Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Незмивний парфумований бальзам для волосся Masil 9 Protein Perfume Silk Balm 180 мл

Оцінка користувачів 5/5
  • Матвійчук І***
    Відгук від покупця. Продавець: Beauty_RV

Крута штука! Тепер мій маст хев))Розхід маленький, наносила і на вологе і на сухе. На вологе легше. Навіть попалене освітленням робить класним і живим, а на не пошкодженому, наносила доньці, взагалі супер еффект!! Рекомендую спробувати. Продавець адекватний, відповідальний, покупка пройшла гладко.

Переваги:
    Ціна, еффект, розхід, зручний у використанні.
    Недоліки:
    Скоріше особиста не любов тих, хто не любить жирні текстури або не вміє їх дозовано наносити. Тобто єдиний мінус призвичаїтися в нанесенні.
    • Продавець  BeautyBarRV

Дякуємо за інформативний відгук.
      Приємного використання

• Татьяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Beauty_RV

Дуже гарний засіб. Користуюся ним майже місяць він просто супер. Волосся блискуче, живе, міцне. Що найголовніше немає ефекту на один раз, коли я ним скористалася то при наступному митті волосся я ним не скористалася, але моє волосся все рівно було набагато кращого вигляду ніж раніше. Дуже задоволена, буду замовляти ще

Переваги:
    Якість, аромат
    • Продавець  BeautyBarRV

Дякуємо за інформативний відгук! Приємного використання

• Ксения Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Beauty_RV

Отличное средство для волос. Просто великолепное!!!! Начиталась отзывов, правда не здесь и со знанием дела начала на своих волосах делать красоту!!!! Средство бомба, но мой совет- наносить его стоит только на мокрые волосы, после мытья( промокнув полотенцем), так средство лучше наносится и волосы после сушки( термозащита присутствует), выглядят просто потрясающе! От себя рекомендую.Запах мне понравился, и цена здесь самая демократичная!!!! Продавцу отдельное Спасибо за оперативную доставку, все пришло в лучшем виде! Спасибо Вам, удачи и процветания!

Переваги:
    Все хорошо, все понравилось
    • Продавець  BeautyBarRV

Благодарим за информативный отзыв! Пользуйтесь в удовольствие

• Валентина М***

ДЯКУЮ КОЛІЖАНЦІ))
    ОБСЛУГОВАННЯ, ДУЖЕ ВІЧЛИВЕ).
    А ЦЕЙ ПРИПАРАТ, ДЛЯ ВОЛОССЯ ВСІМ РЕКОМЕНДУЮ) То є дуже класний препарат.))

• Продавець  BeautyBarRV

Дякуємо за відгук та теплі слова

• Tatyana S***
    Відгук від покупця. Продавець: Beauty_RV

Приятный в использовании продукт! Я неоднократно покупала аромат Jo Malone Wild Bluebell, поэтому вдвойне было интересно приобрести это средство. Главное, наносить на влажные волосы небольшое количество. На третью длину достаточно легкого нажатия помпы. Волосы выглядят отлично, блестят, становиться более плотными и, в хорошем смысле, тяжелые)

Переваги:
    Аромат
    Лёгкость нанесения
    Шелковистость волос
    • Продавець  BeautyBarRV

Дякуємо за інформативний та корисний відгук!