Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Переходник для Type-C на VGA адаптер для USB-C to VGA ТV HDTV для MacBook PAVLYSH (PA-12)

Оцінка користувачів 4.4/5
  • Юлія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Швидко обробили замовлення, доставили вчасно, перехідник хорошої якості, справний, кольорова гамма в нормі, зображення не тормозить

• Василь С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Добре співвідношення ціни та якості, гарний сервіс та доставили швидко

• Ярина Ш***

Все працює, дякую)

Переваги:
    Гарний на вигляд
    • Продавець  kostor

• Олексій З***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Працює нормально, виводить сигнал з ноутбука на додатковий екран.

Переваги:
    Працює, все як очікувалось.

• Олександр Н***

Рекомендую

Переваги:
    Швидка доставка. Товар якісний. Алюмінієвий корпус виглядає сучасно.
    Недоліки:
    Не варить каву. Весь час мовчить.
    • Продавець  kostor

• Андрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Гаджет працює, нарікань нема. Але доставка була зіявлена "безкоштовно в поштомати" ( саме тому на поштомат і заказав, міг би на відділення розетки) а на ділі доставка виявилась платною. Некомільфо

Переваги:
    Сучасний дизайн
    Недоліки:
    Доставка
    • Продавець  kostor

Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що гаджет працює справно і відповідає вашим очікуванням. Щодо доставки — дуже шкода, що виникла така ситуація. Дійсно, доставка до поштоматів є безкоштовною при замовленні від 700 грн. Якщо сума була меншою або стала меншою через використання бонусів/знижок, система могла нарахувати вартість доставки автоматично. Ми вдячні вам за зворотний зв’язок — він допомагає нам ставати кращими!

• Назарій В***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Працює без перебоїв, цілком задоволений

• Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Хороший перехідник за цю ціну

• Аліна Ш***

Відповідає характеристикам, справний

• Яся С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Хороший перехідник, чудово працює і виконує свою місію.

• Станіслав З***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Знову ж, купував для Steam Deck, але перейшов на інший адаптер після покупки док-станції. Все ж таки свою роботу він виконував — зображення на моніторі відображалося. Дуже дякую.

• Диана У***

Отличный переходник
    Вывожу картинку с ноутбука на большой экран, то что нужно
    Благодарю

• Єва П***

Вибачте, у вас МакБук?

• Алина М***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

нормальный переходник. несколько раз пользовались для вывода изображения на экран, никаких нареканий! за эту цену отличный переходник

• Міша М***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Дякую, потрібний був перехідник для монітора. Швидко відправили. якість відмінна, зручний, маленький. Гарна вартість

• Клим
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Купляв для виводу відео з ноутбуку на монітор місяц назад, тільки зараз знадобився - виявилось, що не працює. Шкода, що вже не повернути.

Переваги:
    Не виявила
    Недоліки:
    Не працює в моєму випадку
    • Продавець  My Yellow

Шановний Клим. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший або повернути товар. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.

• Андрій І***

працює

• Богдан Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Купляв для підключення телефону samsung s10 до монітора. Все працює відмінно!

• Сергій І***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Доставили швидко. Підключив до мака монітор, все працює добре, в гніздах все плотно сидить.

Переваги:
    Ціна, якість.
    • Продавець  My Yellow

Сергій, прийміть нашу подяку за відгук і увагу до нашої роботи. Ми раді що вам все сподобалося.

• Бадічел М***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Товар не подошел. Я хотел его вернуть. Написал об этом в личные сообщения. В ответ - тишина. Будьте готовы, что с вами может случится тоже самое. За то когда я оформлял заказ, ответили очень быстро.

Переваги:
    Не заметил
    Недоліки:
    Если товар вам не подходит, то вы его все равно не сможете вернуть
    • Бадічел М***

Со мной связались и удалили все вопросы по возврату. Деньги перевели на карту. И отправили данные для отправки посылки назад. Спасибо за внимание

• Евгений М***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

ВНИМАНИЕ РАЗВОД. Заказал товар. На сайте заказ якобы выполнен. Посылку магазин даже не отправлял. Звонить некуда. Жаловаться некому.

Переваги:
    Недоліки:
    ВНИМАНИЕ РАЗВОД. . Заказал товар. На сайте заказ якобы выполнен. Посылку магазин даже не отправлял. Звонить некуда. Жаловаться некому.
    • My Y***

Добрый день! Евгений Вам после был отправлен другой номер ТТН от Нова Почта - после чего Вы получили данную посылку. Спасибо, и просим Вас изменить данный отзыв.