- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 90x190
До цього купляла ще наматрасник розміру 160*200. Ним була задоволена на 100%. Це й же , ні.. поясню. Клійончаста частина тут якась інша, тонша. Дитина пісяється часто, сьогодні коли знімала наматрасник в прання побачила що матрац трошки (не дуже помітно для ока) змінив колір, я нахилилась щоб понюхати, а він набрав запахів сечі. Тобто клійонка яка на відмінно від нашого першого наматраснику який купили ми такий самий але більшого розміру, є значно тоншою. Розчарована!! Треба шукати інший наматрацник, поки матрац повністю не зіпували
- Продавець SLEEP WELL SHOP
Доброго вечора, Ольга. Нам дуже прикро, що Вам не сподобався наматрацник. Наматрацник не зазнавав змін. Він є вологонепроникним. Але зважаючи на те, що матеріал є повітропроникним, то він може набирати запахи, а також під довгою дієї вологи він може її пропускати, але в дуже мізерному співвідношенні. Нам прикро, що у Вас склався таке враження.
- Ольга Ш***
Не погоджусь від слова зовсім. Можу зробити відео і фото де гарно видно що на другому наматрачнику клійонка просвічується так що видно махру із зворотнього боку, а на першому нашому там дуже щільний слой, і вага дуже відрізняється. Клійонка в другом тягнеться а в першому мійна і не піддається такому. Матеріали різні. Це будь хто скаже подивившись на ці два наматрацники. Я зроблю відео де все покажу і додам
- Ольга Ш***
Окрім того, вчора просто зробила експеримент, просто пвдстилила під наматрацник простирадло, і після того як дитина його намочила ми зняди наматрацник і перевірили простирадло, і що?? Простирадло-вологе. То сенс цього гаматрацнику.? Такого немає з нашим першим , який ми також у вас купили(цей же самий але більшого розміру)
- Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 150x200
Заказала наматрасник непромокаемый размер 150*200. Пришел быстро , сверху приятная к телу махровая поверхность, снизу не пропускающая влагу ткань, немного шуршит,но не критично.Отучаю ребёночка от памперсов , так что матрас спасает хорошо
- Ткач А***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 180x200
Швидко, якісний товар, ввічливий продавець
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- Не знайшли
- КарінаВідгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 90x190
Гарний наматрацник. Приємна на дотик махра. Швидко зв’язалися і відправили.
- Продавець SLEEP WELL SHOP
Каріна, ми вдячні Вам за відгук! Ваша оцінка дуже важлива для нас!
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 180x200
Гарний наматрасник, одна сторона махрова, інша клейончаста.
Ми вдячні Вам за відгук! Ваша оцінка дуже важлива для нас!
- Анастасия П***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 180x200
Заказала наматрасники 2 шт 150х90 и 2 шт 200х180, пришли в пункт выдачи Розетки, доставка около 5 дней, может даже чуть дольше… проверила качество — очень понравилось. Но хотела взять на месте, не 4 а 3 по итогу. Оказывается, если продавец не розетка, то взять другое количество на месте не получится( забрала 4, как и заказала, думаю пригодятся. На вид хорошее качество. В использовании, пока не успела оценить. Нравится что не шелестит как клеёнка.
- Переваги:
- Не шелестит
Ми вдячні Вам за відгук! Ваша оцінка дуже важлива для нас!
- Вікторія Т***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 160x190
Дійсно чудова, якісна річ. Перед замовленням читала відгуки, що беруть більший розмір ніж фактичний розмір матрацу, консультант зв'язався, порадив брати розмір в розмір, не прогадала, наматрацник ідеально сів. Не шуршить, комфортно.
Ми вдячні Вам за відгук! Ваша оцінка дуже важлива для нас!
- Борис Т***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 180x200
По технологии от промокания радует что не пленочная.Со временем она стирается и не приятные окатыше на матрасе в виде мелкой стружки и функцию уже свою не выполняет в отличии от этого.С размером пока хорошо но как будет после стирки не известно.Обслужили быстро и оперативно.Пока всем довольны.
- Переваги:
- Точно по размеру,дышащий,качество хорошее.Брали по Новогодней акции дешевле.
- Недоліки:
- Пока не выявлено.
- Продавець SLEEP WELL SHOP
Ми вдячні Вам за відгук! Ваша оцінка дуже важлива для нас!
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 80x190
Очень довольны покупкой! Продавец оперативно связался с нами, и быстро отослал товар.Был вежлив и максимально старался помочь в выборе наматрасника. Спасибо!
- Переваги:
- водонепроницаемый, мягкий на ощупь, не ёрзает по поверхности дивана, попали в необходимый размер
- Недоліки:
- пока не заметила
- Продавець SLEEP WELL SHOP
Ми вдячні Вам за відгук! Ваша оцінка дуже важлива для нас!
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 80x200
Наматрасник водонепроникний захищає матрас від намокання і відповідно від псування.
Представник продавця ввічливий, що приємно. Строки доставки дотримано.- Переваги:
Ми вдячні Вам за відгук! Ваша оцінка дуже важлива для нас!
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 180x200
Хорошая вещь, довольно качественная! Спасибо отправителю, максимально оперативно отправил!
