Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Перука жіноча Dragon з термоволокна попелястий блонд

Оцінка користувачів 5/5
  • Лілія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Чарівниця

Перука супер.дуже схожий на натуральне волося.дівчина продавчиня приємна,дуже приємно з нею спілкуватися. РЕКОМЕНДУЮ,!

• Продавець  Чарівниця

Добрий вечір, дуже дякуємо за Ваш відгук! Звертайтесь до нас ще, завжди раді допомогти!

• Наталья П***
    Відгук від покупця. Продавець: Чарівниця

Перука супер. Дякую продавцю.

• Продавець  Чарівниця

Добрий вечір, дуже дякуємо за Ваш відгук! Звертайтесь, завжди Вам раді!

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Чарівниця

Хороша перука, зручно одягається!
    Окрема подяка менеджеру за допомогу у виборі та швидке відправлення!

• Виктория Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Чарівниця

Нажаль є негативні відчуття щодо цього магазину... Після замовлення зі мною майже відразу звязалася (це ), повідомили, що замовлення направлять на наступний день. Але, по сьогоднішній день жодного повідомлення про відправка не було. Сподіваюсь адміністрація магазину та консультанти розуміють, що перуки замовляють не лише для розваги, але і за великою необхідністю!

• Продавець  Чарівниця

Добрий день, Ваша перука була відправлена наступного дня як ми і казали, але Ви на пошту для отримання не прийшли. З нашого боку все було зроблено своєчасно.

• Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Чарівниця

Хороша перука ,зручно одягається!!!І обслуговування дуже приємне,вам передзвонять і гарно проконсультують, що зараз рідко зустрічається.

Переваги:
    Зручно одягається.
  • Ирина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Чарівниця

Хотела поблагодарить продавца за прекрасный сервис и помощь в выборе парика. Остались очень довольны, парик как натуральный! Советую перед тем как покупать связаться с продавцом и посоветоваться по фасону, оттенку парика. Ещё раз хочу ответить прекрасное обслуживание и желание угодить клиенту. Рекомендую!

Переваги:
    Парик отличного качества
    Недоліки:
    • Чарівниця

Здравствуйте, спасибо большое Вам за отзыв! Обращайтесь, всегда рады Вам помочь!

• Продавець  Чарівниця

Добрий день! Дуже дякуємо за Ваш відгук ! Звертайтесь! Завжди раді Вам!