- Давид К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Повністю відповідає оригіналу за якістю. Дуже дякую за швидку доставку!
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Вирішив спробувати замінити сам і замовив цей модуль від PAVLYSH. І не пошкодував!
- Віталій Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Сенсор чуйний, кольори яскраві, насичені, кути огляду хороші. True Tone підтримується. Якість зображення дуже близька до оригіналу. Дякую!
- Кирилл К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Запчасть полное г***о. Проработал три недели и потух. Китайский Китай. Не советую
- Переваги:
- Ноль
- Недоліки:
- Один сплошной недостаток
- Продавець kostor
Вітаємо! Зв'яжіться з нами через особисті - ми допоможемо.
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: kostor
До дисплея взагалі ніяких зауважень.
Зауваження по комплектації - одна з викруток мимо. Також засмутила відсутність захисної проклейки (хоча на зображенні присутня).
Якщо міняєте власноруч вдома, підготуйте увесь необхідний набір інструменту, не сподівайтесь на комплектацію.- Переваги:
- Якісна запчастина
- Недоліки:
- Комплектація не повна (не точна)
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Іван М***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Дякую за хороший екран
- Олексій Н***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Дисплей якісний. Працює без нарікань.
- Іван Т***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Екран працює справно, картинка виглядає файно, дякую за швидке виконання замовлення 2 дні і він у мене вже стоїть)
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Дуже вам дякую за швидкість відправки , прийшло вчасно і головне що ціле ) від дисплею в захваті за таку ціну )
- Переваги:
- Не велика ціна
- Артем С***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Прийшло все вчасно, якість гарна.
- Владислав Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Дуже класної якості ( рекомендую всім )
- Переваги:
- Якість ) ціна
- Продавець kostor
- Михайленко М***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Рекомендую
- Переваги:
- Якісний
- Продавець kostor
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: kostor
Дякуєм все чудово купили екран до айфон працює бомба ! Гарних вам продаж.