Відгуки покупців про Дисплей iPhone 6 экран iPhone модуль сенсор LCD для Айфон тачскрин сенсор iPhone замена дисплея экрана на iPhone Black PAVLYSH (PD-63)

Оцінка користувачів 2.75/5
  • Кирило Т***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Білий

Повне л***о навіть не lcd а tft ще видно пил під дисплеєм є засвіти притискається погано і яскравість мала просто г****м а не дисплей так ще й за такі гроші в іншому магазині можна було б купити подібне до оригіналу але купив це л***о для швидкої доставки дуже жалію що купив це за такі гроші

Переваги:
    Доставка, хочаб працює
    Недоліки:
    Все інше
    • Продавець  kostor

Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. Напишіть нам в особисті, ми вирішимо проблему.

• Ирина и***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Білий

Не рекомендую!! Прислали екран неякісний, після звернення, що екран пошкоджений, відповіли: що можливо Вам майстр під час зміни пошкодив!

Недоліки:
    Продають неякісний товар
    • Продавець  kostor

Шановна Ірина. Нам прикро що з товаром виникли складнощі, ми вам все відповіли в переписці можемо ще тут вам написати, гарантію після встановлення несе майстер за свою роботу і ми припустили так як ви вже заплатили за роботу майстра гроші! Гарний фахівець ні коли не поставить бракований товар з дефектом клієнту і за це ще буде вимагати гроші. Він скаже що тут є дефект, а після рішення клієнта він поставить або віддасть його клієнту. Нашої провини за те що майстер з вас взяв гроші ніякої не має свої гарантії відносно товару ми виконаємо за умов якщо він не пошкоджений і не знята плівка з екрану.

• Денис В***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний

Нужен Десплей iPhone 6 а переслали iPhone 6 s

• Продавець  My Yellow

Уважаемый Денис, приносим извинение за сложившуюся ситуацию. Вам был отправлен Десплей iPhone 6 за наш счет, ожидайте уведомление по прибытию.

• Максим О***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний

Работает норм

• Продавець  My Yellow

Спасибо за Ваш отзыв, Всегда Вам Рады!

• Тарас Я***

Все чудово здивований покупкою

• My Y***

Спасибо за покупку! Всегда рады предоставить оперативную доставку и качественный товар!