й я заказала 39й размер, и мне все подошло. Заказала эту модель уже в двух цветах - черном и золотистом. Обслуживанием тоже довольна.
- Переваги:
- Качественные кожаные сабо
- Недоліки:
- Маломерят на размер
Відповідність повноті
Широке
Відповідність розміру
Замале
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: ORTOPED. Колір: Чорний. Розмір: 37
Сабо отличные, но маломерят на размер...на наш 37 нужно брать 38 однозначно, понадеявшись на ответ продавца, что 37 это 24см, оказались малы, подошли дочери на наш 36.
- Переваги:
- Мягкие, натуральные, дышащие
- Недоліки:
- Маломерят на размер