Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Бактеріальна закваска «Йогурт VIVO» в пакетиках (Ціна за 1 пакетик)

Оцінка користувачів 5/5
  • Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Yogurt at home

Замовлення було швидко доставлено. Закваска працює чудово. Кількість відповідно замовленню.

Дякуємо Вам за відгук!

• Кузьменко А***

Хорошо

• Продавець  Yogurt at home

Вдячні за високу оцінку нашої роботи!

• ОЛЕГ Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Yogurt at home

Прекрасный домашний йогурт. Ответственные продавцы. Рекомендую.

Переваги:
    Натуральный продукт

Дякуємо Вам за відгук!

• Татьяна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Yogurt at home

Закваски працюють ,йогурт виходить завжди ,головне правильний температурний режим ,дякую .

Переваги:
    Дуже смачні йогурти
    • Продавець  Yogurt at home

Дякуємо за відгук та за високу оцінку!

• Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Yogurt at home

Я замовляла упаковочку цих заквасок, а вони прислали мені замість повного ( з 10 пакетиків ) пакету всього два пакетика з 10-ти. Як це назвати?
    Я замовляли так само по упаковочці заквасок грецького йогурта і фітнес-йогурта а отримала всього по пакетику...що це таке?

Переваги:
    Недоліки:
    Взагалі присилають що і як їм вздумається
    • Yogurt a*** home

Доброго дня. Вартість на сайті вказана за 1 пакетик. Ми реалізуємо закваски VIVO поштучно або упаковками по 10шт. .Ви замовили у нас поштучно і ми вам відправили замовлення в тому об'ємі, який ви замовляли. Для замовлення упаковки 10шт, потрібно було оформити замовлення на 10 пакетиків.

• Дмитрий Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Yogurt at home

Звёзды ставить не стану, но за 8 ч, в режиме "Йогурт", молоко не загустело. Следовал инструкциям. Единственная причина - возможно, молоко не до конца остыло.

• Yogurt a*** home

Добрый день. Мы сожалеем. что вы столкнулись с такой ситуацией. Передадим ваше обращение менеджеру отдела качества и с вами свяжутся для решения данной проблемы.

• Дмитрий К***

Молоко не совсем остыло и более того, лучше брать молоко типа Селянське. Молоко, который имеет срок годности 7 дней редко получается.