- Александр У***Відгук від покупця. Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: 2XL. Колір: Оливковий
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: L. Колір: Оливковий
Зателефонував менеджер, спитав ріст/вагу ( в мене 182см/72кг), порекомендував брати, як і вказано в розмірній сітці, розмір L. Отримав після замовлення досить швидко. На жаль, комплект виявився дуже тісний. Замовив ще один комплект але уже XL. Трохи краще, але все ж верх тіснуватий в плечах і вузький в пахвах. Із-за щільності матеріалу не сильно тягнеться, а тому нема відчуття, що надів і не відчуваєш. Та ще і рукав постійно підсмикується. Низ - відносно нормально і по довжині і по об'єму.
- Переваги:
- Щільність матеріалу, якість пошиву, теплий
- Недоліки:
- Не підійшов розмір по сітці
Замале
- Антон Я***Відгук від покупця. Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: XL. Колір: Оливковий
Для рыбалки и для работы очень даже ничего
- Переваги:
- Тёплый,приятный на ощупь,довольно таки долговечный
- Недоліки:
- Не для долгого сидения на морозе
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: 2XL. Колір: Оливковий
Подскажите рост 183 вес 104 какой размер подойдет?
- Radical
Добрый день! Размер XXXL
- Атаян М***Відгук від покупця. Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: S. Колір: Оливковий
Оч качественный пошив и материальчик. Купил сначала себе потом и сыну. Для рыбаков и охотников, да и для повседневной носке замечательный вариант
- Переваги:
- Цена+качество
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Radical
Спасибо за положительный отзыв! Будем рады вас видеть снова в нашем магазине!
- Наталья П***Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: L. Колір: Оливковий
Подскажите, пожалуйста, на рост 183, вес 76 какой размер нужен?
- Active T*** Shop
Добрый день! Размер L если хотите чтобы плотно облегал или XL - если хотите посвободнее
- Андрій Л***Продавець: Active Thermo Shop. Розмір: L. Колір: Оливковий
Подскажите рост 185 вес 65 какой размер подойдет?
- Active T*** Shop
Размер L
- ОлегПродавець: Active Thermo Shop. Розмір: S. Колір: Оливковий
Подскажите, рост у мужчины 184, вес 72 . Какой лучше размер ?
L
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Зелений
Це мій такий вже другий комплект! Перший був куплений задовго до війни. Рекомендую
- Володимир У***Відгук від покупця. Продавець: SportStoreOne. Розмір: L
Товар просто відмінний. Брав на 50 розмір L. Сів просто чудово. Рекомендую.
- Переваги:
- Якість, якість, якість.
- Едуард К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Зелений
Для дому і роботи підходить добре. Облягає: якщо у вас гарна фігура, то підкреслить її переваги, але якщо, наприклад, у вас є невеликий живіт, то може трішки випирати.
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: L. Колір: Хакі
Все добре тільки комплект був сірий, а не хакі.
- Продавець opsale
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Ми працюємо над удосконаленням, і ваш відгук є цінною підказкою.
- Микола В***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: L. Колір: Хакі
Якість чудова, доставка вчасно, щей якийсь ліхтарик
- Переваги:
- Швидко, якісно
- Богдан С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Зелений
Товар відповідає опису
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Зелений
Придбали в 2020. До війни цілий з оселі до весни полювання -риболовля. На даний момент в норм стані. Задоволені.
- Сергей Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Зелений
Греет в движении, при статических действиях прохладно,одевать на голое тело тогда отводит пот
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Зелений
За кілька років не зминіло колір. Тепленький
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Зелений
Після тижня носіння обірвався манжет на рукаві.
- Павло Г***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 3XL. Колір: Хакі
Якісний, приємний на дотик матеріал. Шви плоскі. Не повинні натирати. Матеріал тягнеться по фігурі)) рухи не сковує. Брав 3ХL
- Переваги:
- Виглядає стильно.
- Недоліки:
- Поки не було прання. Тому не знаю.
- Продавець opsale
Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.
- Рудніцька Н***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Хакі
Закатували чоловіку військовому але колір не такий якийсь сірий ,не хаки.дуже розчарована
- Продавець opsale
Доброго дня! Дуже шкода, що Ви отримали негативне враження від придбаного товару. Ми завжди намагаємось продавати якісний товар та задовольняти потреби наших клієнтів, тому Ваш відгук є для нас дуже важливим.
