- ІринаВідгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Блакитний
Дуже добра якість, на планшет підійшов чудово! Все на своєму місці. Чудово тримається. Побачимо з часом як надовго вистачить :)
- Переваги:
- добра якість
- Недоліки:
- не побачила
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Чорний
100% соответствие описанию и фото, на А1475 сел как влитой!
- Переваги:
- Качество, цена.
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Золотий
відмінно підійшов
виконаний якісно
задня частина прозора, але трохи затемнена в колір чохла
при відкритті чохла iPad просинається, при закритті - засинає
коли ставляєшь планшет на стол за допомогою чохла - стоїть впевнено
повністю задоволений чохлом!
рекомендую як чохол так і магазин!
відправили швидко, приємне спілкування.- Недоліки:
- не знайдено
- ТатьянаПродавець: ZaChekhlimo. Колір: Чорний
Очень понравился чехол. Все магнитится. Подошёл идеально. Цвет брала чёрный.
- Переваги:
- Быстро связались. Быстро отправили. Качество отличное
- Недоліки:
- Не обнаружено
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Рожеве золото
Очень крутой чехол!
Продавец мгновенно со мной связался для отправки заказа
Чехол хорошо магнитится, цвет заказывала розовое золото ( нижняя часть бесцветная) - смотрится дорого и красиво (фото прикрепляю)- Переваги:
- Хорошее качество цена
- И.Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Сірий
Отличный чехол. Магнитная блокировка работает, пользоваться удобно. Не очень толстый, планшет практически так же удобно держать в руке, как и без чехла.
- Переваги:
- Лёгкий, красивый, крепкий
- Недоліки:
- В положении "Typing mode" немножко низковат
- Продавець ZaChekhlimo
Здравствуйте ! Спасибо за Ваш отзыв! Рады, что Вы довольны! Обращайтесь к нам еще:) Успехов и крепкого здоровья Вам и всем Вашим родным и близким! Рекомендуйте нас своим друзьям и знакомым, покупайте чехлы на подарки:-
- Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Рожеве золото
Продавец адекватный. Качество норм.
- Переваги:
- Всё супер, качество отличное
- Недоліки:
- не виявлено
- Продавець ZaChekhlimo
Здравствуйте Дмитрий! Спасибо за Ваш отзыв! Рады, что Вы довольны! Обращайтесь к нам еще:) Успехов и крепкого здоровья Вам и всем Вашим родным и близким! Рекомендуйте нас своим друзьям и знакомым, покупайте чехлы на подарки:-
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Чорний
Отличные чехол, качество очень хорошее, сел идеально, без зазоров!
Менеджер связался быстро, предложил ещё аксессуары к планшету)
Рекомендую)- Недоліки:
- Продавець ZaChekhlimo
Здравствуйте Марина ! Спасибо за Ваш отзыв! Рады, что Вы довольны! Обращайтесь к нам еще:) Успехов и крепкого здоровья Вам и всем Вашим родным и близким! Рекомендуйте нас своим друзьям и знакомым, покупайте чехлы на подарки:-
- ВіталийПродавець: ZaChekhlimo. Колір: Рожеве золото
Хороша комунікація на всіх етапах замовлення і швидка доставка
- Переваги:
- Красивий дизайн, чохол щільно прилягає, кнопки блокування екрану та регулювання гучності теж захищає м'який силікон, немає неприємного запаху від пластику
- Недоліки:
- Слизька задня поверхня
- Продавець ZaChekhlimo
Віталій, Дякуємо за відгук! Звертайтеся ще, будемо раді. Рекомендуйте нас своїм друзям та знайомим, купуйте чохли на подарунки :-)
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Синій
Хороший, якісний чохол. Доставили замовлення швидко і без зауважень. Пішли на зустріч з приводу відправки. Поклали подарунок до замовлення, несподівано і дуже приємно! Всім гарного дня...
- Переваги:
- Хороший, якісний чохол.
- Недоліки:
- Не помітив
- Продавець ZaChekhlimo
Максим, Дякуємо за відгук! Звертайтеся ще, будемо раді. Рекомендуйте нас своїм друзям та знайомим, купуйте чохли на подарунки :-)
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Чорний
- Переваги:
- Хороший, якісний чохол.
- Недоліки:
- Не помітив
- Продавець ZaChekhlimo
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Рожеве золото
Доставили замовлення швидко і без зауважень. Рекомендую
- Переваги:
- Хороша якість, доступна ціна, гарний вигляд
- Недоліки:
- Не помітила
- Продавець ZaChekhlimo
Светлана, Дякуємо за відгук! Звертайтеся ще, будемо раді. Рекомендуйте нас своїм друзям та знайомим, купуйте чохли на подарунки :-)
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Чорний
За досить невелику вартість отримала хороший, якісний чохол, "ліг" на планшет ідеально. Хочеться відмітити дуже професійний підхід продавця - зв'язався зі мною після замовлення швидко, доброзичливо надав всю необхідну інформацію по товару. Однозначно рекомендую!
