- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: KR-Market Online Store. Довжина: 0.15
Не пользуюсь, но отзыв хочу оставить
- Продавець KR-Market Online Store
дякуємо вам за відгук. будемо вдячні наступним замовленням
- Станіслав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Норм
Рекомендую - Ярослав М***Відгук від покупця. Продавець: CompStore
Надійний і працюючий кабель
- Ростислав С***Відгук від покупця. Продавець: CompStore
Чотко
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Это молекс
- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
- Го
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: DSW Systems. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
перехідник норм для тим часового користування, далі буду бп мсі маг брати а це тимчасовий варік
- Переваги:
- чоткий
- Недоліки:
- нема
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: ZXShop. Довжина: 0.2
Норм
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: CompStore
Все підійшло
- Переваги:
- Доставили швидко, упакували надійно
- Недоліки:
- Одександр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Якість перехідника мене влаштовує, все рівно буду доробляти. Головне корпус 6 пінового роз'єму досить якісний.
- Переваги:
- Дешево
- Недоліки:
- Роз'єми "хлипкуваті" це точно. Але в співвідношенні якість - ціна цілком очікувано.
- Мар'ян Т***Відгук від покупця. Продавець: DSW Systems. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Купив тремопасту але ну дуже мало її я думав буде більше,мені хватило на 1 проц намазати і на чіп відеокарти і все але сама по собі хороша
- Переваги:
- Хороша
- Недоліки:
- Маленька
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: DSW Systems. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Чудово
- ВладВідгук від покупця. Продавець: Mini Shop. Довжина: 0.15
Кабель дуже хороший рекомендую!
- Переваги:
- Крепкий
- Недоліки:
- В'ячеслав З***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Довжина: 0.015. Колір: Чорний
На перше время сойде но не на постоянку
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: Partner IT. Довжина: 0.015. Колір: Чорний
Хороший товар. Як і всі молекси потребує акуратного з'єднання з пристроями. Працює справно. Нарікань не маю.
- Переваги:
- Дозволяє підключити відеокарти 6 pin живлення до старого блока живлення (де нема потрібного виводу)
- Недоліки:
- Не знайдено
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Хороший кабель.
- Александр З***Відгук від покупця. Продавець: ELECTRON. Довжина: 0.15
Товар супер, советую
- Переваги:
- Компактный, удобный
- Недоліки:
- Микола Н***Відгук від покупця. Продавець: DSW Systems. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!! Из-за этого переходника у меня сгорела моя 1050 ti и она сломалась :( спасибо…
- Недоліки:
- Все болтается.
- Макар К***
ето не правда переходник топ
- Дима П***
так може у тебя плохой бп был
- Олександр С***
Неправильно підключив потрібно 2 землі і
12 V
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Недорогой обычный кабель
- ВитяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Чуть не сгорел пк вместе с проводом начал провод плавится и дымёть
- Василий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
все нормальок кабель отримав рекомендую продавця..
СЛАВА УКРАЇНІ...СМЕРТЬ РАШИСТАМ.. - Іван І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Хороший кабель ще й по такій ціні)
- Николай Б***Відгук від покупця. Продавець: Mini Shop. Довжина: 0.15
Качество такое себе контакты внутри болтаются как в колокольчике.
- Переваги:
- Дешево и быстро доставили
- Недоліки:
- Качество посредственное
- Микита Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Усе працює, купляв для відеокарти
- Переваги:
- За такі гроші дуже файно
- Недоліки:
- Поки що немає
- Микола Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Китайці на дротах написали 18 AWG, хоча насправді 25-26, або 0.16 мм^2. Тобто адекватна потужність яку вони витримають - менше 100 W. При 490 ватах мідь у дротах без примусового охолодження розплавиться.
- Переваги:
- Дешеві, можна використовувати як запобіжник
- Недоліки:
- Тонкі дроти
- Любомир П***Відгук від покупця. Продавець: LOZComp. Довжина: 0.1
Я скинув гроші ви мені відправляєте? Я можу чек скинути позвоніть мені будьласка
- Продавець LOZComp
Здравствуйте. Вы получили посылку? Отправили в тот же день.
- Андрей И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Купил 5 шт проверил пока только 1 ,так как нужен был один ,полёт нормальный,за эти деньги тем болие
- Переваги:
- за эти деньги работает
- Недоліки:
- выглядит нормально ,хлипенько ,бюджетно ,работать можно
- Руслан Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Дешево и сердито. Контакты болтаются и при стыковке пины вылазят из разьемов и не держат контакт. Нужно внимательно проверить и обратно их втолкнуть иначе погорят и поплавятся.
- Переваги:
- Дешево
- Недоліки:
- Низкое качество, нужно обратить внимание при подключении на хороший контакт пинов и наличие их на своих местах
- Евгений Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Пока служит, смутило что нет одного контакта в разъем 6 контактника , выходит это 5 pin to molex ? если такое вообще бывает =)
- Переваги:
- Недоліки:
- 5 пинов
- Богдан Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Поставил, пока работает. Если не включать-выключать бесконечно, то должен проработать долго
- Переваги:
- Нормальный переходник
- Недоліки:
- Немного хлипковат
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Розпіновка правильна, але якість дуже низька. У молексах піни так гуляють, що капець. І дуже хліпенькі. Треба дуже обережно вставляти, щоб всі піни попали у маму і не повидавлювати їх при з'єднанні. Якість з'єднання наврядчи може бути доброю. На потужній відеокарті може сильно грітись чи згоріти.
Раджу пошукати щось більш якісне щоб не спалити комп.- Переваги:
- Ціна. Правильна розпайка.
- Недоліки:
- Дуже низька якість. Можна спалити комп.
- Владимир Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Покупал для дополнительного питания видеокарты, но ставить не стал т.к собран он плохо. Не дай Бог сплавится или замкнёт при работе в нагрузке видеокарты.
- Переваги:
- Недоліки:
- Хлипкий
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Со своей задачей справляется и на том спасибо.
- Переваги:
- Дёшево и сердито.