- Олена Ч***Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Рожевий. Розміри: 140x210
Дуже гарне якісне покривало! Красиве поєднання кольорів.
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Поки не помітила
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Антрацит. Розміри: 140x210
Дуже сподобалось. Рекомендую.
- Светлана О***Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Антрацит. Розміри: 140x210
Хорошее стеганое покрывало.Швы прошиты хорошо.Можно использовать как летнее одеяло.Спасибо.
- Переваги:
- Две стороны.Качество.Цена.
- Недоліки:
- Нет.
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Коричневий. Розміри: 210x220
Гарне, якісно вироблене покривало приємного кольору
- Элеонора Ш***Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Сливовий. Розміри: 140x210
Отличное покрывало. Только вживую оно немного светлее чем на фото. Светлофиолетовое.
- Элина Н***Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Коричневий. Розміри: 210x220
Покривалом дуже задоволена. Легке, приємне на дотик, якісне, розмір і колір підійшли.
- Переваги:
- Ціна, якість, доставка
- Недоліки:
- Поки що не знайшла
- Юлия А***Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Коричневий. Розміри: 210x220
Очень довольны! Покрывало красивое, качественное. Цвет красивее, чем на фото!
Доставили на следующий день.
Спасибо большое!!!- Переваги:
- Красивое, качественно сделано, приятное на ощупь.
- Недоліки:
- Пока все ок
- Ольга И***Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Коричневий. Розміри: 210x220
Очень красивый коричневый цвет. Хорошее покрывало. Посылка пришла быстро. Рекомендую
- Наталя М***Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Коричневий. Розміри: 140x210
На фото гарний колір , на яву дуже темний коричневий !
- Переваги:
- Легке , можна використовувати як літню ковдру .
- Недоліки:
- При користування з"являються " накатиші "
Дуже скаталось
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 140x210
Взяла покрывало на односпальную кровать.Очень приятное на ощупь, легкое, летом можно под ним спать.Имеет очень хороший внешний вид.Строчки ровные, красиво простегано.Я довольна.Спасибо производителю за качественный товар и Розетке.
- Переваги:
- Качество и удобство
- Продавець Love Home Shop
Благодарим за подробный отзыв, желаем долго пользоваться с удовольствием!
- АльбинаВідгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 210x220
Заказом довольна. Плед такой, как описано. К телу очень приятный. Цвет нам попал точь в точь к дивану. Все супер. Отправили оперативно.
Спасибо за отзыв!
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Розміри: 140x210
Пользуемся 7 месяцев. Все строчки ровные, нет пропусков. Не кошлатится, стирку переносит отлично! Ткань приятная на ощупь. На кровати у сына. (Можете представить, что оно переживает каждый день)
- Переваги:
- Отличное качество за такую стоимость
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Розміри: 140x210
Класне покривало на мій диван.Якість чудова!
- Переваги:
- Гарно" лягло" на диван,акуратне,створює затишок...Дякую продавцю за якісний товар!
- Ірина П***
Добрий день! Скажіть, будь ласка, на фото покривало кольору Капучіно?
- Оксана О***
Так, капучіно...
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Розміри: 140x210
Ціна радує, швидка доставка, якість гідна
- Переваги:
- Цінова політика
- Недоліки:
- Макелон Е***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Колір: Графітовий. Розміри: 210x220
Прекрасное покрывало , стильное . Брала для взрослого сына. Порадовало обслуживание. Спасибо продавцу! Супер! Успехов а продажах!
- Переваги:
- Отличный товар, быстрое обслуживание
- Недоліки:
- не нашла
- Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Розміри: 140x210
Купила два, мне понравилось, использую светлой стороной в качестве накидки для диванов, не скользит
- Переваги:
- Качественно пошито
- Недоліки:
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Homs. Колір: Графітовий. Розміри: 210x220
Покрывало действительно красивое и приятное на ощупь. В некоторых местах видел висящие нитки, но в целом очень хороший пошив. Покупкой очень доволен
- Переваги:
- Низкая стоимость и красивый внешний вид.
