- Юрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Worldofseeds. Об'єм: 1000
Замовляв в інтернет-магазині Worldofseeds препарат Гербіцид "Раундап Макс", 1л (Monsanto) (фото1), отримав замовлення (фото2,фото3,фото4). Різниця: пляшка іншої форми та зовсім іншого виробника. Коли мені дзвонили про підтвердження замовлення, мова йшла про Гербіцид "Раундап Макс", 1л (Monsanto) (фото 1) інші варіанти не озвучувались. Неприємний сюрприз. Покупці будьте уважні, при отриманні товару звряйте не тільки назву, а й зовнішній вигляд та виробника. Чи буде працювати цей препарат, перевірю весною і напишу про результат. Але більше замовляти в них не буду.
- Продавець Worldofseeds
Доброго дня.Приносимо свої вибачення за те ,що вас не попередили про те ,що банка буде круглої форми.Але ,історія «Раундапу» тісно пов'язана з компанією Monsanto, і її пізніше придбала німецька корпорація Bayer у 2018 році(діюча речовина – гліфосат).Тому препарат є оригінальним,про це можете не переживати.
- Юрий Л***
Перевірено - все працює згідно замовлених даних.
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Полемікс. Об'єм: 1000
Класна штука.
Для тих кому потрібно потратити велику траву, зробіть подвійний розчин і травіть на здоров'я.- Недоліки:
- Дорого
- Андрей З***Відгук від покупця. Продавець: Kolosok
Перший раз дав 250 мл на 10л. Все вмерло. Те що почало з насіння рости дав уже по 100 млтна 10л через два дні завяло .
- Переваги:
- Все працює
- Недоліки:
- Ціна)
- Валерій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Kolosok
надійний продавець
- Переваги:
- працює відмінно
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Kolosok
Дуже добрый гербіцид.
- Переваги:
- Через 10 днів усе пожовкло
- Дмитрий Н***Відгук від покупця. Продавець: Полемікс. Об'єм: 1000
Самый лучший гербицид из всех которые доводилось использовать. Сорняки убивает наповал одним опрыскиванием. Второй сезон борюсь против зарослей дерезы проливанием раствора гербицида под корень растения. Почти не осталось порослей и кустов на площади около 2-х соток. Ни один другой гербицид не мог этого сделать.
- Переваги:
- Реально действует и стоит своих денег.
- Недоліки:
- Дороговато, но ради отличного действенного результата можно и переплатить.
- Александра Я***Відгук від покупця. Продавець: Kolosok
Очень довольна. Проблемы в виде девичьего винограда и клёна, которые преследовали меня годами Решены!!! Лично я дождалась когда прошёл хороший ливень и после обрызгала все концентратом(не разводили) результат увидела быстрее чем через две недели. Вобщем гербицид просто супер!! Однозначно рекомендую!!!
- Переваги:
- 100%избавление от девичьего винограда и клёна!!!!
- Недоліки:
- Не увидела))
- Беляев А***Відгук від покупця. Продавець: Kolosok
Реально работает. Им травил даже молодняк деревьев.
- Переваги:
- Хорошо помогает от сорняков
- Павла К***Відгук від покупця. Продавець: ROMANOVA. Об'єм: 1000
Працює, головне дотримуватися інструкцій
- Переваги:
- Працює
- Продавець ROMANOVA
Дякуємо за зворотній зв'язок. Очікуємо на довгострокову співпрацю з Вами. Гарного Вам дня!
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Kolosok
Препарат работает, но не ждите эффект сразу. Мы пытаемся вывести многолетнее растение, не знаю как называется, но паростки по всему огороду. Убивает, но эффект виден через 1-3 недели в зависимости от растения. Разводила 30мл на 1л воды (300 на 10)
- Галина Я***
Це дуже багато, 100мл на 9л. А ви в 3 рази дали більшу дозу!
- Кирило В***Відгук від покупця. Продавець: Kolosok
Супер гербіцид, попри кав і все пожовкло, перші помітні зміни з'явились через пру днів, все вмерло через два тижні
- Переваги:
- Дуже ефективний
- Геннадий П***Відгук від покупця. Продавець: Kolosok
Все чудово працює. Я розводив 60-80мл на 5л оприскувач. Знищує всі бур'яни
- Ониськів М***Відгук від покупця. Продавець: Kolosok
Чудовий препарат. Використовувала протягом літа для подвір’я, в якому ніхто не проживає. І косити немає можливості. Оприскувала 1 раз в міс і подвір’я чисте було. Також використовувала точково, і вивела багато бур’янів, які роками викопувались, але частина коріння залишалась, і постійно виростали знову. Задоволена. З ним можна привезти ділянку в порядок.
- Сергей Ч***Відгук від покупця. Продавець: Kolosok
Якість продукції Гербицид Раундап Макс (1л) СУПЕР, не підробка виробництво "Бельгія". Сервіс супер прийняли замовлення в 23.00ч 10.06.2020г. а в 10-00 ранку наступного дня зателефонували, що можете забирати в Интернет-магазин АГРОДРУГ.
Менеджер-Продавець з питань застосування та використання зазначеного вище товару доступно пояснив.
Ціни доступні. Рекомендую!- Переваги:
- Якісна продукція, оперативність видачі замовлених товарів.
- Ирина Е***Відгук від покупця. Продавець: Kolosok
Всем рекомендую.
