- Юлия А***Відгук від покупця. Продавець: KV Fashion
Ростуть і нібито таки королівські. Читала коментар, що випадково запакували білі. Між ними велика різниця. Коричневі набагато корисніші
- Переваги:
- Гриби ростуть
- Недоліки:
- Для мене не має
- Інна Б***Відгук від покупця. Продавець: KV Fashion
Замовили гриби. Виросли. З цим все добре. Але ми не можемо зрозуміти, чому вони білі. Виросли великі, скоро час викручувати, але вони досі білі. Чому так сталося? Ще треба почекати?
- Продавець KV Fashion
Доброго дня. Можливо,Вам помилково було надіслано набір із білих печериць, а не з королівських. Перегляньте етікетку на коробці, там має писати який вид грибів у коробці. Також можливий варіант, що відбулась помилка на самому виробницті і міцелій на виробничій лінії поклали не у той ящик. Нажаль, ми не можемо знати чому так сталось і хто помилився і на якому етапі. Просимо вибачення за незручності, сподіваємось це не велика проблема для Вас, адже білі печериці смакують не гірше за королівські :)
- Інна Б***
Я прикріпила фото коробки, де вказано, що це саме королівські печериці. Що на смак не гірші - ми знаємо. Але хотіли саме королівські.
І між цими видами є різниця в ціні. Не велика, але є. Що не дуже приємно. - Продавець KV Fashion
Дякуємо за розяснення ситуації, нажаль, нам приїджають уже зафасовані коробки з виробництва, ми самостійно не формуємо коробки,а тільки здійснюємо їх реалізацію. Обовязково передамо інформацію на виробництво, щоб все перевірили і в майбутньому таких ситуацій не повторилось. Перепрошуємо за незручності
- Екатерина П***Відгук від покупця. Продавець: KV Fashion
Набір якісний. Дякую. Будемо чекати грибочків.
- Архипов С***Відгук від покупця. Продавець: KV Fashion
Замовив та притримувався інструкції. На жаль, нічого не виросло.
Поливав та дотримував температурний режим.
Дуже шкода, адже дійсно очікував що щось вийде- Переваги:
- цікаві очікування
- Недоліки:
- результату немає(
- Продавець KV Fashion
Доброго дня, Сергію. Прикро, що у Вас виникла така ситуація. Чи можемо ми отримати фото грунту ,що б зрозуміти в чому справа? Також цікавить чи зачикали Ви спочатку тиждень -два на те,щоб компост побілів і лише після того покривали грунтом?
- Продавець KV Fashion
Отримали від Вас фото грибниці на вайбер - відповідь спеціалістів однозначна - проблема з температурою середовища. Міцелій росте,але у гриб не переростає. Помістити набір у погреб або приміщення із контрольованою температурою( з кондиціонером) і далі все по інструкції, за деякий час гриби мають піти в ріст, очікуємо на зворотній зв'язок після збору урожаю)
- Ксения Я***Відгук від покупця. Продавець: KV Fashion
Можете пожалуйста скинуть мне на почту инструкцию,она потерялась где то ((
Ретельно дотримуйтесь цієї інструкції:
1. Відкрийте коробку, дістаньте інструкцію і мішок з покривною сумішшю (маленький мішок). Залиште великий мішок з компостом в ящику. Зверху на плівці (на мішку з компостом) зроблено перфорацію (порізи), щоб був доступ кисню. Залиште його на 15-30 днів в приміщенні з температурою 19-25 ° С поки компост не побіліє рівномірно (це означає компост готовий до використання).
2. Коли компост побіліє - зрізати зверху плівку (плівку не викидати). Присипати покривним ґрунтом, він повинен бути вологим і грудкуватим.Покривний ґрунт нанести рівномірно по всій поверхні - Продавець KV Fashion
3. Після нанесення покривного ґрунту провести полив:
1-5 день - 35 г / доба, 6-7 день - 50 г / доба. Далі зволожуємо ґрунт по мірі необхідності, щоб не допускати до висихання. Велика кількість води теж не потрібна, щоб вона не потрапляла на компост.
