Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Сумка переноска mini Pet прозора для домашніх тварин (кішок, собак, кроликів і ін.) (Код: IBH010B)

Оцінка користувачів 4.81/5
на основі 171 відгук
  • Відгуки про товар продавця BaFY- Bag For You
  • Русова Е***
    Продавець: BaFY- Bag For You. Розміри (ДхШхВ): 42 x 26 x 35. Колір: Чорний

Добрый день! На какой вес животного рассчитана эта сумка?

• BaFY- B*** For You

Добрый день. Производитель указывает до 15кг.

• Оля Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Сірий

В першу чергу, дуже дякую магазину за оперативну реакцію на замовлення! Вже на наступний після оформлення день отримала посилку.
    Тепер наші поїздки набагато комфортніші. Кішка в безпеці, завдяки прозорим стінкам має змогу спостерігати за навколишнім, достньо отворів, щоб не було спекотно всередині, шерсть не розлітається довкола, не чипляється до всього. Дно не прогинається під вагою, матеріал якісний.
    Покупкою задоволені!

Переваги:
    Якість, зручність, дизайн
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  ЗооТорг

Ольга, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Наталья Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний

Шукала габаритну переноску для кота 6 кг
    І цей варіант підійшов ідеально.
    В розібраному вигляді займає дуже мало місця.
    Легко збирається.
    І завдяки прозорому дизайну здається, що котик почуває себе більш спокійно, тому шо бачить що відбувається навколо.
    Зручний ремінь на плече.
    На даний момент задоволена покупкою і якістю наданого сервісу.

• Продавець  ЗооТорг

Наталя, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Жукова С***

Купила недавно такие переноски, выглядят отлично, на деле очень практичные, котам даже понравилось в них отдыхать дома)
    Продавец перезвонил сразу, доставка быстрая, рекомендую

Переваги:
    Дизайн, компактность, размер, качество
    Недоліки:
    Отсутствуют
    • Продавець  ЗооТорг

Сабрина, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Вивиен М***

В якій котикам комфортніше?)

• Катерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Рожевий

Супер переноска! Багато місця для кішки, дуже зручно!

• Продавець  ЗооТорг

Катерина, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Ганна

Дуже зручна переноска! Котику дуже сподобалося! Може бачити все навкруги з неї! Швидка доставка! Якісне обслуговування! Дякую!

Переваги:
    Прозорі стінки!
    Недоліки:
    Трохи був запах пластику на початку
    • Продавець  ЗооТорг

Ганна, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Алевтина Ч***

Любов з першого погляду у кота! Мій довгий бенгал чудово помістився і не хоче вилазити! Найбільше хвилювалась, щоб було міцне дно і не прогиналось дуже під вагою кота коли піднімаєш переноску. З цим виявилось все в порядку! Єдине, було б зручніше, якби на бокових стінках були подвійні замки, щоб розстібати на обидва боки, з цим одним не так зручно, потрібно весь периметр обійти щоб відкрити

Переваги:
    Прозора, зручна, міцна, компактно складається
    Недоліки:
    Бокові замки не дуже зручні у використанні, але це суб'єктивно
  • Влада Р***

Чудова

• Продавець  ЗооТорг

Владо, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Дуже раді, що наша сумка Вам сподобалася, а інші покупці можуть впевнитися, що товар відповідає зазначеним характеристикам та опису!

• Анастасия И***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Блакитний

Дуже зручна переноска, котик з цікавістю все бачить та не нервує щоб з неї «вискочити»

Переваги:
    Переноска пропускає свіже повітря; має міцне дно.
  • Ігор Ш***

В наступний раз коли людина заказує,прикладайте інструкцію, в мене нервів нехватає щоб зібрати це арігамі

• Наталія

Замовляли переноску, відправили швидко, переноска зручна в користуванні. Рекомендую!

Переваги:
    Зручна
    • Продавець  ЗооТорг

Наталія, дуже дякуємо Вам, що поділились Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Лариса Ч***

Хотілось щоб такі переноски для котів були ще більшого розміру.

