Відгуки покупців про Боксерські рукавиці PowerPlay 3007 Сині карбон 14 унцій

Оцінка користувачів 4.43/5
  • Тарас П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 12. Колір: Чорний

Купив на подарунок на 3-му тренуванні на 14 день після купівлі - порвалася права рукавичка по шву

• Инна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10. Колір: Чорний

Дякую,посилочку отримали,все чудово

Переваги:
    Товар відповідає опису

Доброго дня.

Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок.
      Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас.

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 8. Колір: Чорний

Перчатки хороші за свою ціну, з виду прошиті добре, з перфорацією( не будуть задихатися руки). Промахнувся дуже з розміром та в перший раз за 5 років користування розеткою довелося зіткнутися з процедурою повернення) Приніс їх на наступного дня в тому ж виді, з бірками( бо ніразу навіть не одягав) , думав швидко все організують, та помилився. В інформації щодо повернення на розетці зазначено, що співробітник в точці видачі перевірить товар і якщо все ок, то зробить повернення, - такого не буде! Тому що навіть абсолютно нові з усіма бірками, пакуваннями перчатки поїхали на діагностику) Це товар , повернення якого 100% має відбуватися просто і на МІСЦІ!
    В черговий раз, коли надумаю замовляти техніку чи комплектуючі до пк, 300 разів подумаю, чи потрібно це робити на розетці! Продати вони продадуть , а от якщо щось не так - через 7 кругів пекла протягнуть.

Недоліки:
    У точці видачі напевно не досить компетентні працівники, якщо не можуть швидко організувати повернення на товар такого плану) І як зазначено в акті, вони поїхали на «Сервісну діагностику» - цирк.

Якщо раптом у вас повториться така ситуація - звертайтесь на пряму до нас як представника даної ТМ - ми вам допоможемо це все швидко організувати)

• Аня Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 12. Колір: Чорний

Дуже зручні за рахунок додаткової резинки.Швидко прийшло.

Доброго дня.

Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас.

• Павел Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10. Колір: Чорний

Дуже задоволений)

• Евгений
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 16. Колір: Чорний

Неплохие перчатки

Переваги:
    Плотные, удобные

• Татьяна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 14. Колір: Чорний

Дуже гарні та якісні перчатки. Гарно фіксують! Чорно- красні просто топчик, син в захваті. Тільки, на жаль, отримала 2 рукавички на праву руку. Зараз чекаю на вирішення цього питання з Розеткою. Але зовсім не нервую з цього приводу, впевнена що все буде замінено.

• Микола К***
    Продавець: Rozetka. Вага: 14. Колір: Чорний

Все чудово, показали себе добре. До якості притензій немаю)

Переваги:
    Зручні та надійні
    Недоліки:
    Не виявив

• Алексей
    Продавець: Rozetka. Вага: 12. Колір: Чорний

Отличные перчатки

Переваги:
    Очень удобные, просто отлично фиксируют кисть, полностью оправдана цена, всем рекомендую
    • Катерина Ф***

Подскажите, пожалуйста, 12 унций - это на какой возраст?

Тут потрібно не за віком, а за вагою спортсмена, ну або ж за рекомендацією тренера - інколи тренера одразу привчають до більших рукавичок

Спортсменам вагою 50-65 кг цілком підійдуть рукавиці вагою 10 унцій

Спортсменам, власна вага яких 65-75 кг, краще використовувати рукавиці 12 унцій

При вазі спортсменів понад 75 кг підійдуть рукавиці 14-16 унцій

• Наталия А***
    Продавець: Rozetka. Вага: 10. Колір: Чорний

Во время тренировки не расклеиваются и не слетают с руки. На руке сидят хорошо. Пошиты качественно, нитки нигде не торчат. Перчатки довольно жесткие, хорошо держат форму. Сын тренируется 3 раза в неделю, но перчатки выглядят как новые. Если честно, иногда эти перчатки эксплуатирую я. Перчатки по размеру подошли даже мне.

Переваги:
    Прочные, качественно пошиты
    Недоліки:
    Нету
    • Катерина Ф***

На какой возраст Вы покупали 10 унций?

Рукавички потрібно підбирати по вазі

Спортсменам вагою 50-65 кг цілком підійдуть рукавиці вагою 10 унцій

Спортсменам, власна вага яких 65-75 кг, краще використовувати рукавиці 12 унцій

При вазі спортсменів понад 75 кг підійдуть рукавиці 14-16 унцій

• Настя Н***
    Продавець: Rozetka. Вага: 10. Колір: Чорний

Во первых, они достаточно удобные, обеспечивают плотную фиксацию кисти, что не даёт травмировать кисть. Особенно очень плотно и хорошо садятся когда одеваешь их с бинтом. Во вторых, сохнут данные перчатки очень быстро, не издают никакого запаха. Тык же данные перчатки очень качественно сделаны, несмотря на свою цену, я очень доволен.

Переваги:
    удобство, качество, цена
    Недоліки:
    Нету