- Аліна Б***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Блакитний
Гарний якісний чохол, найкращий в своєму ціновому сигменті, дуже гарний колір. Окрема вдячність продавцю, дуже професійний підхід, та оперативність.
- Переваги:
- Силіконовий
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Фіолетовий
очень качественный чехол, и цвет необычный, магнит очень мощный (при закрытии крышки и если перевернуть вверх дном--магниты по прежнему держат всю обл закрытой), задняя крышка силикон -- НО очень крепкий (и в тот же момент силикон как прорезиненая обл задника)
- Переваги:
- Превосходный чехол.
- Недоліки:
- нет.
- Евгений Ш***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Темно-зелений
Топ за свої гроші
- Переваги:
- Якість матеріалів
- Недоліки:
- Трохи туго кнопка блокировки нажимається
- Михайло Д***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Рожевий
Все чудово
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Світло-зелений
Гарний чохол.На планшеті сидить як треба.Відправили швидко.
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Чорний
Якість на вищому рівні! Рекомендую! Приємний продавець.
- Переваги:
- Якість, приємне нажаття кнjпки блокування.
- Віталій Т***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Фіолетовий
Купили для дитини але кнопки не працюють!
- Переваги:
- Розмір підійшов
- Недоліки:
- Практично не працюють кнопки звуку!
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Фіолетовий
Дуже якісний чохол!
Чемні та професійні продавці! - Черная Д***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Блакитний
Отличный чехол. Беру уже второй раз у этого продавца.
- Мусса С***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Сірий
Гарна якість, колір відповідає тому, що на зображенні. Відправили швидко, допомогли запевнитися, що чохол підійде до моделі планшету.
- Олега С***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Рожевий
Красивый чехол!Быстро пришёл , хорошое качество.❤️
- Переваги:
- Цвет,качество.
- Недоліки:
- Их нет
- Красножон О***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Темно-зелений
Рекомендую!
- Переваги:
- Чудовий чохол, стильний, якісний і ціна хороша (купила по акції). Магніт працює прекрасно, всі прорізі ідеально підійшли до кнопочок. Матеріал міцний, надійний.
- Недоліки:
- Не помітила
- Елена Т***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Рожеве золото
Полностью соответствует описанию, подошел идеально для iPad mini 5
- Переваги:
- Полностью соответствует описанию
- Продавець ZaChekhlimo
Здравствуйте Елена! Спасибо за Ваш отзыв! Рады, что Вы довольны! Обращайтесь к нам еще:) Успехов и крепкого здоровья Вам и всем Вашим родным и близким! Рекомендуйте нас своим друзьям и знакомым, покупайте чехлы на подарки:-
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Рожевий
Отличное соотношение цена-качество
- Переваги:
- Чехол отлично подошёл) качество супер
- Продавець ZaChekhlimo
Здравствуйте Антон! Спасибо за Ваш отзыв! Рады, что Вы довольны! Обращайтесь к нам еще:) Успехов и крепкого здоровья Вам и всем Вашим родным и близким! Рекомендуйте нас своим друзьям и знакомым, покупайте чехлы на подарки:-
- Алла К***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Рожеве золото
Дякую за чехол. Прийшов швидко! Якісний та зручний в користуванні. Все як і хотіла!
- Продавець ZaChekhlimo
Алла, Дякуємо за відгук! Звертайтеся ще, будемо раді. Рекомендуйте янас своїм друзям та знайомим, купуйте чохли на подарунки :-)
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Фіолетовий
Дуже задоволена чехлом, все підійшло ідеально, відразу відписали уточнили модель, професіонали!!! Дякую!!!
- Переваги:
- Ціна, якість, і все швидко відправили!