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Колір: Графітовий. Розміри: 140x210
Відмінна якість. Колір чудовий.
- Переваги:
- Можна використовувати як тонку ковдру
- Недоліки:
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Homs. Колір: Графітовий. Розміри: 210x220
Взяла два таких покрывала на два дивана. Стильные, качество пошива хорошее. Если переживут стирку и лапки котиков, то можно сказать, что они идеальные.
- Переваги:
- Цвет, стёжка, размер. Не липнет шерсть!
- Недоліки:
- Надеюсь, что окажутся живучими)
- Лелюх О***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Колір: Графітовий. Розміри: 210x220
Хорошее покрывало, приятный цвет
- Анастасия Н***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 140x210
Дуже гарне покривало.Легеньке,м'яке.Можна вкриватися та застелити постіль.Колір як фото.Швидко відправили.
- Переваги:
- Приємне на дотик,легеньке
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець ЗАТИШНА НІЧ
Дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного та тривалого користування!
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 140x210
Покривало гарне, без дефектів, беру вже друге таке.
- Продавець Love Home Shop
Дякуємо!
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Колір: Графітовий. Розміри: 210x220
Хорошее и качественное покрывало
- Наталія Ц***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 140x210
Покривало гарної якості дякую
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Розміри: 210x220
Отличное покрывало. По цвету - приятное. Качество хорошое. Плюс двустороннее.
- АлександраВідгук від покупця. Продавець: Homs. Розміри: 210x220
Чудесное покрывало,цвет нежный, пудровый, очень оперативная отправка,вчера заказала,на следующий день забрала, рекомендую!
- Переваги:
- Цена/качество!
- Недоліки:
- Паскалова Л***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Колір: Графітовий. Розміри: 210x220
Качественное покрывало, хорошо смотрится, после стирки форму не меняет,все супер!!! Кстати ещё и тёплое!Цвет красивый,стильный!
- Переваги:
- Хорошее качество,цвет,цена. Удобное в использовании,не мнётся.
- Недоліки:
- Роман Ж***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Колір: Графітовий. Розміри: 210x240
Все як на фото мені сподобалося. Прошивка ніби нормальна. Матеріали якісний.
- Продавець Homs
Дякуємо Вам за замовлення та відгук :)
- Лідія Щ***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Колір: Графітовий. Розміри: 210x220
Чудова якість за помірну ціну.
- Переваги:
- Приємне на дотик, рівні шви.
- Недоліки:
- Не виявлені.
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: DT_magazinUA. Колір: Коричневий. Розміри: 210x240
За год заказал такое же евро размер второе, по качеству норм, стирается в машинке просто. На лето очень приятно -самое то!!!
- Дарія В***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Колір: Хакі. Розміри: 210x220
Покривало двустороннє, якість добра, багато разів вже прали , колір залишився той самий
- Марія Р***Відгук від покупця. Продавець: Sweettex. Колір: Кораловий. Розміри: 140x210
Легке,зручне, красивий колір
- Марія Р***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Колір: Пудровий. Розміри: 210x240
Мені дуже підійшло, якоаз таке шукала, недороге і практичне
- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Колір: Зелений. Розміри: 140x210
Саме на таке я і розраховувала. Покривало нормальної якості, чудового кольору.
Окремо хочу подякувати за супер швидку доставку! Була приємно вражена.- Переваги:
- Мені повністю підійшло.
- Недоліки:
- Поки не знайшла. Далі буде видно.
- Продавець ЗАТИШНА НІЧ
Дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного та тривалого користування!
- Ігор Н***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Колір: Капучино. Розміри: 210x220
Покривало чудове, легке і тепле. Підходить і для літніх людей!
- Переваги:
- Покривало чудове, легке і тепле. Підходить і для літніх людей!