Можлива затримка доставки замовлень

Відгуки покупців про Акумулятор для ноутбука Dell T54FJ Latitude E6420 11.1V Black 5200mAh OEM (013632)

Оцінка користувачів 4.55/5
  • Віктор М***
    Відгук від покупця. Продавець: s-part

Ноут пропрацював на батереї 1,8 години, залишилось 17%, дивився ютуб на роздільній здатності 1080р, 80% яскравість екрану, підключено до мережі по wifi. OC Win11 25H2. Ніяк не оптимізував ОС що до енергоефективності. Ноут DELL E6540. Вважаю хороший результат роботи батареї, так як ноуту більше 8-и років. Це вже в мене третя батерея(акумулятор) в цьому ноуті. При певних налаштування ОС можливо попрацювати сміливо дві години на акамуляторі, можливо більше . Додаю знімок аналізу діагностичної програми з батереєю купленою, підєднано блок живлення, йде зарядка . В комплекті з ноутом Б/Ж 130 Ватт, так що енергоспоживання достатньо значне в порівнянні з сучасними ноутбуками.

• Віктор М***
    Відгук від покупця. Продавець: s-part

Акамулятор ніби новий. Заряджався в ноуті "DELL Е6540" до години після встановлення. Отримав у відділенні НП, дві доби йшла посилка.

• Вячеслав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: s-part

Dell E6520, підійшла як рідна. Тримає непогано, подивимось з часом як буде працювати.

Переваги:
    Працює
  • Роман П***
    Відгук від покупця. Продавець: s-part

Акумулятор підійшов і вирішив всі проблеми.
    Ноутбук Dell latitude e6530
    Windows 10 x64
    Були страшні тормоза коли підключений кабель живлення, в біосі була помилка що батарею треба замінити але на батареї ноутбук працював. Тільки підключаєш кабель живлення одразу жахливі тормоза по відчуттям обмежувались ресурси ноутбука.
    Підозра на акумулятор або кабель живлення або плата заряду в ноутбуці. Мені повезло проблема вирішилась з першої спроби заміною акумулятора на дану модель. Скільки тримає мені без різниці головне щоб ноутбук працював, в тестах BIOS показала що батарея чудова 100% стан здоров'я.

• Роман П***

До речі в біосі ноутбука є можливість обмежити діапазон використання батареї, як власник електромобіля я і сам поставив і всім рекомендую використовувати режим експлуатація літій-іонних батарей 20-80%, так вона проживе набагато довше.

• Артур Є***
    Відгук від покупця. Продавець: s-part

Придбав акумулятор в липні 2023, в серпні 2024 батарея вже вмерла. Майже рік ноутбук працював 80% робочого часу від мережі.

• Сергей Л***

Акумулятор чудовий

• Олег С***
    Відгук від покупця. Продавець: s-part

Брав для Inspiron 7720 p15e, підійшов,все працює! Заряду вистачає на 1,5-2години

Переваги:
    Дешево
  • Людвиг Г***
    Відгук від покупця. Продавець: s-part

Акумулятор бракований. Заряджається до 58/59 відсотків, дальше перестає заряджатися.

Недоліки:
    Брак!
  • Євгеній М***
    Відгук від покупця. Продавець: s-part

Доставили швидко . Цілком підійшов без жодних проблем . Заряд тримає в залежності від програми яку ви використовуєте . При значному споживанні приблизно 1,5 - 2 години , 3 години при економному споживанні . Поки все добре , а далі побачимо .

Переваги:
    Ціна .
    Недоліки:
    Поки не виявив .
  • Костянтин В***

Прийшов вчясно

• Дмитро Д***

Хороший аккумулятор, швидко доставили

Переваги:
    Аккумулятор добре тримає заряд
    Недоліки:
    Не побачив
  • андрей я***

Підійшло)) швидка доставка

• Лозовягин Д***
    Відгук від покупця. Продавець: s-part

Оплату зробили з картки-рахунку ТОВ. В нашій платежці вказано, що платник ТОВ.... Не отримали документи по ФОП та видаткової накладної. Отримали чек на товар "Ноутбук для ноутбука...". Написали продавцю, а той попросив написати на пошту, поки не отримали відповіді. В кабінеті Розетка я зареєстрований як фізособа, це правильно, але можу оплачувати різним способом. Під час створення замовлення було тільки 3 варіанти оплати: при отриманні, картою банку, Google Pay, PrivatPay. Мені не дали можливість вибрати юр.ліцо. Потрібно вказувати у себе на сторінці, що не надаємо документи юридичним особам

Переваги:
    Батерея працює добре
    Недоліки:
    не отримали нормальні документи
  • Ян В***
    Продавець: s-part

поки що все добре