- Переваги:
- Хороша якість, доступна ціна, детальна консультація.
- Продавець ZaChekhlimo
Тетяна, Дякуємо за відгук! Звертайтеся ще, будемо раді. Рекомендуйте нас своїм друзям та знайомим, купуйте чохли на подарунки :-)
- Виктория В***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Синій
Чехол супер удобный и качественный. Продавец перед покупкой рассказал где посмотреть модель планшета, что бы правильно подобрать вариант. За это отдельная благодарность!
- Переваги:
- Цвет, то что складывается как удобно, не скользит в руке
- Продавець ZaChekhlimo
Здравствуйте, Виктория! Спасибо за Ваш отзыв! Рады, что Вы довольны! Обращайтесь к нам еще:) Успехов и крепкого здоровья Вам и всем Вашим родным и близким! Рекомендуйте нас своим друзьям и знакомым, покупайте чехлы на подарки:-)
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Рожеве золото
Рекомендую чехол и данного продавца, пошли на встречу по поводу отправки, плюс положили подарок к заказу, неожиданно и очень приятно)
- Переваги:
- Красивый, удобный чехол, замечательное соотношение цена-качество!
- Недоліки:
- не обнаружил
- ZaChekhlimo
Здравствуйте, Максим! Спасибо за Ваш отзыв! Рады, что Вы довольны! Обращайтесь к нам еще:) Успехов и крепкого здоровья Вам и всем Вашим родным и близким! Рекомендуйте нас своим друзьям и знакомым, покупайте чехлы на подарки:-)
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Блакитний
Дякую за замовлення! Доставка швидка, чехол якісний приємний подарунок!
- Переваги:
- Хороша якість і ціна
- ZaChekhlimo
Здравствуйте, Анна! Спасибо за Ваш отзыв! Рады, что Вы довольны! Обращайтесь к нам еще:)
- Дарья Б***Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Червоний
Очень понравился планшет , качество соответствуют цене , очень приятно было получить подарочек к планшетету
- Переваги:
- Хорошее качество , отличный сервис
- ZaChekhlimo
Здравствуйте, Дарья! Спасибо за Ваш отзыв! Рады,что Вы довольны! Обращайтесь к нам еще:)
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Блакитний
Очень довольны! Быстро и чётко!!!
- ZaChekhlimo
Здравствуйте,Юлия! Спасибо за Ваш отзыв! Рады,что Вы довольны! Обращайтесь к нам еще:)
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Синій
Отличный чехол
- ZaChekhlimo
Добрый вечер, Дмитрий! Спасибо за Ваш отзыв! Рады,что Вы довольны! Обращайтесь к нам еще:)
- ВікторіяПродавець: ZaChekhlimo. Колір: Синій
Приємна, уважна, ввічлива та моторна продавчиня)
Приємно мати справу)
Рекомендую- Переваги:
- Матеріал якісний, чохол приємно тримати у руках
- Недоліки:
- Не знайшлося
- ZaChekhlimo
Добрый день, Виктория! Спасибо за Ваш отзыв! Рады,что Вы довольны! Обращайтесь к нам еще:)
- Кабанец М***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Рожеве золото
Рекомендую
- Переваги:
- Усе чудово! Товар відповідає фото. Ретельна упаковка та гарна якість. Менеджер передзвонив та уточнив модель, щоб не помилитися з розміром. Швидка доставка та гарна комунікація з продавцем.
- ZaChekhlimo
Марина, Дякуємо за відгук! Звертайтеся ще, будемо раді. Рекомендуйте нас своїм друзям та знайомим, купуйте чохли на подарунки :-)
- Ирина Р***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Синій
Удобный чехол
- Переваги:
- Рекомендую чехол и данного продавца, пошли на встречу по поводу отправки,перезвонили быстро , согласовали цвет , модель , отправили дополнительные фото , плюс положили подарок к заказу, неожиданно и очень приятно)
- Недоліки:
- не обнаружила
- ZaChekhlimo
Здравствуйте, Ирина! Спасибо за Ваш отзыв! Рады, что Вы довольны! Обращайтесь к нам еще:) Успехов и крепкого здоровья Вам и всем Вашим родным и близким! Рекомендуйте нас своим друзьям и знакомым, покупайте чехлы на подарки:-)