- Бічуков М***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Популярні розміри: 80x160
Гарний матрас. Добротно зроблений. Гарний продавець, швидко передзвонили, швидко відправили.
- Переваги:
- Якісний
- Продавець SLEEP WELL SHOP
Михайло, ми вдячні Вам за відгук! Ваша оцінка дуже важлива для нас!
- Ярослав Г***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Популярні розміри: 70x180
оперативно обробили замовлення, допомогли з вибором, ще був в подарунок підматрасник.
все сподобалось, рекомендую продавця.- Переваги:
- зручний, доступний
- Продавець SLEEP WELL SHOP
Ми вдячні Вам за відгук! Ваша оцінка дуже важлива для нас!
- Анна Н***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Популярні розміри: 80x160
Покупкой довольны.
- Переваги:
- Наматрасник в подарок
- Продавець SLEEP WELL SHOP
Ми вдячні Вам за відгук! Ваша оцінка дуже важлива для нас!
- ЛолаВідгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Популярні розміри: 70x170
Матрац дуже сподобався. Продавець швидко вийшов на зв'язок та відправив.
- Переваги:
- Ціна. Знайшовся потрібний розмір на дитяче ліжечко. Подарунок)
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Продавець SLEEP WELL SHOP
Ми вдячні Вам за Ваш відгук! Це важливо для нас!
- Заика Е***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Популярні розміри: 70x180
Оперативно доставили. Качество хорошее. Ок
- Алина Я***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP
Отличный матрас
- Переваги:
- Вмешу жёсткий Отличное качество материала приятный бонус непромокаемый наматрасник
- Недоліки:
- Василь Г***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Популярні розміри: 70x140
Якісний матрац, доставка швидка, рекомендую.
- Переваги:
- Хороше пошиття, в міру жорсткий, дитині подобається
- Недоліки:
- не виявив
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Популярні розміри: 70x140
Отличный матрас и непромокаемый наматрасник,очень довольны,качество очень хорошее и приятная цена!
- Переваги:
- Очень хорошее качество
- Недоліки:
- Долгая отправка,после заказа отправили через 4 дня
- Продавець GoodSale Shop
Здравствуйте, Елена! Благодарим Вас за отзыв. Отправка была через 2 дня после оформления заказа!
- Дмитро А***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Популярні розміри: 70x160
Матрас супер! Все соответствует описанию, в подарок добавили непромокаемый наматрасник. Всем доволен, рекомендую к покупке.
- Переваги:
- Все отлично.
- Недоліки:
- Нет.
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Популярні розміри: 70x140
Хороший матрац. Материал качественный.
- Переваги:
- Удобно и качественно