- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Діаметр: Ø 30. Колір: Білий
Класна штука, до неї дійсно погано, що прилипає, звісно якщо не зашкварити добре, то і до неї може, але то не критично. Функцію свою виконує сповна, гарна річ.
- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Діаметр: Ø 30. Колір: Білий
Щиро дякую! Все чудово!
- KseniiaВідгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Діаметр: Ø 30. Колір: Білий
Яка висота форми?
- Estetiks O***
Доброго дня. Висота 7 см.
- Короленко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 30. Колір: Білий
Ще не запікала в неї, але форма шикарна, дуже велика, но треба бути обережним, вона не така товста, як здається, можна коцнуть.
- Переваги:
- Люминарк
- Недоліки:
- Поки що не знайшла
- Світлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 22. Колір: Білий
Все супер
- Наталья З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 30. Колір: Білий
Якість супер! Дякую!
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Online Shop. Діаметр: Ø 22. Колір: Білий
Продукты фирмы люминарик всегда качественные, эта форма не исключение. Благодаря небольшому диаметру смотрится на столе аккуратно, печь одно удовольствие, моется легко
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 30. Колір: Білий
форма для запікання підходить як для випічки так і для запікання м'яса, легко миється і великий розмір.
- ЯринкаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 18. Колір: Білий
Гарні форми, все як в описі, брали на подарунок, сподобалися
Дякуємо за відгук!
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 22. Колір: Білий
Чудова та гарна форма, але на жаль дуже крихка, після першого використання випадково коцнула коли діставала пиріг, надбився край
Але сама форма мені дуже подобається, тож замовлятиму ще- Переваги:
- Гарна, естетична, легко миється, зручна та універсальна
- Недоліки:
- Доволі крихка, тож треба бути обережніше при використанні
- Марина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 30. Колір: Білий
Гарна,велика форма.Готую за допомогою цієї форми з задоволенням.
- Переваги:
- Якісна,велика форма, швидка доставка.
- Любов М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 26. Колір: Білий
Покупкой довольна. Удобная форма. Достаточно большая, вместительная. Использую для запекания.
- Переваги:
- Удобная, красивая
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 22. Колір: Білий
Користуюсь в НВЧ. Відсутність ручок дозволяє використовувати достатньо велику ємність посудини.
- Переваги:
- Зручна, гарної якості, тонкі стінки, відносно невелика вага
- Недоліки:
- Не помітив
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 30. Колір: Білий
Дуже зручна форма. Гарного розміру. Не маленька. Користуюсь вже багато само в завжди тільки задоволення.
- Переваги:
- Якість і форма, розміри
- Недоліки:
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 22. Колір: Білий
Чудова річ) Приїхала швидко, все якісно і без проблем.
- Переваги:
- Повністю як на фото, якість -гарна, вже нею користуюсь -печу, і як салатник - чудова форма.
- Алина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 22. Колір: Білий
Супер ,хочу ще таких більше меньше діаметр , універсальна для всього
- Мукієнко Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 18. Колір: Білий
Користуюсь формою в аерогрілі . Рекомендую ,краще ніж силікон.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 30. Колір: Білий
Сподобалась: Зручна- з високими бортами, містка, І для випікання пирогів і для запікання різноманітних блюд.
- Недоліки:
- Суханова О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 18. Колір: Білий
Все отлично, форма супер, доставка быстрая
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 30. Колір: Білий
Ну дуже велика, мабуть, зручно для великої сім'ї. А так навіть піднімати її непросто, з пирогом важко. І весь час боюсь коцнути, впустити. Добре якби були якісь ручки щоб тримати.
- Переваги:
- Гарна
- Недоліки:
- Завелика для мене
- Галина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 26. Колір: Білий
Подобається ця фірма.Завжди купляю посуд цієї фірми.
- Олександр Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 30. Колір: Білий
Краще , аніж я очікував! 10 з 10! Величезна форма, акційна ціна взагалі вражає приємно!
Вигідно придбав!
Люмінарк - це про якість!
Саме така, яку я хотів об'ємом та формою.
Задоволений без меж. Важкувата, але кераміка добротна.- Переваги:
- Ціна! Гарне, якісне покриття керамічне, виробник Франція, в не Китай, що вже добре.
- Недоліки:
- Немає.
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 30. Колір: Білий
Формочка отличная.
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 30. Колір: Білий
Всё супер
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 26. Колір: Білий
Форма супер,не підгорає
- Переваги:
- Ціна,якість
- Недоліки:
- Галина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 22. Колір: Білий
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 30. Колір: Білий
Шикарні форми, тепер страви будуть ще смачніші. Ціна по акції на Розетці найменша. Дякую.
- Надія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 22. Колір: Білий
Дуже зручна
- Переваги:
- Оптимальний розмір для випікання бесквіта
- Анна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 30. Колір: Білий
Отримала сьогодні форму, на жаль, - з браком(((( Надсилаю фото-підтвердження. Не знаю,чи витримає в духовці з таким дефектом, враховуючи, що там дуже тонка стінка?
- Переваги:
- Великий об'єм! Гарний вигляд на столі! Легке миття!
- Недоліки:
- Брак
- Катерина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 18. Колір: Білий
Мені подобається. І запікати в ній можна і як салатник використовую.
- Наіна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 26. Колір: Білий
Чудово
- Виктор И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 18. Колір: Білий
Шарлотка в мене прилипла.
Тримаю, як салатницю.- Переваги:
- Вікторія Ж***
Покладіть на дно папір для випікання і нічого не пристане.
- Наталия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 22. Колір: Білий
Самая ходовая тарелка в доме. За счет высоких бортов и плоского дна - храним все продукты в холодильнике под пленкой, а потом сразу в духовку, или в микроволновку. И салат классно в ней - не каша перемешанная, под тяжестью продукта, а красиво и эстетично.
- Переваги:
- Форма идельная, высокие бортике, эстетика лаконичная и для сервировки и для разогрева и для приготовления. Моется элементарно.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 22. Колір: Білий
Супер форма...нічого не прилипло коли робила шарлотку,вимила форму також без проблем,рекомендую
- Переваги:
- Все легко відійшло після запікання
- Марта Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 22. Колір: Білий
Класні,під що завгодно
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 26. Колір: Білий
Дуже якісна продукція!Користуємось з задоволенням!