- Майя Т***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Популярні розміри: 70x140
Матрац дуже сподобався, відповідає ціна/якість, головне - малий задоволений! Дякую Вам за швидку відповідь і швидку доставку
- Продавець SLEEP WELL SHOP
Майя, дякуємо Вам за відгук!
- Евгений Ж***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Популярні розміри: 80x160
Продавець швидко зреагував і доставив, всім задоволені у послугах купівлі.
- Переваги:
- Матрас зручний, з якісних матеріалів, якість гарна
- Недоліки:
- Не помітили
- Продавець SLEEP WELL SHOP
Ми вдячні Вам за відгук! Ваша оцінка дуже важлива для нас!
- Ваня Г***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Популярні розміри: 80x180
Матрац якісний.
Робота магазину - ідеально- Продавець SLEEP WELL SHOP
Ми вдячні Вам за Ваш відгук! Це важливо для нас!
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Популярні розміри: 70x140
Матрас чудовий! Те, шо треба! Жорсткий, приємний тактильно, приємно отримати наматрасник у подарунок.
- Переваги:
- Все чудово
- Недоліки:
- Невиявила
- Продавець SLEEP WELL SHOP
Ми вдячні Вам за Ваш відгук! Це важливо для нас!
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Популярні розміри: 80x160
Все чьотко)
Ми вдячні Вам за Ваш відгук! Це важливо для нас!
- Малицкая И***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Популярні розміри: 70x180
Отличный матрас. Жёсткий, приятный на ощупь, размеры совпадают чётко. Заказ оформили и доставили супер быстро. Приятный менеджер, все подсказал и рассказал. Спасибо, мы остались довольны
- Переваги:
- Нестандартные размеры матраса. Цена - качество. Низкая цена. Жёсткий и приятный к телу матрас. Размеры совпадают. Наматрасник в подарок. Быстрая доставка
- Продавець SLEEP WELL SHOP
Благодарим Вас за отзыв! Мы будем рады видеть Вас снова в нашем магазине!
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Популярні розміри: 80x160
Все супер! Рекомендую як продавця так і товар.
- ЄлизаветаВідгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Популярні розміри: 80x160
Замовляли матрац для дитини, нестандартного розміру(був у наявності), менеджер зв'язався відразу. Матрац прийшов вчасно,хороший по якості. Також замовили наматрацник.
- Переваги:
- Все супер.
- Недоліки:
- Немає.
- Ната П***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Популярні розміри: 70x140
Матрас хороший, жорсткий
Дитина спить із задоволенням
Менеджер зорієнтув по ціні доставки, та попередив про доставку- Переваги:
- Ціна, жорсткий
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Степанова Я***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP
Отличный матрас!
Качественная работа магазина
Всем довольны ! - ОксанаВідгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Популярні розміри: 80x160
Замовляли для дитячого ліжка. Якість товару хороша, матрац достатньо жорсткий, претензій до товару взагалі немає.
Приємно вразила і якість обслуговування:
менеджер передзвонив десь до 15хв після зробленого замовлення, все ще раз уточнили, товар відправили швидко, матрац приїхав гарно упакований.
Рекомендую продавця!)- Переваги:
- Якісний, жорсткий, чохол знімається
- Недоліки:
- Дячук С***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Популярні розміри: 80x180
Заказывали матрас нестандартного размера 180*80 см, оказался в наличии, так как во многих магазинах в данном размере - «под заказ». Остались безумно довольны и ценой и качеством, и обслуживанием! Менеджер быстро связался, ответил на все интересующие мною вопросы, оперативно отправили! Наши наилучшие пожелания и рекомендации
- Переваги:
- Цена, качество, обслуживание клиентов!
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Популярні розміри: 80x170
интересовал нестандартный размер матраса 170*80, в других местах такого не нашел. брал для ребенка в детскую кроватку-машину, стал идеально.
жесткость, качество исполнения - цена, качество.- Переваги:
- нестандартный размер. качество материала, жесткость
- Мельник А***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Популярні розміри: 80x170
Продавцу респект! Менеджер перезвонил так быстро, что я даже не поняла, кто это может звонить )) не прошло и 5 минут после оформления заказа! Все сделали четко и в оговорённые сроки! Спасибо огромное Ярославу!
Матрас супер! Ребёнок доволен! Надеюсь, служить будет долго!- Переваги:
- Оперативно Качественно Профессионально
- Недоліки:
- Пока нет
- Аліна С***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Популярні розміри: 70x140
- АннаВідгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Популярні розміри: 70x160
Матрац отличный, достаточно твёрдый, я такой и хотела ребёнку. Пользуется уже 4 месяца, недостатков не обнаружено.
- Сергей К***Продавець: SLEEP WELL SHOP. Популярні розміри: 70x140
Был нужен твёрдый матрас для ребёнка в кроватку. Продавец созвонился быстро, вежливо и понятно проконсультировали по матрасам. Отправили быстро. Матрас качественный и хорошо прошит. Рекомендую!
- МаксПродавець: SLEEP WELL SHOP. Популярні розміри: 80x160
Брали для ребенка на кровать 160*80, матрас пришëл быстро, наматрасник в подарок, качество очень хорошее
- Переваги:
- В свою стоимость очень хороший
- GoodSale S***
Спасибо за отзыв!