Оплачуйте Карткою Rozetka

Код :  226219303
Оцінка користувачів 4.7/5
на основі 103 відгуки
  • Андрій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: LowPrice Market. Об'єм: 5 л. Формат: Рідкий засіб

До цього засобу брав АХД-2000, знайшов цей, по ціні і вказаному складу мені сподобалось по факту має неприємний сивушний аромат, більше купувать його не буду.

Переваги:
    Недоліки:
    Неприємний запах, якого не має бути.
  • Орися Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: LowPrice Market. Об'єм: 1 л. Формат: Рідкий засіб

Хороший

• Вікторія К***

Хотіла б і надалі купувати цей недорогий антисептик, але для мене він має запах сивушних масел. Почитала відкуки- взяла літрове фасування. Не знаю, чи така партія попалася, але запах, на жаль, дуже виражений

Недоліки:
    запах
  • Володимир Б***

Гарна якість

Переваги:
    Не смердить
  • Галина

Даже гарний антисептик, немає неприємного запаху. Будемо купувати ще!

Переваги:
    Без запаху, адекватна ціна, зручна пляшка
    • Продавець  LowPrice Market

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що антисептик вам сподобався. Звертайтеся знову, будемо раді новим замовленням!

• Олександр П***

Хороший антисептик

Переваги:
    В усьому
    • Продавець  LowPrice Market

Дякуємо за високу оцінку! Раді, що антисептик вам сподобався. Чекатимемо на нові замовлення!

• Акимов Ю***

Хороший антисептик рекомендую руки не сушит руки нежирные

• Давид-Юлісес Г***

Нормальный антисептик. Беру не первый раз.

• Сергей Р***

Замовляю вдруге, швидко усе як в описі

Переваги:
    Ціна,якість
  • Ірина К***

Хороший антисептик, руки не липкі після нього

• Алексей Р***
    Продавець: LowPrice Market. Об'єм: 5 л. Формат: Рідкий засіб

Антисептик отримав як заміну до посиланняякий, нажаль, жахливо смердів сметаною. Продавець пішов на зустріч і замінив смердючий антисептик на цей дорожчий. Дякую. До речі, це була друга купівля цього посилання антисептика, перший був абсолютно нормальний. Тому майте на увазі, що з ним це лотерея, тому не пожалійте, одразу купіть дорожчий.

Переваги:
    Запах як треба
    Недоліки:
    Поки не знайшов
  • Валентин Г***

Швидко доставили.
    Гарно запакований.
    Чудовий для дезінфекції.

Переваги:
    Якість і ціна нормальна
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Павел Т***

Все добре. Отримав швидко. Зауважень немає. Дякую

Переваги:
    Лучшее соотношение цена х качество
  • Юрій С***

Брав вже декілька раз, ціна і якість - все влаштовує

• Светлана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: LowPrice Market. Об'єм: 50 мл. Формат: Рідкий засіб

Швидка доставка

Переваги:
    Зручний,ціна
    • Продавець  LowPrice Market

Вітаємо! Дякуємо, що знайшли час поділитися Вашою думкою про покупку. Ми цінуємо Вашу довіру і будемо раді бачити Вас серед наших клієнтів знову. Дякуємо за вибір нашої продукції!

• Анна А***

Беру вже 4 чи 5 раз, але саме в літрових банках, в них немає неприємного аромату. Все подобається.

Переваги:
    Ефективний, немає аромату вираженого, зручна упаковка.
    Недоліки:
    Все добре
    • Продавець  LowPrice Market

Дякуємо, що обираєте нас знову і знову! Ми ретельно стежимо за якістю кожної партії, щоб продукт був максимально комфортним у використанні. Приємно знати, що Ви оцінили зручність пакування та відсутність різкого запаху. Завжди раді Вашим замовленням!

• Валерія

класний антисептик

• Продавець  LowPrice Market

Дякуємо за таку оцінку! Раді, що антисептик Вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням і завжди чекаємо на вас знову!

• Тетяна К***

Незначний запах. Свої функції виконує. Невисока ціна.

• Продавець  LowPrice Market

Дякуємо за зворотний зв'язок! Раді, що Ви задоволені якістю та ціною нашої продукції. До нових зустрічей у нашому магазині!

Без запаха

• Продавець  LowPrice Market

Дякуємо за зворотний зв'язок! Приємно знати, що товар виправдав Ваші очікування щодо характеристик. Користуйтеся із задоволенням!

• Даниил

Гарна ціна за такий об'єм

• Продавець  LowPrice Market

Дякуємо за відгук! Намагаємося забезпечувати найкраще співвідношення об'єму та ціни для наших клієнтів. Будемо раді новим замовленням!

• Алексей М***

Все супер.
    Дякую.

Переваги:
    75%. Горить.
  • Влада К***

Хороший антисептик(75% этилового спирта), пахнет просто спиртом, который быстро испаряется, нету посторонних неприятных запахов. (Без дозатора, но я буду переливать в меньшие ёмкости)
    В дополнение взяла ещё 100мл (21 грн)

Переваги:
    Соотношение цены и качества
    Недоліки:
    Без дозатора
  • Софія

Чудовий антисептик, брала вже 4 літри

Переваги:
    Майже відсутній запах, ціна приємна
    Недоліки:
    Немає дозатору, незручно переливати в ємкості поменьше
  • Резіиков С***

Что скажешь спирт вода и глицерин,запаха как такового нет почти . Какая цена ,такой товар )))

Переваги:
    Цена,отправили быстро.
    Недоліки:
    За такую цену терпимо)))
  • Олексій Р***

Замовляю не перший раз. Ціна/якість чудова.

• Ксенія С***
  • Ольга М***

Якісний продукт. Хороший аромат. Ціна клас.

• Віталій Т***

Нормальний дезинфектор,із простим мінімальним складом компонентів. Для виробництва або де багато людей-найкращий вибір,,можна змішувати із рідким милом,або дозатори,пшикалки наповнювати...і всім буде спокій і щастя .

Переваги:
    Бюджетна ціна
    Недоліки:
    Для особливо чуйних буде трохи різкуватим аромат спирту
    • Продавець  LowPrice Market

Нам приємно чути позитивні враження.

• Тамак

Гарний антисептик

Переваги:
    Якісний
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  LowPrice Market

Нам приємно, що ви оцінили покупку.

• Ольга М***

Дуже якісний, добрий засіб. Я не переношу надто агресивних запахів. Цей номальний

• Продавець  LowPrice Market

Раді, що товар вам підійшов.

• Юлия Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: LowPrice Market. Об'єм: 500 мл. Формат: Рідкий засіб

Все прошло хорошо. Отправили быстро.

• Продавець  LowPrice Market

Щиро вдячні за ваш вибір.

• Народ
    Відгук від покупця. Продавець: LowPrice Market. Об'єм: 100 мл. Формат: Рідкий засіб
  • Сергій П***

Купую регулярно. Чудовий антисептик, якщо не зловживати з обробкою рук, то не викликає сухості шкіри.

• Продавець  LowPrice Market

Дякуємо за позитивний зворотний зв’язок.

• Ольга

Товар відмінний, замовлення швидко відправили.

Переваги:
    Не сушить шкіру, не нав'язливий запах
    • Продавець  LowPrice Market

Раді, що вам усе сподобалося! Швидкість і висока якість продукції — наш пріоритет.

• Ганна Ч***

Хороший антисептик, запах спиртовий, шкіру не сушить. Швидка відправка, дякую.

• Продавець  LowPrice Market

Дякуємо за вашу оцінку! Нам важливо, щоб кожен клієнт був задоволений.