Переваги:
    Котику все видно. Він не лякається
    • Продавець  ЗооТорг

Лариса, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Ліза В***

Дуже чудова переноска, кіт спочатку дуже перелякалася в неї заходити, але через деякий час почав там навіть спати,

Переваги:
    Ремінець завдяки якому можна носить її на плечі, є захисна плівка яка не дає подряпають прозору частину, також в ній багато отворів і кітик там не париться як в банькі :)
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  ЗооТорг

Ліза, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Тетяна

Дуже зручна переноска. Мій бенгал може повністю розкластися всередині і спати в подорожі (якби він це робив а не кричав постійно).
    Компактно складається і не займає пів квартири. З недоліків - ціна, але що зараз дешеве. Рекомендую

• Продавець  ЗооТорг

Тетяна, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Євгенія

Сумка супер, збирається легко, все ціле і виглядає надійно

• Продавець  ЗооТорг

Євгенія, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Марьяна К***

Переноска дуже сподобалась. Зручна. Брали для сфінкса. Хотілось легку і щоб тримала форму. Відповідає картинці на сайті.

Переваги:
    Легка. Стильна. Зручна
    • Продавець  ЗооТорг

Марьяна, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• АРУТЮНЯН Л***

Зручна,легка, цуценя комфортно себе відчувало при транспортуванні.Мала запах пластику але за чотири дні все вивітрилось.

• Алексей Г***

Комфортная лёгкая переноска как для кота так и для хозяина. Благодаря ее лёгкости хозяину будет легко брать с собой домашнего друга на прогулку.

Переваги:
    Лёгкая, удобная, котика можно брать на прогулку, ему все хорошо видно изнутри благодаря большим прозрачным окнам с двух сторон на весь размер сумочки. Шлейка на плече для удобства хозяину
    Недоліки:
    Пока невидел
    • Продавець  ЗооТорг

Олексій, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Оксана Н***

Сумка как раз размером с кота. Это минимальный объём. Сумка лёгкая. Стенки твёрдые пластиковые не падают. Пока что коша не очень признаёт этот домик, понятно, что простора меньше, чем в большой пластиковой, но везти эту легче, ремень через плечо.

Переваги:
    Розмір
    • Продавець  ЗооТорг

Оксана, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Ілона Є***

Супер переноска. Кіт в перший же вечір сам в неї заліз.

Переваги:
    Комфортно котику, зручно нам.
    Недоліки:
    Запах, але швидко вивітрився
    • Продавець  ЗооТорг

Ілоно, вітаємо! ! Дуже дякуємо Вам за такий зворотній зв’язок, це допомагає іншим покупцям переконатися в якості та зручності нашої сумки! Щодо запаху (який може бути, адже товар новий), то він дійсно досить швидко вивітрюється і не завдає дискомфорту!

• Ангелина П***

Чудова переноска
    Кішка почувається в ній спокійніше, ніж ц звичайній. Компактна, легко збирається.
    Спочатку є запах пластику, але згодом вивітрюється

• Продавець  ЗооТорг

Ангеліно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про наш товар, дуже раді, що наша сумка Вам сподобалася і Ваша киця почуває себе в ній безпечно та комфортно! Щодо запаху (який рідко, але може бути, адже товар новий), то так, він досить швидко вивітрюється!

• Матильда М***

Класна переноска. Брала для кошеня, але в ній легко помістити і дорослого котика. Пластик міцний, при транспортуванні не деформуються. Дуже зручно, що видно що відбувається всередині переноски. Продавець звʼязався одразу після оформлення за це окремий рекомендую!
    Одразу був присутній запах «китайський», але на балконі за пару днів вивітрився, тому не вважаю це недоліком.

Переваги:
    Все супер
    • Продавець  ЗооТорг

Маріє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий обгрунтований відгук про нашу сумку та теплі слова! Це надихає нас рухатися далі, а інші покупця можуть впевнитися в нашій оперативності, якості та зручності нашого товару! Щодо запаху (який вкрай рідко, але може бути, бо товар новий), то так, він досить швидко вивітрюється.

