Картка Rozetka

Код:  222191023
Оцінка користувачів 5/5
  • Аліна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style

Очень классный набор и ещё и за такую цену. Спасибо за быструю доставку . Буду заказывать ещё.

Вітаємо! Дякуємо за відгук. Всі набори для манікюру тут:
      посилання

• Катерина Я***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style

дуже гарний набір, все дуже сподобалося. база майже не пече у лампі, гель лаки дуже приємні та пігментовані. олія для кутикули це взагалі

• Ольга Л***

Чудовий набір

• Надежда
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style

Очень понравился. Беру уже второй раз.
    Для меня это настоящая находка так как я не люблю салоны с их "зараниешнимы" записями к мастеру. Вот испортилась погода именно в этот день, или плохо себя чувствуеш, или не выспалась из за ночных воздушных тривог, и нужно собиратса куда то перетца потому что уже записалась . А с таким набором сама себе мастер в любое время суток.
    Материалы хорошие, с нанесением справитса даже новичок.
    Продавец даёт возможность выбора цвета лаков, политра большая. На моих ногтях эти лаки хорошо носятса, не скалываютса, не трескаютса.
    В наборе есть всё необходимое, его смело можно брать как подарок.
    И отправка очень быстрая, сегодня заказала, завтра получила. Посылка хорошо упакованая, доехало всё целое, ничего не сломалось, не разбилось и не разлилось.

P.s. обнаружила в заказе маленький бонус, вроде мелоч а очень приятно.

Переваги:
    В наборе есть всё необходимое
    • Продавець  E-Style

• Валентина С***

• Антоніна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style

Коли купувала , запропонували вибрати колір лаку. Поклали не той товар, вже обміняли. Поклали подарунок щіточку. Дякую.

Переваги:
    Швидке вирішення проблеми

• Антоніна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style

Замовляла подарунок .Набір не в упаковці.Переплутати товар.Не дуже задоволена. Чекаю на вирішення питання.В користуванні ще не спробувала.

Переваги:
    Замовлення доставили швидко.
    Недоліки:
    В наборі поклали Basa gel 2шт.,a Top gel немає!?
  • Светлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style

Дякую за швидкість. Колір супер!

Переваги:
    Все упаковано добре.
    Недоліки:
    Стійкість ще не перевіряла.
    • Продавець  E-Style

• Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style

Купувала для новичка, дуже все сподобалось. Зібрали та доставили швидко.

Переваги:
    Для початківця все в комплекті.
    Недоліки:
    Немпє.
    • Продавець  E-Style

• Татьяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style

Набір дуже сподобався. Продавець спитав кольори лаків, надіслав іншу палітру (не ту яка в оголошенні), спитав аромат масла, який я бажаю, та відправив в той же день!
    Манікюру і педикюру десь тиждень, поки все тримається добре.

Переваги:
    За таку ціну якість несподівано дуже гарна
    • Продавець  E-Style

• Олена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style

Набір класний.Все як на фото.Швидка доставка.

• Продавець  E-Style

Дякуємо за відгук. Всі вигідні пропозиції наборів для покриття нігтів гель лаками за посиланням: посиланняПодивитися склад набору і як ним користуватися можна за посиланням: посилання

• Катерина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style

Набор получила, довольна. Спасибо за быструю доставку. Желаю побольше довольных клиентов)

• Олена П***

Очень довольна набором!

Переваги:
    очень удобен в работе набор, все понравилось!
    • Продавець  E-Style

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style

Я взяла набір разом з лампою-сушкою. Це мої перші гель-лаки. Мені все подобається: легко наносяться, кольори теж гарні, лампа працює добре.
    Дуже зручно, що у наборі є ще і засоби для зняття лаку.
    Окрема подяка менеджеру: одразу після замовлення передзвонила і запитала, які саме кольори я обрала, і яке хочу масло для кутикули.
    Замовлення прийшло швидко, все - якісно запаковано.

Переваги:
    Для новачка є все необхідне, нічого не потрібно докупляти.
    Недоліки:
    Не знайшла.
    • Продавець  E-Style