- Марія Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Об'єм: 750
Гарна пляшка
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Об'єм: 750
Бутылка хорошая, ребёнку нравится
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Об'єм: 750
Хороша пляшка,покупкою задоволена
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Об'єм: 750
Задоволені, якість хороша і ціна приваблива)
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Об'єм: 750
бутилочка ніяка, відкривається кришка зверху і вода ллється...не рекомендую, своїх функцій не виконує
- Переваги:
- не виявила
- Недоліки:
- написала вище
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Об'єм: 750
Кришечка відкривається/закривається дуже туго, дитина 5 років сама нею користуватися не може. Протікає, якщо носити не вертикально. Вода через пару годин має неприємний запах пластику.
- Переваги:
- Ціна, яскравий малюнок
- Недоліки:
- Вода має неприємний запах, важко відкривається
- Чайка М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Об'єм: 750
- Диана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Об'єм: 750
Это моя самая лучшая бутылочка, наконец-то ее нашла, прежние все протекали, накапливали осадок и грязь, эта же просто идеальна! Использую уже несколько месяцев, качество супер!
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Людмила Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Об'єм: 750
Хорошая бутылка
Брала для ребёнка 6 лет, но открыть крышку ей не под силу, поэтому оставила себе - Nastia Z***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Об'єм: 750
Дуже гарна, якісна, міцна, не проливається. У використанні 1 день, дитина дуже задоволена. 3,5 роки, виходить легко пити, гарний принт.
- Светлана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Об'єм: 750
Отличная бутылка, оптимальный размер, чтобы брать с собой в сумку. Не протекает, воду пить удобно. Яркая и качественная.
- Переваги:
- Красивая расцветка, не протекает
Дякуємо за Ваш відгук. Приємного користування
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Об'єм: 750
Супер!Не протекает.Удобная
- Переваги:
- Яркая
Дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!
- Татьяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Об'єм: 750
Удобная, стильная! Взяла ее, чтобы не забывать пить обычную воду. Ее сложно не заметить и всегда хочется ее подержать и попить из нее)
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Об'єм: 750
Бутылочка супер. Не протекает.
- Переваги:
- Большое, красивая, не протекает.
- Недоліки:
- y.y.malikovaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Об'єм: 750
Очень понравилась бутылочка. Покупали для трёхлетней девочки. Поначалу, конечно, обливалась, но потом приловчилась. Размер как раз подошёл. Хорошо брать на прогулку, брали в длительные путешествия. Моется легко.
- Переваги:
- Красивая, практичная
- Анастасия Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Об'єм: 750
Классная рекомендую!!
- Недоліки:
- Butenko13juliaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Об'єм: 750
Бутылочка супер!!! Вместительная, не протекает и очень красивая!
- Переваги:
- Качественная
- ВикторияПродавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Об'єм: 750
Подскажите пожалуйста, где нибудь указано, что бутылка не содержит бисфенол-А? Спасибо
- Переваги:
- Не знаю
- Недоліки:
- Не знаю
- Юлія П***Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Об'єм: 750
Дуже красива та якісна пляшечка! Рекомендую!