Ми вдячні Вам за відгук! Ваша оцінка дуже важлива для нас!
- Наталия Ш***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 160x200
По якості гарний наматраскик, по розмірам підійшов ідеально, тримається не їздить по ліжку.
Продавець приємний та відправив швидко!- Переваги:
- Якість , ціна , обслуговування
Ми вдячні Вам за відгук! Ваша оцінка дуже важлива для нас!
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 110x190
Товар супер, свої функції виконує, багато людей вже описали його переваги я повністю з ними згоден. Хотілось більше похвалити продавця який вчасно відправляє товар, веде комунікацію з покупцем!
Товар - відмінно
Продавець - відмінно- Продавець SLEEP WELL SHOP
Ми вдячні Вам за відгук! Ваша оцінка дуже важлива для нас!
- Katerina M***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 150x200
Буде корисним людям, які пітніють у вісні, щоб захистити матрас від вологи. Також сподобалось, що завдяки махровій поверхні по ньому не ковзається простирадло та не мнеться під час сну, тому ліжко завжди виглядає охайно й не потребно постійно перестілати
простирадло- Переваги:
- Якісне виготовлення, лягае рівно, не утворюються зморшки, під простирадлом у вісні не відчувається.
Ми вдячні Вам за Ваш відгук! Це важливо для нас!
- Глотова Т***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 80x190
Супер ! Потрібний розмір є і щвидка доставка
Ми вдячні Вам за Ваш відгук! Це важливо для нас!
- Елена О***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 110x190
Мега швидкі реагування і доставка. Всім дякую. Рекомендую.
- Переваги:
- Наматрацник непромокальний, не шелестить, не парить.
- Продавець SLEEP WELL SHOP
Ми вдячні Вам за відгук! Це дуже важливо для нас :)
- Мирослав Д***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 180x200
Хороший наматрацник, не заважає своєю присутністю на матраці.
Ми вдячні Вам за Ваш відгук! Це важливо для нас!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 180x200
Гарний наматрасник. Кріплення не використовуємо. Купували наматрасник 180×200 см на ортопедичний диван з розміром спального місця 160×190 з врахуванням потреби аби він трохи закривав і бокові стінки тканинної оббивки дивана. Для такого варіанту використання можна було купувати і 200×200 см. Ще не прали, тому не відомо який буде його розмір після прання.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 140x200
Замовили два наматрацники, на дитяче ліжко і двоспальне. За місяць користування вже двічі безмежно раділи, що застелили їх!)) жодних протікань, не шуршить, не парить.
Доставили швидко, сервіс чудовий.- Переваги:
- Захист від протікань 100%
Не шуршить
Не парить - Недоліки:
- Не помічено
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 160x200
Качественный наматрасник, быстрая отправка.
- Недоліки:
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 180x200
Відправили швидко ) У використанні ще не пробувала але з вигляду супер
- Недоліки:
- Поки шо нема
- Булатняя Е***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 140x200
Доставка швидка. Упаковка якісна. Відповідає заявленим якостям.
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 140x200
Отличный наматрасник, идеально сел размер в размер, отправили быстро
- Переваги:
- Хорошего качества, не скользит
- Недоліки:
- Оксанка К***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 160x200
Дякую, прийшов швидко, розмір підійшов
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 150x190
Просто супер!
Большое спасибо!- Переваги:
- По размеру сел идеально, резинки очень хорошие, плотный, не промокает.
- Недоліки:
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 120x190
Якісно пошита. Не шуршить. Розмір відповідає заявленому.
- Переваги:
- Водонепроникна
- ВероникаВідгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 160x200
Правду написали, что он не шелестит. Он реально не шелестит и на нем приятно спать. И простынь не ездит. Рада, что купила!
- Переваги:
- Не шелестит и не парит
- Недоліки:
- Нет недостатков
- Калиберда Я***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 90x190
Хороший наматрасник. Не протекает. Есть лёгкий шелест, но не критично
- Переваги:
- Не протекает, цена
- Недоліки:
- Немножко шелестит
- Ксения Ц***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 140x200
Повністю задоволена
- Переваги:
- Добре підійшов, нічого не скользить і не шумить.
- Виталий Г***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 110x190
Хороший продавец, очень быстро отправил. Наматрасник тоже неплохой )
- Прыгунова К***Відгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 80x190
Забрала наматрасник , все чудесно .Качество хорошее , оперативная доставка (позвонили через пару минут после заказа все уточнили ) .Большой плюс , нет чувства ,что спите на клеенке .Не шелестит под вами ничего , ткань приятная на ощупь
- Недоліки:
- Я не нашла
- МирославаВідгук від покупця. Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 160x200
Хороша якість. Розмір чітко підійшов, лягає рівно по ліжку, без загинів. Поки задоволена
- андрей с***Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 150x190
Швидка доставка, хороша якість
- Переваги:
- Хороша якість
- Продавець SLEEP WELL SHOP
- Леся Д***Продавець: SLEEP WELL SHOP. Колір: Білий. Розміри: 80x190
Товар відповідає ціні і за розміром.
Отримала швидко,продавець на своєму місці- Продавець SLEEP WELL SHOP