Відгуки покупців про Килимок масажний для ніг Пазли 8 Ortek ( Ортек ) Ортопедичний Лісовий Мікс 8 елементів
- AI аналіз відгуків72 відгуки: позитивні ~89%, нейтральні ~5%, негативні ~6%Виберіть, щоб дізнатися більше
- АленаВідгук від покупця. Продавець: ZNZ
Супер товар та продавець. Килимок дуже класний та якісний, займається вся родина. Відправка мега оперативна, продавець відповідальний та ввічливий. Дякую, процвітання Вам та миру.
- Переваги:
- Швидкість, якість
- Недоліки:
- Не має
- Продавець ZNZ
Добрий день, Альона, щиро вдячні за щирі, теплі слова! Раді, що Ви задоволені покупкою! Миру всім нам!
- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Коврик супер замовила ще один для себе
- Переваги:
- Коврик супер масаж стоп ідеально
- Продавець ZNZ
Добрий день, Алла, щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що Ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!
- Олександра П***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Чудовий килимок. Пазли яскраві, якісні. Рекомендую!
- Переваги:
- Товар відправили в день замовлення. Гарна якість.
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Чудовий килимок, всі 8 елементів різні, гарної якості.
Швидко відправили.- Переваги:
- Ортопедичний, масаж ніг. Всі елементи різні за структурою та кольором.
- Продавець ZNZ
Добрий день, Марина. Дякуємо за зворотній зв'язок.
При потребі - звертайтесь.
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Замовлення прийшло швидко.Все акуратно складено,пазли в ідеальному стані.
- Переваги:
- Швидко
- Продавець ZNZ
Добрий день, Юлія. Дякуємо за зворотній зв'язок.
- Вікторія В***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Килимок чудовий, гарна якість та яскраві кольори. Моя дитина просто в захваті ! Відправили в день замовлення, доставлено вже було на наступний день. Дуже дякую!
- Переваги:
- Якість, яскраві кольори
- Продавець ZNZ
Добрий день, Вікторія. Дякуємо за зворотній зв'язок.
- Тетера Ю***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Коврик хороший, только соединяются пазлы не очень хорошо, за это и снизила балл
- Недоліки:
- Плохо соединяются пазлы
- Диана Д***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Коврик сам по себе хороший, но детали деформированы
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Коврик сначала может показаться жестковатым, нужно привыкнуть, но именно так и достигается нужный эффект. Малыш пока соглашается на 1-2 прохода (остальнео время использует секции для своих игр), а я могу хоть полчаса ходить - очень приятный массаж.
П.С. Пишу уже второй отзыв об этом товаре, т.к. после моего прошлого комментария менеджер компании-продавца связалась и предложила решить проблему, благодаря чему у нас появились новые неизогнутые секции! Большое спасибо за оперативность, теперь будем с еще большим удовольствием топать по коврику- Переваги:
- яркий, компактный
- Недоліки:
- надеюсь, не будет
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Ну что сказать, Р - разочарование. После многочисленных восторженных отзывов ожидала более качественный товар. В результате - 5 секций выполнены из жесткого материала и хорошо соединяются между собой, а вот оставшиеся 3 - из более мягкого материала, который выгибается и не соединяется с остальными (см.фото).
- Переваги:
- компактный
- Недоліки:
- секции плохо соединяются
- Продавець ZNZ
Доброго дня, Олено! Нам прикро, що Ви залишили такий відгук. Наш менеджер з Вами звяжеться!
- Елена Б***
Служба поддержки отреарировала очень оперативно, молодцы. Вопрос решен, ровные секции уже в пути, как приедут - отпишусь отдельным отзывом!
- Таміла Б***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Якісний килимок, дитині дуже подобається, хороший масаж для ніжок
- Переваги:
- Хороший і гарний килимок
- Недоліки:
- Єдиний мінус-пазли поганенько між собою з'єднуються
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Товар соответствует действительности.
Доставка быстрая.
Продавец внимательный и приятный.
Я довольна.- Переваги:
- Коврик хороший
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Брали на подарок, вроде хороший набор
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Хороший качественный коврик, очень функциональный, для разных видов нагрузки на стопы. Подходит и взрослым и детям. Масса удовольствия от пользования. Вечером хорошо снимает усталость, утром отлично бодрит! Рекомендую!
- Переваги:
- Разные виды материала квадратов для разных видов нагрузки. Хорошее качество. Яркие цвета
- Елена Б***
у нас нас деформированы 3 секции... так что вам еще повезло :)
- Ксения Д***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Отличный коврик. Быстро оформили заказ.
- Переваги:
- Качество, цена, хорошие текстуры
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Однозначно рекомендую! Швидко оформили замовлення. Миттєва доставка. Яскравий і якісний.
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Недоліки:
- Поки не виявили
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Качественный массажный коврик для ног. Части ковриков выполнены на хорошем уровне, с приятными цветами. Используется как ребенком так и взрослыми.
- Переваги:
- Хороший материал коврика, без постороннего запаха. Хороший массажный эффект
- Недоліки:
- Существенных недостатков нет
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Отримали коврик ,яскравий ,дитині подобається
- Калюжная Е***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Чудовий продавець ZNZ. Замовила і на наступний день отримали. Чудової якості коврик.
