Відгуки покупців про Bluetooth адаптер Erston
- AI аналіз відгуків550 відгуків: позитивні ~82%, нейтральні ~10%, негативні ~8%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Святослав К***Відгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
Крутой адаптер работает отлично большой диапазон ловит даже на балконе или в другой комнате без помех драйвер встал сам)
- Переваги:
- Достойно
- Недоліки:
- Не заметил
- Продавець ErsteShop
- Владислав Д***Відгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
Придбав для підключення Air Pods до ПК, бо коли працюю в повнорозмірних навушниках (які через роз'єм TRS під'єднані) - сильно давлять на голову))
В моєму випадку не вийшло просто "втикнути і користуватися", бо, скоріш за все, маю не ліцензовану Win10. Все ж треба було трохи погратися з налаштуванням.
Але, дуже приємно здивований підтримкою магазину ErsteShop. Сам особисто не звертався, але після оформлення замовлення мені надіслали інструкцію по налаштуванню. Також, знайшов рішення своїх проблем як раз таки у "відгуках" та "питаннях" до цього товару, де підтримка відповідає на КОЖНЕ питання. Це взагалі дивина, я ще ніколи в житті не бачив такої залученності магазину до допомоги своїм клієнтам (по товару за 300 гривень, на хвилинку!). Вам велика повага за височезний рівень клієнтоорієнтованності.
Особисто для себе все ж не зміг знайти рішення для проблеми, коли одночасно підключені повнорозмірні навушники через дріт і Air Pods через блютуз. Система автоматично не переключає мікрофон та звук з одного пристроя на інший. І це не є проблемою адаптера, тут скоріш це якось треба налаштовувати в самому Windows.
Із мінусів тільки те, що коли перевантажується процессор (наприклад, від запуску декількох программ одночасно), то зв'язок починає пропадати. Тут вже не знаю, чи то проблема в адаптері чи просто в мене вже слабеньке залізо.- Переваги:
- Легко розібратися в налаштуванні завдяки високому рівню підтримки магазину ErsteShop.
- Недоліки:
- Абсолютно несуттєві, які ні на що значно не впливають.
- Продавець ErsteShop
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
Маленький адаптер - маленька ціна
Швидко відправили - швидко працює.
Якість обслуговування теж хороша. Рекомендую- Переваги:
- Ціна, габарити, доступність, якість обслуговування
- Станислав Ш***Відгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
В предыдущем отзыве писал про то что конектор перестал работать на пк и попросил чтобы со мной связались, несмотря на то что отзыв я писал поздно вечером буквально через пол часа я получил на него ответ, да еще й менеджер набрал на следующий день (в выходной) так что сервис на высшем уровне. Так что ж было - похоже действительно проблема с драйвером, я последовал совету в письме от магазина, и удалил драйвер через диспетчер устройств, я вытащил конектор, вставил снова и винда автоматически накатила его еще раз, после этого все снова заработало)
- Переваги:
- Сам конектор, качество обслуживания.
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
Покупал для геймпада Sony Dual Shock 4 v2, все взлетело без проблем на ОС Windows 10. Нет разрывов или искажений. Играл на диване (примерно 3м).
- Переваги:
- компактность, цена, дальность связи.
- Недоліки:
- не обнаружил
- Продавець RASH
- Николай М***Відгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
Адаптер хороший. Брал для подключения геймпада xbox. Все работает отлично
- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
- Не обнаружил пока
- Продавець RASH
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
При покупке продавец связался, уточнил детали. По поводу драйверов - либо на диске в комплекте, либо продавец скидывает ссылку на скачивание. Посылка пришла в Одессу на следующий день. Все подключилось и работает без проблем.
Через некоторое время продавец связался и поинтересовался, все ли в порядке. Поддержка конечно отличная, всем бы так.
P.S. Тут писали про слабый сигнал и маленький радиус действия. Скажу за себя - использую с наушниками WH-1000XM4, сигнал не пропадает в любой точке квартиры.- Переваги:
- Хорошее качество, отличная поддержка
- AndroneroВідгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
Донгл бомба! Dualshock 4й, Motorola VerveBuds 400 прям с aptx заехали с ходу в стационарник. На винде 7ке, 10ке работа отменная :) Драйвера, с винды под девайс некорректны, ставить вручную, только с установочного комплектного диска или инета, иначе сетевое обнаружение Вам не видать.
И спасибо продавцу за консультацию.- RASH
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
Всё отлично работает. Теперь мои TWS наушники работают на большем расстоянии с меньшими помехами. Продавец сразу предупреждал про коректную процедуру установки драйверов за что спасибо - иначе в системе адаптер вроде бы и есть но и не работает. После настройки не только работает отлично, а и подцепил пейринги с прошлого USB-адаптера. В общем, всё классно)
- Переваги:
- Мощность сигнала, надежность, расстояние
- Недоліки:
- Неочевидная процедура установки драйверов
- RASH
Благодарим Вас за покупку!