- Переваги:
- Отличный продавец. Быстро связались, быстрвя доставка.
- Зборовский Я***Відгук від покупця. Продавець: Kolosok
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Полемікс. Об'єм: 1000
Спасибо
- АллаВідгук від покупця. Продавець: ROMANOVA. Об'єм: 1000
Дійсно дуже дієвий, справився з міцними корінцями бур'яну. Ефект через декілька днів.
- Переваги:
- Виконувати свою функцію
- Недоліки:
- Не помітила
- Василь П***Відгук від покупця. Продавець: ROMANOVA. Об'єм: 1000
Гарний,якісний препарат.
Гарний продавець,швидко звʼязалися,швидко відправили.
Рекспект.- Переваги:
- В усьому
- ОрестВідгук від покупця. Продавець: Kolosok
Випалює все. Треба почекати днів 10 і буде видно результат
- Юрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Kolosok
Все супер!
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: Kolosok
Чудово.
- Недоліки:
- Ціна.
- Сергей О***Відгук від покупця. Продавець: Kolosok
Хороший, качественный гербицид. Рекомендую к покупке.
- Переваги:
- Оригинальный препарат
- Владимир А***Відгук від покупця. Продавець: Kolosok
Дешевле урагана форте и немного сильнее, поборол даже дикий виноград, который от урагана частично засох, но местами остались полуживые кустики, а от раундапа макс виноград весь сбросил листья и засох полностью через 3 недели. По обычным сорнякам ураган и раундап одинаково эффективны, 2 недели - и у них наступила осень. Содержание и форма (калийная) глифосата одинаковы, наверное у монсанто лучше присадки помогающие глифосату проникать в листья. Разводил 250-300мл/10л. Для однолетних можно и половину, от такой дозы они уже через неделю высохли. Опасался подделки, но эффективность и проверка кода через СМС подтвердила оригинальность препарата. Прикуплю ещё пару литров, пока ещё есть по такой цене. В следующем году прорастут семена, которые не проросли в этом году, понадобится ещё одна ковровая бомбардировка, а дальше можно поддерживать чистоту точечно из ручной пшикалки. На этикетке написана дозировка не на литр, а на гектар, пришлось высчитывать исходя из расхода препарата на га и расхода раствора на га. У кого препарат не сработал возможно пользовали слабые дозировки из интернета написанные непонятно кем, 80 мл на 10 л - это мало.
- Переваги:
- Немного сильнее урагана форте, оригинал
- женя к***Відгук від покупця. Продавець: Kolosok
написал выше, выполняает свои свойства на отлично, все высыхает, главное на то что нужно сохранить небрызгать
- Переваги:
- уничтожает весь бурьян. использую много лет
- Женя С***Відгук від покупця. Продавець: Kolosok
Дуже класний продукт. Бур'ян жовтіє на очах, результат видно на 3-4 день. За умови, що обробка провелась в привильну погоду. Самий дієвий раундап, яким я користувався.
- Переваги:
- Дієвий. Економний.
- Недоліки:
- Немає.
- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: ROMANOVA. Об'єм: 1000
Препарат знищив пирій повністю. Дуже задоволена результатом. Продавця рекомендую.
- Переваги:
- Не підробка
- Продавець ROMANOVA
Дякуємо за зворотній зв'язок. Очікуємо на довгострокову співпрацю з Вами. Гарного Вам вечора!
- Иванов В***Відгук від покупця. Продавець: Kolosok
Хорошее средство, заказывал месяц назад, помогло избавится от сорняков, дикой розы, хмеля и различных меских кустарников от которых было бесполезно избавлятся срезая их.
Разводил в соотношении 50- 70мл на 2 литра воды. Мне помогло.
Используйте аккуратно при даже небольших попаданиях на растения можетих убить.
Распылял распылителем.- Переваги:
- Реально работает, есть смысл раскошелится.
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: Kolosok
Приємно працювати з цим продавцем. Тара оригінальна.
- Серж Р***Відгук від покупця. Продавець: ROMANOVA. Об'єм: 1000
Увесь бур'ян подох
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: AgroUA. Об'єм: 1000
Засіб сподобався, продавець відправив швидко, дякую
- Лілія Д***Відгук від покупця. Продавець: Kolosok
Д'якую за швидку доставку!Замовляю не вперше у цього продавця,препарат дійсно дієвий,пирій виводить безслідно!
- Переваги:
- 100% працює,відповідає заявленим характеристикам!
- Недоліки:
- Не має!Рекомендую!
- Александр А***Відгук від покупця. Продавець: AgroUA. Об'єм: 1000
Працює добре, бере і бузину, і маленькі деревця, які треба видалити. Бузок гине і через листя, але деревця краще концентрованою ін'єкцією в просвердленний отвір
Головне, для чого брали - хміль. Концентрацію не сильну робили. Дуже гарно по ньому працює- Недоліки:
- Обережно з тваринами, які можуть мати доступ до обробленної ділянки. Викликає сильне подразнення шлунку
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: AgroUA. Об'єм: 1000
Беру вже не перший рік.
Чудово видалив плетучий бур'ян - Петро П***Відгук від покупця. Продавець: ROMANOVA. Об'єм: 1000
...ще закажу
- Переваги:
- Ок
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: AgroUA. Об'єм: 1000
Гербіцид робочий.Раджу до покупки.