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- не має
- Ярослава Г***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Коврик получила супер!!! Качество отличное, без лишнего запаха, очень яркий. Понравился и ребёнку и нам. Пользуемся ВСЕ!!! Быстрая отправка. Спасибо огромное продавцу. Покупкой остались довольны)
- Переваги:
- Без запаха, яркий, качественный
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Замовленням задоволені.Супер швидка доставка.Звязались через пару хвилин після оформлення замовлення.Діти в захваті від коврика.
- Недоліки:
- Не має
- Гаркавая Е***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Ребят,спасибо большое за отличное обслуживание,качественный товар,быструю доставку!!!Коврик очень понравился.Отличная штука!Рекомендую всем.
- Переваги:
- Отличный,яркий,качественный коврик
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Масажний килимок в реальності відповідає фото з сайту. Якість гарна. Дуже оперативна доставка. Приємно вражена роботою менеджера та швидкою доставкою товару.
- Переваги:
- Дуже вічливий і компетентний менеджер, який швидко реагує і відразу знаходить компроміси, щоб задовольнити потреби покупця
- Ткачук Я***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Отличный коврик, без запаха, ровные пазлы, яркие красивые цвета.
Ребёнок ходит по нему.
Менеджер оперативно и вежливо проконсультировал, помог. Отправили в тот же день- Переваги:
- Цена, качество, быстрая доставка
- Недоліки:
- Не нашла
- Илья П***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Все прекрасно, материал качественный и без запаха.
Доставили на новую почту, три дня не было времени забрать. Оператор в Вайбере пошел на встречу. - Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Дитина ходить із задоволенням. Не мають запаху. Гарна якість.
- Денис С***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Мы остались довольны - заказ отправили в день заказа.
- Переваги:
- Толстая резина, отсутствует запах, с виду очень надёжный коврик, крепится с остальными элементами уверенно.
- Недоліки:
- Маловероятно, что они есть
- Олеся М***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Коврик просто супер! Аккуратные, ровные пазлы, нет запаха.
Ребёнок в восторге. Я даже не ожидала, думала буду уговаривать ходить по коврику) но он уже второй день все игры строит возле коврика или на коврике, постоянно бегает и прыгает по нему. Так что здоровье ножек гарантировано!
Спасибо огромное магазину ZNZ за отменное качество товара и оперативность!- Переваги:
- Качество, нет запаха
- Недоліки:
- Их нет)
- Горун С***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
- Переваги:
- Хороший коврик! Отримав на руки за 1 годину після замовлення. Рекомендую товар і магазин
- Недоліки:
- Не знайшов
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Спасибо за быструю доставку, все оперативно, товар хороший
- Переваги:
- Хороший коврик
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Будемо замовляти товари ще!
- Переваги:
- Приваблива ціна, швидке і якісне обслуговування. Товар належної якості.
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Отличный коврик из пазлов!
Наши ожидания оправданы! Замечательная и полезная покупка!
Продавец надежный, оплату делали сразу на карту, получили на следующий день. Все довольны и счастливы!
Спасибо!- Переваги:
- Действительно полезная покупка. Яркие цвета, хорошая подборка профилактических фигур. И детям и взрослым очень полезно применять на практике.
- Недоліки:
- Недостатков нет
- Продавець ZNZ
Доброго дня, Олена. Дякуємо за відгук і оцінку масажного ортопедичного килимка. Нехай килимок приносить користь і радість.
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
В целом коврик неплохой, ожидала, что сами пазлы будут немного побольше, но свою задачу выполняют, ребёнку нравится, всей семьёй ходим теперь по нему.
- Переваги:
- Хороший массаж для ног, ребенку понравилось, запаха практически нет
- Недоліки:
- Складываются неудобно. Из 8ми пазлов попадаются 2 гораздо мягче и ярче и по виду отличаются от всех остальных. Такое ощущение, что они из какого- то другого набора, более дорогого.
- Продавець ZNZ
Доброго дня, Юлія. Дякуємо за відгук. В описі до товару вказано що пазли розміром 26 х 26 см. Усі пазли з одного набору! Де-які пазли мають меншу жорсткість, наприклад Травка, тому вони можуть трохи відрізнятися і по інтенсивності забарвлення, але все це для того, щоб килимок виконував свою функцію.
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Дуже якісні елементи. Без зайвого запаху, не гострі, різнокольорові. Дитині подабається
- Переваги:
- Якість. Приємна доставка
- Продавець ZNZ
Доброго дня, Людмила. Дякуємо за відгук. Якщо не важко - проставте ще зірочки (ше одним відгуком без тексту). Хай килимок приносить користь і радість!
- Ольга А***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Хороший коврик,запаха лишнего нет.Взяла для 10-ти месячного ребенка,для него,конечно жестковат,для более старшего возраста отличная тренировка ножек.Продавца рекомендую,быстро связались и отправили товар,все культурно.Даже с наступающим праздником поздравили:))
- Переваги:
- Без запаха резины или пластика
- Недоліки:
- Достаточно жесткий,хотелось бы немного помягче,только один пазл мягкий-травка
- Продавець ZNZ
Доброго дня, Ольга. Дякуємо за відгук. Головна функція даного килимка - профілактика і лікування дитячих ніжок, то му він повинен бути жорстким з нерівною поверхнею, щоб в дитини зміцнювались м’язи на ступнях. А пазл травка м’якший бо в нього функція – стимуляція кровообігу в ступнях.