- Иванна С***Відгук від покупця. Продавець: TopDomik
спасибо за быструю доставку лампа работает!!!!!!!!!!! все отлично!!!!
- TopDomik
Доброе утро! Спасибо за отзыв.
- Вадим З***Відгук від покупця. Продавець: TopDomik
Два дні використовую, ефективності нуль, лампа світить, але комарі на неї не звертають уваги, висновки жодний комар, у тому числі інші комахи у пастку не попали...
- Переваги:
- Гарний інтер'єр))
- Недоліки:
- Не працює по призначенню!
- Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: TopDomik
Это удивительно, но эта штука работает))
- Переваги:
- Работает
- Даніїл К***Відгук від покупця. Продавець: Окай
Прийшов поламаний і кажуть що вони перевіряють перед відправкою
БРЕХНЯ ЛЮДИ НЕ ВЕДІТЬСЯ- Продавець Окай
Нам прикро що так сталось. Але ми не можемо прийняти повернення ПОШКОДЖЕНОГО товару, ми просимо кожного покупця перевіряти товар у відділенні, ви проігнорували це, про що самі написали та надали фото з характерними пошкодженнями корпусу. Але ми запропонували вам відправити вам ще один такий саме прилад, безкоштовно, все що вам потрібно було, це заплатити за доставку, ви відмовились.
- Наталия Б***Відгук від покупця. Продавець: Beauty Sence
Як на мене, то не допомогає взагалі. Дірки сильно маленькі, щоб не вилітали звідти комсхи назад. Поставили на ніч - торохтить як трактор, а ще і світитись перестав.
- Переваги:
- Не знайшла
- Недоліки:
- Душе шумний. Світити перестав в перше ж використання.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Dagaz-shop
Якість комплектуючих та збірки дуже низька, вентилятор шумний, низькоякісний світлодіод не завжди вмикається. Комарі на ці ловушки не реагують, оскільки комарі реагують на вуглекислий газ і тепло, а не на синє світло.
- Переваги:
- не знайдено
- Недоліки:
- низька якість та ефективність
- Продавець Dagaz-shop
Дякуємо за зворотній звʼязок .
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: Alsa
Прийшла коробка дуже добре замотана в плівку, коробка пом'ята. Сама лампа має тріщину, частинка корпусу була відламана. На роботу наче не впливає, але неприємно. Треба було оглядати при отриманні
Комарі, комашки не усі помирають у лампі, деякі висипаються на поверхню, на якій стоїть сама пастка - Юлія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Dagaz-shop
Дуже гарний магазин.Товаром задоволена.Комарів ще немає,але є павучки та сороконіжки.Тепер і їх немає, завдяки цій ловушці.Окрема подяка менеджеру, який відразу зі мною зв'язався, вирішив усі питання щодо доставки та проконсультував по всім моїм питанням щодо товару .Відповідь на мої смс та дзвінок - миттєва! Дякую ще раз! Обслуговування - найвищий рівень!
- Переваги:
- Якісь товару,ціна,супермегаякість обслуговування.
- Продавець Dagaz-shop
Дуже вдячні Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Зоя В***Відгук від покупця. Продавець: UAniSha
Прийшла пастка в хорошому стані ,все працює.
- Терещенко Т***Відгук від покупця. Продавець: UAniSha
В самый сезон ни одна муха не попалась ((( в странную ловушку
- Недоліки:
- Синий цвет очень влияет на физическое состояние и минус что работает только от USB
- Гончаров С***Відгук від покупця. Продавець: EuHub
Эффекта ноль - за 3 ночи ни одного комара, зато на себе убил штук 5.
- Переваги:
- Шумит и светит
- Недоліки:
- Больше ничего не делает
- Екатерина С***Відгук від покупця. Продавець: MeganoptBest
Я в захваті. Реально працює.
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Окай
Товар прийшов з пошкодженим корпусом, моя вина, що не оглянула у пункті видачи rozetka!!! Як тільки розпакувала і побачила дефект, одразу зв'язалась з продавцем, надіслала фото. Товар можуть назад забрати, але одне з умов повернення коштів є відсутність механічних пошкоджень, які як раз присутні не з моєї вини. Якщо продавець пропонує використаний товар, то я вважаю, що ціна має бути нижче!!!
- Сеня А***Відгук від покупця. Продавець: YShine
Комаров не ловит только моль туда собирается
- Анастасія Ш***Відгук від покупця. Продавець: YShine
За дві неділі роботи ні одного комара не вбило
- Прокопенко А***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet
Очень хорошо работает я довольна товаром советую купить
- Переваги:
- Удобный
- Недоліки:
- Пока не нашла
- Алексей Т***Відгук від покупця. Продавець: Dagaz-shop
Хорошая штука
- Переваги:
- Нет комаров
- Продавець Dagaz-shop
Алексей, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: UA National Group
Классная лампа.Комаров ловит , работает тихо. Очень довольны.
