Відгуки покупців про Костюм KHAN жіночий прогулянковий на гумці світло-сірого кольору 50 XL

Оцінка користувачів 3.67/5
на основі 4 відгуки
  • Лариса Д***
    Відгук від покупця. Продавець: I Love Khan. Розмір: 54. Колір: Світлий сірий

Ткань кошлатится,букви на лампасах после стирки стерлись,а стоит не сто грн,и носить теперь только дома,а не прогуливатьс

Переваги:
    Недоліки:
    Одним недостатки
    • Продавець  I Love Khan

Доброго дня. Шановна Лариса , речі з наліпками потрібно завжди прати руками не вище 30 градусів тоді вони будуть гарної якості як нові . Ви напевно прали у машинці. Я особисто ношу такі 2 костюми вже 2 роки , скарг не має

• вера к***
    Відгук від покупця. Продавець: I Love Khan. Розмір: 54. Колір: Світлий сірий
    • Загальне враження

Костюм повністю відповідає опису, матеріал якісна двунитка, шви рівні, дизайн відмінний. Замовила 54 , розмір підійшов. Продавець передзвонила зразу, уточнила мої об"єми , переслала виріб в день передплати (100 грн. Товар рекомендую.

Переваги:
    отличный дизайн
    • Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Наталья Г***
    Відгук від покупця. Продавець: I Love Khan. Розмір: 56. Колір: Світлий сірий
    • I L*** Khan

Спасибо ,Ваш отзыв важен для нас!

• Иван Х***
    Відгук від покупця. Продавець: I Love Khan. Розмір: 56. Колір: Світлий сірий

Очень понравился костюм, качественно пошит. Ткань приятная к телу, не колится, нитки нигде не торчат, строчка ровная. Отдельное спасибо - продавцу ,за вежливость и быструю доставку! Полностью соответствует заявленному описанию и фото. Супруга довольна)

Переваги:
    Оригинальность, ткань, цвет, фасон.
    Недоліки:
    Не обнаружено
    • I L*** Khan

Спасибо большое Вам за отзыв! Рада что жена довольна)