ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Відгуки покупців про Заглушка під ролик 11мм Nowy Styl (комплект з 5шт.)

Є в наявності

• Виталий Н***

Стул як новий!)

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Alibay

Зайшли в хрестовину без проблем і колеса в них стали теж гарно, взяв 4 комлекпи відразу, дякую!

• Балацкий Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Alibay

Прийшли зеленого кольору, але враховуючи, що їх всеодно не видно під кожухом, це не суттєво.
    На перший погляд міцні.
    Правда у одному відколовся куточок, коли я його забивав у крестовину, але увійшов і сидить міцно.
    Далі буде видно...

Переваги:
    Час покаже
    Недоліки:
    Час покаже
  • Олексій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Alibay

Отримав заглушки зеленого кольору. Ну то таке. Гірше, що на них було багато заусениць. Поправив їх напильником. Ще гірше, що отвір заглушки не збігався з отвором на хрестовині. Довелось підрізати, забивати молотком. Довелось повозитись щоб підігнати їх.
    Не рекомендую

Переваги:
    За допомогою ножика і молотка, вдалось підігнати їх під хрестовину. Ролики таки стали на свої місця
    Недоліки:
    Неточність розмірів. Низька якість виконання
    • Продавець  Alibay

ще гірше що всім підходить, а вам ні, ну то таке!!! А ще гірше що не написали, що було в наявності, ціна актуальная, відправили швидко, но то таке, тут головне щоб плохе написати)))))))))))))))))) Також ви можете їх повернути, а ми повернемо вам гроші. Будь ласка зробить це. А також можемо вам подарунок зробити просто повернуть гроші. Ну то таке)))))))))

• Олексій Б***

Шановний Alibay. Я писав виключно про товар, а не про вас. У мене не було бажання "написати погане". Але ж, якщо деталь доводиться підганяти, щоб вона сіла на своє місце, то якість насправді - не дуже. Я маю на це право. Тим більше, відгуки для того і є - щоб описувати свої враження від покупки.

Тепер про продавця. Відправив замовлення наступного дня. Ще через два дні я його отримав. Все чудово. Прочитавши мій відгук, продавець зв'язався зі мною. Вибачався. І навіть пропонував повернути кошти. Але ж навіщо відшкодовувати, якщо ці втулки врешті-решт стали на місце? Тому все добре.

Всім гарного дня!

• Ростислав
    Відгук від покупця. Продавець: Alibay

Прийшли іншого кольору ніж на картинці та матеріалу. Наразі все ок.

• Продавець  Alibay

дякую велике, ну я думаю ви вже їх колір не бачити)))

• Андрей П***
    Відгук від покупця. Продавець: Alibay

Прислали быстро но разного цвета.

• Продавець  Alibay

как по нам так даже красивее, а в крестовине их не видно, на функциональность цвет не влияет))) СПАСИБО ЗА ЗАКАЗ)))

100% яка різниця)))) дякую вам

• Ирина К***

Заглушки

• Роман К***
    Відгук від покупця. Продавець: Alibay

Все получил быстро. Все соответствует описанию.

• Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Alibay

Отримав, все як заявлено, якість хороша, швидкий і відповідальний зворотній зв’язок.

• Антон П***

Доставили швидко, все підійшло

• Віктор Я***

Все ОК.
    Відправлено швидко.
    Товар відповідає опису.

• Ярослав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Alibay

Замовлення копійчане, але відношення до клієнта достойне. Дякую

Переваги:
    Все чудово
    • Продавець  Alibay

дякую, велике) Дуже гарний покупець)))+

• Євген М***

Отлично

Переваги:
    !
  • Євген К***
    Відгук від покупця. Продавець: Alibay

Замовив, заглушки підійшли ідеально! Були проблеми з доставкою, але при першому зверненні, хлопці все вирішили дуже оперативно! Дякую!

• Продавець  Alibay

дякую велике за замовлення)

• Тимур С***
    Відгук від покупця. Продавець: Alibay

Все супер, швидко доставили, заглушки встали як рідні, колеса тримають міцно.
    Але прийшли різних кольорів 3 білих і 2 чорних, в описі товару цього не вказано.
    В цілому товаром дуже задоволений.

Переваги:
    Ціна, швидкість, якість.
    Недоліки:
    Прийшли різних кольорів.
  • Владислав В***

Доброго дня.
    2 із 5 заглушок явно б/у. Продавець не міг цього не побачити, так як вони були без упаковки. Прошу вирішити дане питання.

Переваги:
    Заглушки отримав.
    Недоліки:
    2 із 5 заглушок явно були у вжитку