Відгуки покупців про Питний фонтан для котів і собак Pawoof X1 1.5L з фільтром (Білий)
- AI аналіз відгуків119 відгуків: 84% позитивних, 10% нейтральних, 6% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Дар'я М***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Працює вже роки 3, кішка одразу стала значно більше пити, що корисно для здоровʼя)
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Віжмінно! Нуар задоволен!
- Продавець Just Better
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук!
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Покупала в ноябре 2024, и взяла дополнительно датчик движения. Кот обожает поилку. Если выключаем её чтобы помыть раз в энное время, он лежит и грустит на месте поилки, хотя дома есть и другие места с водой)))
- Переваги:
- Качественная, тихая, удобная
- Недоліки:
- Кот грустит, когда поилку включаешь
- Анастасія Г***
*недостатки: кот грустит, когда поилку ВЫКЛЮЧАЕШЬ
- Продавець Just Better
Це вже другий в нас !
- Переваги:
- Надійний ціна відповідає
- Недоліки:
- Нема! тільки воду доливати :)
- Продавець Just Better
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук!
- КсВідгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Зелений
За 3 роки змінили 2 рази мотор, а так нормальний
- Продавець Just Better
Ресурс насоса 2-3 роки але всі насоси потребують чистки, тому якщо у вас зупинився насос, не обов'язково купувати новий, потрібно його розібрати, почистити і він знову буде працювати
- Анастасия Б***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Зелений
Все отлично
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Добрий день!
Хочу замовити вже третій такий фонтан.
Підкажіть будь ласка, коли буде білий в наявності ?- Продавець Just Better
Вітаємо!
Завтра будуть )
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Товар досить хороша заміна звичайній банці, для води коту. Кіт п'є, все подобається
Із недоліків які помітив для себе:
Коли кіт п'є з фонтанчика (коли вода зтікає з подовженої насадки), то вода розлітається навкруги з язика кота. За тиждень доводиться мінімум 2 рази витирати калюжу води під приладом.
Пробував знімати подовжений фонтанчик, але тоді бувало що вода із фонтанчика, коли вмикалося по датчику руху, починала виливатися за фонтанчик на підлогу. Було б чудово мати якусь насадку, яку б ставили замість подовженої.
Проблема з розбризкуванням води дужа серйозна для ламінату та паркету. Ми купували прозору плівку-скло, щоб захистити підлогу- Переваги:
- кіт п'є воду, можна забути про заміну води на 3-7 днів
- Недоліки:
- розбризкується вода
- Продавець Just Better
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук.
Розбризкувати воду виходить не у всіх котиків ) але якщо ваш улюбленець розбризкує, найкращим варіантом буде покласти килимок з бортиками під фонтан
- Олена І***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Вітаю! Щойно придбали фонтанчик і:
1.Немає перекладеної інструкції
2.У вас в описі товару вказано що в комплектації є набор для чищення, але в коробці його немає.- Переваги:
- Поки не можемо зібрати
- Недоліки:
- Оцінимо як розберемось що до чого
- Продавець Just Better
Вітаємо!
1. Фонтан іде повністю зібраний, єдине, що лишається прокласти кабель в канал і поставити насадку. Також в інструкції є зображення.
2. В переліку комплектації до товару не вказаний набір для чищення але в описі дійсно вказано про набір для чищення, раніше була версія Pawoof X1 Cleaning Kit в якій був набір для чищення, зараз інша назва, інша ціна і набір не входить в комплектацію. Приносимо вибачте, це помилка опису, її вже виправили. - Олена І***
Зрозуміло дякую, розібрались . Тоді чи можна замовити набір для чищення?
- Продавець Just Better
В нас закінчилися але можна замовити тут - посилання
- Денис Ч***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Зелений
Фонтан дуже сподобався кішці. П'є з задоволенням.
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук
- Богдан Д***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Фонтан працює майже рік, без проблем.
Якістю задоволений- Продавець Just Better
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук
- Світлана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Чудовий фонтанчик, але наша кицька ігнорує його третій день. Запаслися терпінням, чекаємо :))
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук.
А фонтанчик спробуйте поставити в інше місце.
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Дякую,якісний товар ,все прийшло ціле і в заводських упаковках. Порадувала інструкція,все просто зібрати. Брали в додаток датчик руху. Продавець люб'язно в переписці допоміг підключити датчик до фонтану.