- Продавець ZaChekhlimo
Юлія, Дякуємо за відгук! Звертайтеся ще, будемо раді. Рекомендуйте нас своїм друзям та знайомим, купуйте чохли на подарунки :-)
- Николай К***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Чорний
Чохол відмінний, мабуть один з кращих, що я використовував. Матеріал дуже якісний, не забруднюється і не має запаху. За розміром підійшов ідеально, на кнопки натискати зручніше ніж без чохла. Магніти чітко фіксують в закритому стані і в конфігурації підставки. Окремо хочу відзначити підхід магазину - грамотно уточнили модель та проконсультували. Товар я отримав на наступний день після замовлення. Приємно зустріти такий відповідальне ставлення до своєї справи.
- Переваги:
- якісні матеріали, повністю відповідає розмірам iPad mini 5
- Недоліки:
- не виявив
- Продавець ZaChekhlimo
Миколай, Дякуємо за відгук! Звертайтеся ще, будемо раді. Рекомендуйте нас своїм друзям та знайомим, купуйте чохли на подарунки :-)
- Екатерина Е***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Рожеве золото
Хороший чехол, без запах. Мягкий и нежный, приятно держать в руках. Цвет rose gold идеально подходит к розовому iPad mini 5. Думаю, что на два года активного пользования его хватит и товарный вид не потеряет. Спасибо магазину за молниеносную обработку заказа и отправку. Всех благ.
- ZaChekhlimo
Добрый день, Екатерина! Спасибо за Ваш отзыв! Рады,что Вы довольны! Обращайтесь к нам еще:
- МаксВідгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Чорний
Получил чехол, материал хороший, каких либо проблем не заметил, встал очень хорошо)
Все остальное покажет время, но пока доволен)
Так же спасибо за маленький подарок от продавца! :3- Переваги:
- Хороший чехол
- ZaChekhlimo
Добрый день, Максим! Спасибо за Ваш отзыв! Рады,что Вы довольны! Обращайтесь к нам еще:)
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Рожеве золото
Не очень люблю такого плана чехлы, но этот понравился. Приятен на ощупь и очень красивый цвет. Магазин сработал четко и быстро.
- Переваги:
- Хорошее качество, красивый цвет.
- ZaChekhlimo
Здравствуйте, Юлия! Спасибо за Ваш отзыв! Рады,что Вы довольны! Обращайтесь к нам еще:)
- Макс Б***
Хорошо сел на айпад, везде подошел?
Качество материалов как? - Julia
Сел на Ipad mini 5 идеально. Даже решила пока не клеить защитную пленку или стекло. Магнит хорошо держит как подставка. Материал приятный на ощупь. Сколько прослужит - не подскажу. За неделю таскания в сумке - пятен и потертостей на чехле не заметила.
- Кристина А***Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Рожевий
Замовила чехол, все доставили протягом декількох днів. Продукт якісний і гарний.
- Переваги:
- -гарна якість; -колір краще навіть, ніж на фото; -хороший сервіс.
- Недоліки:
- Не виявила
- ZaChekhlimo
Христина, Дякуємо за відгук!
Звертайтеся ще, будемо раді.
Рекомендуйте нас своїм друзям та знайомим, купуйте чохли на подарунки :-)
- Олеся К***Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Золотий
Дуже задоволена і обслуговуванням і чохлом! Швидко відправили, а ще отримала подарунок. Усі отвори і кнопки ідеально підходять, зручно тримати) ще гарний колір
- Переваги:
- Ідеально підходить, зручний
- Юлианна О***Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Фіолетовий
Спасибо магазину за быстрый ответ и оперативную доставку) Очень красивый цвет, приятный материал и идеально подходит под модель) Буду постоянным покупателем)
- Переваги:
- Качество выше цены
- Олеся Ж***Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Синій
Хороший магазин, быстро обслужили и отправили. Качеством чехла довольна, через месяц использования недостатков не заметила, хороший материал, не пачкается, легко вытирается.
- ZaChekhlimo
Здравствуйте, Олеся! Спасибо за Ваш отзыв! Рады, что Вы довольны! Обращайтесь к нам еще:)