- Гном Г***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House. Колір: Прозорий. Довжина: 50. Ширина: 45
обычный широкий скотч, нужный в хозяйстве
- Переваги:
- скотч как скотч
- Недоліки:
- нету
- Ирина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House. Колір: Прозорий. Довжина: 50. Ширина: 45
Сподобався
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- нема
- Продавець Postroi House
Дякуємо за відгук!
- Валерий Б***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House. Колір: Прозорий. Довжина: 200. Ширина: 45
Проблема с товаром, продавец написал непоавдивую характеристику, обманывает с объемом товара. Скотч 200м должен весить около 320г и намотка у него в 2 раза толще, а у данного товара вес 150г и намотка явно тонкая.
Почему вы не наказываете таких продавцов? В комментариях уже упоминали об этом, я подумал что на розетке не может быть откровенного вранья, оказывается это не так.- Переваги:
- Недоліки:
- Не соответствует описанию
- Продавець Postroi House
Добрий день!
Дякуємо за Ваш відгук та вибачаємося за можливі незручності. Хочемо уточнити, що в описі даного товару вказано, що це акційна позиція з виробничим браком. Зокрема, зазначено:
"Акційний товар. Виробничий брак, невідповідність намотування зі значенням на упаковці."
Така інформація дозволяє покупцям зробити усвідомлений вибір, а знижена ціна відповідає характеристикам товару.
Щодо ваги та намотування, звертаємо увагу, що на ці параметри також впливає товщина стрічки. У цьому випадку скотч має тонку стрічку, що може здаватися менш щільним.
Ми дуже цінуємо ваш зворотний зв’язок і обов’язково передамо його відповідальному відділу. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання чи пропозиції, будь ласка, звертайтеся до нас.
Дякуємо за розуміння та бажаємо гарного дня!
- Сабрина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House. Колір: Прозорий. Довжина: 200. Ширина: 45
За свои деньги скотч хороший, включая то что это эконом вариант, со своей задачей справляется. Товар отправили быстро
- Переваги:
- Дешёвый, клейкий
Дякуємо за Ваш відгук!
- Константин П***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House. Колір: Прозорий. Довжина: 200. Ширина: 45
Обычный вес скотча рулона 200 метров 300+ гр. Весь рулона 200 метров у данного продавца по весам на почте 160 гр. Максимум 100 метров. Обманывают на метраже
- Переваги:
- Недоліки:
- Обман на метраже
- Продавець Postroi House
Дякуємо вам за ваш відгук про наш скотч, і ми щиро шкодуємо, що ви не залишилися задоволені продуктом. Ваша думка дуже важлива для нас. Ми передамо ваше звернення до відділу якості, і ми сподіваємося, що зможемо виправити це і виправдати ваші очікування.
- Руслан Д***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House. Колір: Прозорий. Довжина: 100. Ширина: 45
Залишився задоволений, особливо оперативність там підтримку їхнього менеджера, дуже приємна дівчина :)
За знижку та безкоштовну доставку + магазину.- Переваги:
- Липкий, прозорий
- Недоліки:
- не є
- Продавець Postroi
Руслане, добрий день! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! У нас великий ассортимент якісних та доступних товарів, а наші менеджери завжди з радістю допоможуть в виборі при необхідності. Спасибі, що обрали наш магазин!
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Postroi House. Колір: Прозорий. Довжина: 50. Ширина: 45
внимательный продавец, быстрая отправка
- Переваги:
- отличное качество
- Postroi
Елена, добрый день! Спасибо, что нашли время оставить отзыв о товаре и качестве обслуживания! Для нас очень важно, чтобы у каждого клиента осталось положительное впечатление о покупке в нашем магазине! Хорошего дня!