- Едуард Д***Відгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
Під'єднало DualSense до пк на Windows 11. Нічого додатково встановлювати було непотрібно, працює чудово
- Продавець ErsteShop
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
Все, як обіцяють. Для мене головне, що покриття гарне, через пару стін лове, приблизно, як і в телефоні. Але в дальній кімнаті (далеченько, стіни 3-4) вже починаються переривання, звук кривиться. В сусідній кімнаті, чи на балкон вийти - все чудово.
В мене Віндовс 10 - драйвера знайшла сама і швидко встановила.
З декількома пристроями не перевіряв, не має.- Переваги:
- Радіус дії
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець ErsteShop
- Олександр Є***Відгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
Підключив навучники до ПК за 1,5сек. Рідійс дії в приватному будинку
- Переваги:
- Вінда 10ка без дров
- Продавець ErsteShop
- Артём Ш***Відгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
Супер, подключил , скачал драйвер и пол минуты и уже подключился
- Переваги:
- Быстро,удобно
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
Все працює, тепер не потрібно сидіти в "дротах" від навушників)
- Переваги:
- Простий в налаштуванні, продавець досить швидко відправив
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець ErsteShop
- Богдан В***Відгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
Чудовий Bluetooth адаптер, якісне з'єднання з дивайсами, чудове обслуговування, за декілька місяців користування адаптером не було жодних збоїв в роботі, рекомендую до придбання!!
- Переваги:
- Гарантія,швидкє та якісне безпереривне під'єднання дивайсів
- Виктор К***Відгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
Подключилось мгновенно, подключил блютуз науштники без каких либо проблем.
- Заліт А***Відгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
Доброго дня, покупав для двох геймпадів, працюе без проблем.
В мене все запрацювало як тілки всунув.- Переваги:
- Компактний, 30м дальнисть (мені вистачае), швидке та якісне підключення.
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець ErsteShop
- Бойчук В***Відгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
Все супер.
До цього пробував інший адаптер для ПК (2в1), після нього залишилися драйвера. Але після замовлення цього адаптера мені одразу ж прийшло повідомлення з посилання драйверів та невеликою інструкцією. Все зробив як написано, запрацювало. Нарікань немає.- Переваги:
- Маленький, швидко налаштовується, працює без перебоїв
- Недоліки:
- Пакування, яке не має нічого крім маркетингової картонки та самого адаптера
- Продавець ErsteShop
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
На Windows 7 драйвера нужно устанавливать в ручную. Ссылку на драйвера прислали в личку после заказа. Самостоятельно драйвера установил косо. Попросил помощи у менеджеров. Помогли без разговоров. И это при том что у них в офисе был отключен свет, а потом, в середине настроек, у меня пропал интернет. Особое спасибо Денису.Позже перезвонил и по удалённому доступу решил проблему. Всё заработало! Я доволен!Товар рекомендую к покупке.
- Переваги:
- Высокая скорость и дальность передачи данных.
- Недоліки:
- Не выявил
- Продавець ErsteShop
Так, на Windows 7 драйвер потрібно встановити вручну, на Windows 7 / 8 /10 або 11 драйвер для роботи адаптера встановлюється автоматично.
Дякуємо Вам за відгук, гарного користування!
- Олексій Г***Відгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
Дуже сподобався адаптер. Дальність дії с навушниками airpods2 досить великий, працює навіть через 2 залізобетонні стіни. Звук чистий и якісний. Запрацював одразу після підключення в usb, драйвер на windows10 підтягнувся одразу.
- Переваги:
- Дальність дії, запрацював одразу
- Недоліки:
- Не має
- Продавець ErsteShop
- Орест К***Відгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
Підключилось без жодних проблем, немає затримки при використанні девайсів та без проблем підключило 3 пристрої одночасно. Після 4 місяців користування - жодних нарікань. Драйвери win10 підтягнув автоматично.
- Переваги:
- Швидкість
- Продавець ErsteShop
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
купил для беспроводных наушников, работает, звук хороший, работал сразу
- Переваги:
- достаточно длинный сигнал, ловит через две-три стены, более чем достаточно
- Недоліки:
- изредка были перебои со звуком наушников, звук было слышно кусками ( секунд 5, после - нормально) но поставил роутер в другой канал и проблем больше нет
- Продавець ErsteShop
Да, действительно, WiFi сеть работает в одном диапазоне частот с блютус сетями и может нарушать стойкость блютус соединения, поэтому по возможности роутер лучше отнести как можно дальше от блютус соединения.
Благодарим Вас за отзыв, хорошего пользования!
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
хороший адаптер, покупал для геймпада. стабильное соединение без разрывов и задержки.
- НикитаВідгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
Купил Erston Bluetooth 5.1. Цель была - использовать для Bluetooth наушников. Работает хорошо, без сбоев. При покупке смутило то, что нигде не указана поддержка APTx, но, консультант объяснил, что кодек вшит в Windows и адаптер его поддержит. По качеству звука и стабильности нареканий нет.
Сами наушники подключаются где-то 8-10 секунд. Слышал, что это может быть связано с тем. что адаптер воткнут не в материнку, а в хаб, в качестве которого у меня выступает монитор. Проблем это не создает, просто может смутить при первых подключениях, если вы любитель сразу начать переподключать))- Переваги:
- Недорого, стабильно.
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
Гарний адаптер, правда у мене трішки виникли складності з драйверами, але це нічого, менеджер компанії допоміг мені розібратися, за це велике дуже йому дякую ❤
Всім рекомендую ✅- Переваги:
- Стильний дизайн, дійсно Bluetooth 5.0, гарний ввічливий продавець!
- Недоліки:
- Не виявлено. Я впевнений що вони взагалі відсутні.
- Продавець RASH
Дякуємо Вам за відгук, гарного користування!
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
После переустановки Windows драйвер для адаптера ставил заново, проблем с установкой нет никаких, все просто, во время установки драйвера программа попросит вставить адаптер в usb. Саппорт магазина отличный, отправили сразу по запросу драйвер через вайбер. Качество адаптера на уровне, отлично справляется с работой наушников, мыши и геймпада.
- Переваги:
- Поддержка, качество адаптера
- RASH
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
Без блютуз адаптера — сидиш прив’язаний до проводів, з блютуз адаптером — вайрлес, вільний, як вітер
- Переваги:
- технологія! По повітрю передає інформацію
- Недоліки:
- Я їх не бачу, цеж вайрлес, сила вітра
- Продавець ErsteShop
- Артем Б***Відгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
Bluetooth версия 5.1 Работает хорошо от продавца RASH
миниатюрный размер здорово!!!
и так заметил (фото прикрепил)
Windows 7 или 10 или 11 определился драйвер Майкрософт Bluetooth версия 5.1 (LMP 10)
RASH прислал драйвер Realtek Bluetooth версия 5.0 (LMP 9) пониженая =)
у меня претензии нет, работает, BT 5.1 и 5.2 пока устроиств нет...
возможно в будущем обновление появится 5.1
У кого стоит старая версия Bluetooth отключите в BIOS , дистептчер устроиств, FN + значек WIFI(BT), чтобы не конфликтовало устроиство....- Переваги:
- Windows 7 и 10 и 11 Драйвер Майкрософт и Bluetooth версия 5.1
- Недоліки:
- нету проблем, нет, нет ,нет
- Продавець RASH
Драйвер Realtek Bluetooth 5.1 Windows 8.1 / 10 / 11 автоматически устанавливает при условии отсутствия другого bluetooth драйвера (Generic, Intel или др.), на Windows 7 драйвер Realtek Bluetooth 5.1 нужно установить самостоятельно. Благодарим Вас за отзыв и покупку!
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
Все чудово, прийшов швидко, запрацював після встановлення драйверів які можна завантажити за посиланням яке надає сервісна служба. Окрема оцінка сервісу . Виникли труднощі з пошуком дров, у суботу в ночі відправив запит, у неділю з ранку отримав посилання.
- Переваги:
- Співвідношення ціна-якість
- Продавець ErsteShop
- Alex E***Відгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
Купую цей пристрій вже вдруге для іншого компа. Класний, швидкий, якісний адаптер прюцю зі всім що зміг найти вдома! Супер!. Пвдключився за 1 сек. Дрова знайшлися автоматично на Він11х64. Все гарно! Купуйте без сумнівів!!!
- Переваги:
- Працює дома через дві цегляних стіни до 10 метрів. Все гарно! Купуйте без сумнівів.
- егорВідгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
установил драйвер который присылает продавец после покупки и все заработало
- Переваги:
- все работает
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
Як і описано, драйвер встановився автоматично(win10), але для впевненності я ще й накатив той, що за посиланням. Навушники працюють нормально з ним, без нарікань.
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- не виявив
- Продавець ErsteShop
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
Windows 11, підключав навушники Xiaomi.
Все підключилось без проблем. Рекомендую.- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Поки нема
- Продавець ErsteShop
- Евгений И***Відгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
Підключається до виндів 7, тільки потрібно встановити драйвер.
- Переваги:
- Гарний зв'язок
- Продавець ErsteShop
Так, на Windows 7 драйвер "Realtek Bluetooth 5.4" треба встановити вручну.
Windows 11 / 10 /8 встановлює необхідний драйвер для роботи адаптера автоматично.
- Богдан П***Відгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
Ідеально
- Переваги:
- Якісний звук
- Продавець ErsteShop
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: ErsteShop. Колір: Black
чудовий стабільний зв'язок навіть в другій кімнаті