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Зелений
Після першого вдягання біля шиї розійшовся шов. Сумно. Куди звернутися щоб вирішити це питання?
- Ян П***
До ательє
- Илья Б***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: L. Колір: Хакі
Термобілизна непогана, відправили не тим кольором що на фото але це дріб'язок!
- Переваги:
- Поки не виявив
- Недоліки:
- Відправили не тим кольором що на фото
- Продавець kidsDM
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: S. Колір: Хакі
Замовляла термобілизну для себе. По якості думала буде гірше. Якість чудова. В середині м'якенька, шви пласкі, не заважають. Менеджер допомогла з підбором розміру, бо були сумніви). Як буде носитись покаже час. Покищо я задоволена!!! Гарне не громозке утеплення. Дякую!
- Переваги:
- Тепло, не заважає рухатись, м'якенька
- Недоліки:
- Покищо не бачу
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: S. Колір: Хакі
Рост 180, вес 65. Верх отлично подошёл, низ маловат. Но качество отличное
- Переваги:
- Качество
- Игорь Г***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: 3XL. Колір: Хакі
Белье село идеально по размеру 3ХL, очень приятный материал по ощущениям, рекомендую
- Андрій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Зелений
Ношу вже не першу зиму. Дуже комфортна термуха. Ніяких "косяків" не виявив. Реклмендую.
Відповідає
- Борис А***Відгук від покупця. Продавець: DNS Underwear. Розмір: 3XL. Колір: Хакі
Дали поміряти у точці видачі розетки, я брав 3ХL. Зріст 178, вага 110. Підійшов гарно. Але волога на тілі концентрується, я очікував, що буде виводитись на зовні.
- Переваги:
- Ну начебто все норм.
- Недоліки:
- Багато ниток, які не торчать, але просто на білизні
- Александр Н***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: L. Колір: Хакі
Ношу цілий день, так як в кухні у мене холодно то я відразу відчув що темобілизна погано тримає температуру, коли зайшов у кухню з кімнати.
- Переваги:
- Зручне, легке
- Недоліки:
- погано тримає тепло
Завелике
- Продавець kidsDM
Доброго дня. Дякуємо за відгук. Щоб термобілизна гарно тримала тепло рекомендуємо одягати на неї інший одяг. Якщо ви одягнете її під свій звичайний одяг і підете по своїх звичних справах, - то відчуєте, що набагато терпіше, ніж без неї. Дякуємо.
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: L. Колір: Хакі
Якісний, теплий,приємний одяг. Розміри співпали.
- Переваги:
- Штани одів та про них "забув"
- Недоліки:
- Поки немає
- Рубежанский Е***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: L. Колір: Хакі
Товар хороший, але продавець дурить ціною. Я купив її за 1200, а тут 1350 ще й тіпа знижка з 1800. Продавець спекулянт.
- Катерина Р***Відгук від покупця. Продавець: EVERFIT. Розмір: XL. Колір: Хакі
Чудовий комплект, якість на висоті. Дякую
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: malino. Розмір: L. Колір: Хакі
Комплект чудовий,якщо по таблиці сумніваєтесь брати менший чи більший розмір,краще беріть більший.
дякуємо за відгук! звертайтесь до нас ще
- Кирило Д***Відгук від покупця. Продавець: malino. Розмір: L. Колір: Хакі
Виробництво Польщі дуже хороше і якісне і даний розмір підійшов. Рекомендую
- Переваги:
- Переваги та що прилягає до тіла
- Продавець malino
дякуємо за відгук! звертайтесь до нас ще
- Рубежанский Е***Відгук від покупця. Продавець: malino. Розмір: L. Колір: Хакі
Чудова термуха
- Продавець malino
дякуємо за відгук! до нових зустрічей, бережіть себе!
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Зелений
Отлічна тепла термо білизна ,розмір підійшов .
- Александр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Зелений
Сначала когда взял подумал маловат, но пото еще раз надел и понял как раз. 50% коттона хорошо, но можно біло бі и больше на больший мороз, но так как у нас больших морозов -20 редки то что нужно.
- Переваги:
- Как раз подошел идеально.
- Недоліки:
- Нет.