- Переваги:
- Якісна річ ,якщо повний води не шумить зовсім. Кошеня задоволене.
- Недоліки:
- Сподіваюсь не буде.
- Продавець Just Better
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Все добре
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук
- Євген М***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Хороший пристрій, який повністю виконує своє завдання
- Переваги:
- Тиха робота
- Продавець Just Better
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук.
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Зелений
Гарна річ,працює добре
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук.
- Алексей С***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Підкажіть, будь ласка, користуємося близько двох років. Але останнім часом напір дуже-дуже слабенький. Уперше, коли вода перестала йти, допомогла чистка насоса. Але уподальшому вже не допомагало. Чи значить це, що помпа віджила своє?
- Переваги:
- Кіт перестав пити з-під крану
- Недоліки:
- Перестав нормально працювати
- Продавець Just Better
Насос потрібно чистити кожних 2-3 місяці, виймати крильчатку і чистити жолоб, також судячи з останнього замовлення фільтра, пройшло більше року, його потрібно терміново замінити, він вже може не пропускати воду. Категорично не допускається використання фільтра більше ніж 6 місяців. Вугільний фільтр забивається і більше не очищує воду, а навпаки там розмножуються бактерії. Термін експлуатації насоса в середньому 2 роки, вони не дорогі і є в наявності.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
коти чудово п'ють, купаються та спостерігають, корисна забавка))
- Продавець Just Better
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук )
- Ганна Г***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Коти постійно п'ють
- Переваги:
- Красівий
- Недоліки:
- Поки нема
- Продавець Just Better
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук
- перееденко т***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Зелений
Фонтан сподобався мені, він супер, тихий, легко миється і просто прикольний. Але коти не оцінили, в кращому випадку лапами воду розбризкували, гралися, а потім зовсім цікавість втратили. Можливо я не змогла довести їм призначення, але на жаль стоїть без використання
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
кіт воду пив, йому все подобалось)
але фонтанчик перестав працювати як тільки закінчилась гарантія(- Переваги:
- кіт воду пив, йому все подобалсоь
- Недоліки:
- перестав працювати як тільки закінчилась гарантія(
- Продавець Just Better
Мало ймовірно, що насос вийшов з ладу, його ресурс до 2-х років. Якщо Ви його не чистили, можливо забруднився канал з крильчаткою, вона безконтактна, тому важливо в залежності від якості води періодично чистити насос.
- Олександр М***
Почистив насос і все запрацювало)
Величезне дякую!
- Екатерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Поилка очень хорошая, но уже давно нет фильтров к ней и не понятно, когда будут. Из-за этого придется ее менять. Так спустя год разочарована покупкой
- Переваги:
- Кот начал нормально пить воду
- Недоліки:
- Нет в продаже фильтров, которые, кстати, нужно менять достаточно часто
- Продавець Just Better
Не хвилюйтеся, фільтри найближчим часом з'являться. Фільтрів немає більше місяця, зміна фонтана не допоможе, тому що такі перериви в постачанні можу бути з будь яким товаром, тим більше у наших реаліях.
Дуже прикро, що Ви залишаєте низьку оцінку фонтанові лише за те що виник перебій в поставці фільтрів.
- Виктория Е***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Купили такой фонтан. Котики воду не пьют, не понимают что с ним делать. Бесполезная покупка.
- Переваги:
- Пластик не пахнет.
- Недоліки:
- Короткий шнур
- Продавець Just Better
Прикро, що котики ігнорують фонтан, таке дуже рідко трапляється. Спробуйте змінити місце фонтана, також можете спробувати використовувати фонтан без насадки.