Полив проводиться розпилювачем. Після кожного поливу під час пророщування грибів накривати комплект перфорованою плівкою. - Продавець KV Fashion
4. На 12-й - 15 день після нанесення покривного шару Ви помітите невеликі 0,5-1 мм в діаметрі гриби, які формуються в покривному шарі. Тепер Вам залишається стежити і насолоджуватися за тим, як ростуть Ваші грибочки, і звичайно ж не забувати їх поливати;) Іноді міцелій проростає крізь покривний шар нерівномірно і це становить від 20 до 30% поверхні, це нормально.
5. Після першого збору грибів полити ґрунт водою в такій послідовності: 35 г на комплект, через годину 35 г на комплект і ще через годину 50 г на комплект.
Через 5-7 днів гриб знову виросте, при цьому температура повітря 16-20
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: KV Fashion
Замовила королівські шампіньйони, на пакуванні написано печериці. Не зрозуміло, може виростуть шампіньйони, але є сумніви. Шкода, бо очікувала на шампіньйони, але вирощуватиму, що є.
- Переваги:
- Гриби прийшли
- Недоліки:
- Переплутали гриби
- Продавець KV Fashion
Доброго дня. Вам приїхало то що Ви і замовили. Шампінйон це назва гриба українською. Печериця - російською
- Продавець KV Fashion
перепрошую, печериця це українська назва, шампіньон - російска
- Юлия Г***Відгук від покупця. Продавець: KV Fashion
шось пішло не так... погралась... і, як для мене, досить...
хоча... може бути ще раз :) - ВадимВідгук від покупця. Продавець: KV Fashion
К моему посту ниже. Спасибо продавцу! Всё работает!
- Переваги:
- Работает!
- Продавець KV Fashion
Ми раді,що у Вас все получилось:) гарного врожаю)
- Руслана Ч***
Розкажіть вкратці,як підготовити коробку до вирощування
Бо я замовляла схожий бокс,але інструкції немає,крім короткого опису. Щоб не натупити)) - Руслана Ч***
В мене великий пакет фольгований(грунту, з білою пліснявою вже,я так розумію) і маленький зіп пакет (земля з зернами пшениці) то я не розумію що на що сипати. Як правильно?
- Юлия Ч***Відгук від покупця. Продавець: KV Fashion
Результатом довольна. ( Ребёнок счастлив)))
- Переваги:
- Красивые грибы
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Продавець KV Fashion
Раді, що у Вас все получилось:) у нас є різний асортимент грибочків( вешенка, шиітаке, королівські шампіньйони). Звертайтесь, як що:)
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: KV Fashion
Заказали сие "чудо" вскрыли, изучили инструкцию и стали ждать когда шампиньоны начнут нас атаковать.(температурный режим был соблюден и каждый день контролировался) Прошел меся но компост мицелием не зарос и не побелел... Либо мицелия пожалели либо забыли положить. Не работает!
- Переваги:
- Недоліки:
- Не работает.
- Продавець KV Fashion
Доброго дня. Нам прикро, що у Вас склалась така ситуація, як правило всі наші грибочки сходять і дають хороший врожай, можливо було забагато вологи чи протяг, вони цього не люблять( В любому випадку ми готові відправити Вам повторно коробочку з нової партії за наш рахунок, щоб у Вас все ж таки виросли грибочки. Будьласка чітко дотримуйтесь всіх пунктів інструкції і грибочки Вас здивують) звяжіться з нами для уточнення та актуальності даних для відправки
- Вадим
Спасибо за отклик продавцу, результат опубликую ниже.
- Яна Х***Відгук від покупця. Продавець: KV Fashion
Заказывали первый раз. Делали всё по инструкции. Сегодня собрали первый урожай. Будет фото где они маленькие и урожай этих гигантов собрали через 5 дней! Спасибо большое. И забавно и приятно и познавательно! Будем рекомендовать и брать ещё!
- Переваги:
- Всё супер! Следуйте инструкции всё получиться)
- Недоліки:
- Никаких совсем!