- ТаняВідгук від покупця. Продавець: ForMyHome. Колір: Бежево-жовтий. Розміри: 210x230
Комплект гарний. Але колір не бежевий, а більше рижо- золотистий, і тканина зі зворотньої сторони зовсім інша та не дуже доброї якості, на наволочках уже починає ,,розлазиться,, по швах, хоча придбала зовсім не давно .
- Ядвига К***Відгук від покупця. Продавець: ForMyHome. Колір: Бежевий. Розміри: 210x230
Красивый цвет, приятная ткань. Но сразу надо стирать, потому что сильный синтетический запах.
- Переваги:
- К покрывалу претензий нет, пошито хорошо.
- Недоліки:
- Наволочки слегка разочаровали. Они не двухсторонние. С одной стороны велюр, с другой какая-то тонюсенькая подкладочная ткань, а там, где вшита молния, срезы не оверлочены, ткань сатается.
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: ForMyHome. Колір: Світло-зелений
Товар Супер
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: ForMyHome. Колір: Бежевий. Розміри: 210x230
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: ForMyHome. Колір: Золотий
Отличное покрывало,качество супер. Продавец связался в течении 10мин после заказа, все быстро отправили.
- Переваги:
- Можно на подарок, упаковка хорошая и плюсом ещё 2 наволочки
- Недоліки:
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: ForMyHome. Колір: Шоколадний. Розміри: 210x230
Дуже красиве покривало з наволочками, дякую велике окремо, за акційну ціну!
- Переваги:
- велюрове
- Недоліки:
- Богдана С***Відгук від покупця. Продавець: ForMyHome. Колір: Шоколадний. Розміри: 210x230
Покривало круте! Великою перевагою є доповнення комплекту двома наволочками. Всі шви охайні, ниток ніде не стирчить. Дякую продавцеві! І шкода, що немає змоги купити комплект у інших кольорах.
- Переваги:
- Ціна, якість, розмір покривала, до покривала додані дві наволочки, є чохол для зберігання
- Недоліки:
- Шкода, що немає у інших кольорах.
- Юлія Т***Відгук від покупця. Продавець: ForMyHome. Колір: Шоколадний. Розміри: 210x230
Покривало і наволочки за 338грн. просто суперові. Магазин здивував швидкістю, якістю та доброзичливих. Я дуже задоволена.
- Продавець ForMyHome
Юлія, щиро дякуємо за Ваш відгук. Нехай гарно служить
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: ForMyHome. Колір: Шоколадний. Розміри: 210x230
Магазин и изделие рекомендую. Очень вежливый и доброжелательный персонал. Здоровья, добра Вам и удачи!
- Переваги:
- Все, что я писала о покрывале цвета бордо относится и шоколадному цвету. прекрасное нарядное покрывало. Хорошо вписывается в интерьер.не нашла.
- Недоліки:
- Не нашла
- Продавець ForMyHome
Юлія, дякуємо за такі теплі слова відгуку. Нехай покривало гарно служить) всього Вам найкращого
- Мария О***Відгук від покупця. Продавець: ForMyHome. Колір: Світло-зелений
Продавец связался очень быстро после оформления заказа. Уже вечером на телефон пришла ттн. На следующий день, заказ ожидал на Новой почте. Все пришло хорошо и аккуратно упакованно! Благодарю за оперативность и хорошее качество товара!
- Переваги:
- Легкое, приятное на ощупь, наволочки и покрывало хорошо пошиты! Получается что это и зимний и летний вариант покрывала! С одной стороны велюр, с другой- ткань похожа на хб. Прошито и простегано ХОРОШО!
- Недоліки:
- Не выявила
- Ирина О***Продавець: ForMyHome. Колір: Шоколадний. Розміри: 210x230
Так ждала набор, а прислали не тот. Жаль.
Буду перезаказывать.- Переваги:
- Пока неувидела
- Недоліки:
- Не тот набор прислали