- Переваги:
- Работает тихо , свои функции выполняет хорошо.
- Недоліки:
- Пока нет.
- Продавець Mast Ukraine
Дякуємо за відгук! Дуже вдячні Вам за довіру.
- Ирина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Valli
Викинуті гроші. Взагалі ефекту 0.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виконує заявлені функції
- Продавець Valli
Добрий день. Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро що товар вам не підійшов. Просимо зв'язатися з менеджером інтернет-магазину для вирішення цього питання.
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET
Взагалі не виконує свою функцію! Жодна комаха там не опинилась(
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виконує свої функції
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet
Не дуже ефективна, але щось виловлює, очікував кращого.
- Марта С***Відгук від покупця. Продавець: TSV
Прийшла лампа іншого розміру- менша і легша, що зазначено на упаковці. Купували для використання на ставі. Поки не перевірили її роботу остаточно.
- Недоліки:
- Не відповідає вага і розміри
- Николай Б***Відгук від покупця. Продавець: VigoTan
Товар безполезен,не выполняет заявленые в описании функции,за 3-ри ночи ни одного комара,они игнорируют свет который их должен привлекать,и не такой уж и безшумный .Зря потраченные деньги,не советую если вам не нужен ночник с вентилятором
- Переваги:
- Недоліки:
- Не выполняет свои функции ,не уничтожает комаров
- Николай Б***
Проблему з товаром вирішили з продавцем позитивно.Дякую за розуміння і нормальне відношення до клієнтів при вирішенні проблемних моментів
- Продавець VigoTan
Дякую. Приємних покупок.
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
За 4 дні безперервного використання зловило 1 комара, і то я гадаю що від туди випадково залетів. Безглузде китайське сміття.
- Переваги:
- Не має
- Недоліки:
- Не працює
- Продавець TURBO SPORT
Дякуємо за ваш відгук. Дуже шкода, що товар не виправдав ваші очікування.
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: DIGSMART
Ловушку обменяли,работает отлично.Спасибо!
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: DIGSMART
Сломался на третью ночь всасывающий вентилятор.
- Продавець DIGSMART
з вами протягом дня зв'яжеться менеджер
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Товар так себе. В руках рассыпается. Посмотрим как будет в использовании. Я ожидала что он будет гораздо меньше по габаритам
- Переваги:
- Пока не вижу
- Недоліки:
- В руках рассыпается
- Продавець Meolpotamia
Здравствуйте, Ольга! Спасибо Вам за обратную связь и за Ваш отзыв! Такой какой есть,они такие идут по габаритам,а в использовании как испытаете отпишитесь! Спасибо!
- Євген С***Відгук від покупця. Продавець: High level
Бесполезна штука 100% на мух и комаров она совсем не привлекает. Описание врёт.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не ловит насекомых.
- Вячеслав М***Відгук від покупця. Продавець: mscover
Комаров не затягивает. Возможно просто светом их отвлекает чтоб людей не ели. Что тоже вариант.
- Переваги:
- Недоліки:
- Моторчик еле еле.
- ЛараВідгук від покупця. Продавець: mscover
Ни один комар не пострадал!) купила для ребенка в комнату, тестировала в месте где комарами кишит. Результатом «ловушки» не довольна. Как ночник пойдет, свет мягкий и приятный. Работает тихо
- Переваги:
- Работает тихо, приятный свет
- Недоліки:
- Комары не пострадали)))
- Слижевская Н***Відгук від покупця. Продавець: Yoki Market
Полная х***я !!! Не покупайте такой товар ! Комары съели , пока я пыталась протестировать его работу !
- Переваги:
- Отсутствуют .
- Недоліки:
- Не работает ! Не эффективно! Не тот цвет ! Нет блока питания !
- Сухиченко В***Відгук від покупця. Продавець: Yoki Market
Не рекомендую взагалі!!! Шо це, навіщо воно , оце не те що не виконує заявлених функції,воно розсипається при дотику ,ціна 20 грн максимум ,дуже розчарована !!! Гроші у смітник
Купувала для немовляти,щоб не дихала хімією,а коли увімкнула ледве потім дім вивітрила ! Жах! Сором таке продавати !!!- Переваги:
- Не має!!!
- Недоліки:
- Вся ця конструкція суцільний недолік!
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: BigUp Market
Ни о чем. Ни одно насекомое не попалось
- Переваги:
- Все насекомые живы. Очень гуманно
- Недоліки:
- Такие же как и достоинства
- Uzin76
Спасибо за отзыв. Как и всегда Розетка не перестаёт удивлять
- Александр Ч***
Просто не клевало...
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: Fashion Mall
Деньги на ветер.
- Недоліки:
- Со своей функцыэй не справляется.
- Андр і***Продавець: Fashion Mall
Цікаво, чи воно працює.