• Анна Б***

Все сподобалось)

Переваги:
    Легко збирається, доволі простора (киця 4,5 кг добре помістилась, при тому що вона в мене ще й в довжину вимахала, але якрааааз). Закритих переносок боялась як святої води, в цю сумку залізла сама.
    Недоліки:
    Треба трохи часу, щоб вивітрився їдкий запах пластику.
  • Вікторія Т***

Купувала переноску для кішки. Вага 4,5 кг
    Зауважень нема, єдине, думала, що простору буде трішки більше для неї в середині
    Але все залежить від розмірів улюбленця

Переваги:
    Зовнішній вигляд, зручність транспортування
    Недоліки:
    Запах, який довгенько вивітрювався
  • Іра

Дуже якісна і зручна

• Продавець  ЗооТорг

Ірино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Це допомагає нам розвиватися далі, а інші покупці мають можливість побачити, що наша сумка дійсно якісна та відповідає зазначеним характеристикам!

• Яна Г***

Переноска сподобалась, якість відмінна, кіт (4кг) почуває себе там вільно, намагається дивитись по сторонах). Облюбував і заходе сам через віконечко. Також дуже сподобався підхід продавця, все якісно, оперативно, зручно! Дякую продавцю

Переваги:
    Зручно зберігати, коту зручно і видно що навколо
    Недоліки:
    Поки що не знайшла
    • Продавець  ЗооТорг

Яно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук та теплі слова! Таке відношення дуже цінне для нас, а інші покупці мають змогу побачити нашу оперативність та якість сумки!

• Анастасія

Переноска супер, приїхала в захисній плівці! Киці сподобалася) Вага 5,5 кг, витримує добре, помістилася чудово) Продавець швидко зателефонував та відправив, рекомендую!

Переваги:
    Містка, зручна, легка
    • Продавець  ЗооТорг

Анастасіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук і теплі слова! Такі відгуки дуже цінні для нас, а інші покупці мають змогу побачити нашу оперативність та якість товару!

• Марина

Перша наша переноска. Нам з котом сподобалось. Йому цікаво, усе бачить, продухи є і коте водночас відчуває себе захищеним. Для меншого стресу при переїзді взяли улюблену котячу підстилочку.

Переваги:
    Все влаштовує
    • Продавець  ЗооТорг

Марино, вітаємо! Щиро дякуємо за такий чудовий, розгорнутий відгук! Це дуже мотивує нас рухатися далі, а покупці можуть побачити, що наш товар дійсно якісний та відповідає опису!

• Тетяна М***

Переноска гарна,кіт помістився,ще класно що вона прозора і йому з усіх боків усе видно.Дякую

Переваги:
    Все супер
    • Продавець  ЗооТорг

Тетяно, вітаємо! Щиро вдячні за Ваш відгук! Це надихає нас ставати кращими, а покупці бачать, що товар відповідає зазначеним характеристикам та
      якості!

• Іванна М***

Чудова переноска, зручна у використанні. Котику дуже подобається ))

• Продавець  ЗооТорг

Іванно, вітаємо! Щиро вдячні Вам за такий відгук! Це допомагає нам ставати кращими, а покупці можуть побачити, що продавець є надійним, а товар якісним.

• Валентина

Все отлично, для кота 4,2 кг вполне подошло

• Продавець  ЗооТорг

Валентина, дуже дякуємо Вам, що поділились Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Володимир А***

Дуже зручна сумка - котику теж подобається.

• Продавець  ЗооТорг

Володимир, дуже дякуємо Вам, що поділились Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Ірина

Класна сумка. Моя кішка дуже нервувала, коли саджала її у звичайну переноску. Тому вирішила купити цю - вона прозора, простора і кицька 4 кг почувається в ній затишно. Якість доволі гарна. Повністю задоволена і товаром, і обслуговуванням - передзвонили, надали консультацію, швидко відправили. Дякую! Рекомендую

Переваги:
    Якість, зручність, обслуговування
    • Продавець  ЗооТорг

Ірина, дуже дякуємо Вам, що поділились Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Ксенія Г***

Переноска супер !

• Продавець  ЗооТорг

Ксенія, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Вікторія Я***

Переноска просто чудова. Котові сподобалась, одразу в неї заліз.

Переваги:
    Легка, міцна, надійна, легко збирається і розбирається. Займає мало місця.
    • Продавець  ЗооТорг

Вікторія, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Ірина М***

Ідеальна переноска,легенька.

• Продавець  ЗооТорг

Ірина, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!