- Екатерина Г***
Попробуйте снять фонтанчик. Нашего кота он тоже настораживает. Без него пьет из поилки очень хорошо
- Катерина О***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Зелений
У мене мейнкун завжди пила з тазика, причому що б вода настоялася. Купила поїлку спробувати на свій страх і ризик, оскільки її ніколи не приваблювала текуча вода з під крана. Перший тиждень дивилася з боку і не розуміла що це таке, кілька разів підходила нюхати, але продовжувала пити з тазика. Я вирішила схитрувати і зняла повністю верх залишивши просто корито. Тоді вона почала приходити і з задоволенням пити з більшого корита, ніж її :). Через тиждень знову повернула все на місце і кішка знову стала проходити повз фонтан. Вирішила спробувати прибрати цю лійку-насадку з верху і диво це допомогло! Схоже її напружував струмінь і шум падаючої води. Після цього стала підходити знову нюхати, а потім і пити. Через місяць користування кішку стало не відліпити від фонтану, стала помітно більше пити. Із задоволенням занурює туди лапи і морду. Тому якщо у вас кіт не став відразу пити, не лякайтеся, а спробуйте похитрити. Тепер про сам фонтан. Мені дуже подобається його проста конструкція + у набір входять щітки для чищення. Дуже просто і швидко його помити-зібрати. Коли повний і без насадки то навіть вночі взагалі не чути. Коли води 2/3 або половина починає хлюпати але не критично, а як звук води. Шнур хотілося б довший - довелося підключати подовжувач. Коли кішка п'є то розбризкує не сильно воду в сторони. Фонтаном дуже задоволена, доставили швидко, коробка відносно невелика, всі комплектуючі на місці. Головне, не забудьте перед установкою проганяти кілька разів фонтан, щоб з фільтра вийшов чорний наліт. У мене його не стало через кілька днів користування.
- Переваги:
- Зручно мити, тихий, кішка почала більше пити
- Недоліки:
- Короткий шнур живлення (близько метра)
- Продавець Just Better
Щиро дякуємо за такий гарний і розгорнутий відгук
- Наталия В***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Зелений
При такій спеці кота від фонтана не відтягти.
- Переваги:
- Він -сама досконалість!
- Недоліки:
- Такий зручний, що кіт час від часу миє там лапи…
- Продавець Just Better
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Котик задоволений!)
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук.
- Валерия Т***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
В нашому випадку абсолютно безглузда покупка, за півтора місяці кіт жодного разу не пив з нього воду. Так то фонтан нічого, але спочатку був брак, продавець вислав деталь для заміни, а зараз пищати почав, як ультразвук, дратує і кота і нас
- Продавець Just Better
Дуже рідко але коти можу ігнорувати поїлку, можна спробувати використовувати фонтан без насадки або поставити в іншому місці. З приводу пищання, ми зв'яжимося з Вами в найближчий час, щоб вияснити в чому причина.
- Наталья Н***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Зелений
Отличный фонтанчик, пластик качественный, работает очень тихо, простой в сборке. В комплекте есть инструкция и набор для чистки.
- Переваги:
- коты довольны
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Все працює. Кіт п'є. Тихо. Вода журчить.
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук.
Ввічливий продавець, швидка відправка. Товар зроблений з якісного пластику, є інструкція по збиранню та комплект для чистки. Працює безшумно. Класна штука для ваших котиків :)
- Переваги:
- Якісна збірка, безшумність, є шнур та блок для розетки в комплекті
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець Just Better
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук.
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Кішка весь час пила з-під крану, і ніяк не хотіла переходити на посуд. Вирішили спробувати фонтан - і не пошкодували ні разу. Під час відключень поставили працювати від павербенку, вистачало на 7-9 годин найменшої банки. До цього фонтану продаються фільтри окремо, раджу брати одразу зі змінними фільтрами - досить швидко їх треба буде міняти
- Переваги:
- Змінні фільтри, низьке використання енергії
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Зелений
Фонтан класний, але кішці на нього пофіг )
- Переваги:
- Тихий, симпатичний
- Продавець Just Better
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук.
Спробуйте поставити фонтан в інше місце.
- Татьяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Фонтанчик супер! Кот доволен )))
- Переваги:
- Кот доволен
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук.
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Зелений
Кицюнька задоволена, а це саме те що потрібно. Не хотіла пити с тарілки, просила постійно тільки с крана відкривать. А ця штука їй дуже зайшла.
- Переваги:
- Робить дуже тихо та сама форма топ
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук.
- Альона К***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Зелений
Чудовий фонтанчик, оформили замовлення і відправили дуже швидко.
Кіт в захваті, тепер з миски пить не хоче просить щоб включили фонтанчик.
Єдине побажання, зробіть по можливості переклад інструкції на українську.- Продавець Just Better
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук.
З приводу перекладу, прийняли до уваги, будемо працювати над цим питанням.
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Всі коти оцінили, а хто я такий, щоб з ними спорити.
- Переваги:
- Симпатична, тихо працює (коли повна), коти більше п'ють.
- Недоліки:
- Хлюпає, коли води залишається десь третина, більше гуде насос.
- Продавець Just Better