- Катюша П***Відгук від покупця. Продавець: LuxFit
Якість жахлива , вже був трошки зламаний.
Потрібен був терміново - тому забрала - Любов П***Відгук від покупця. Продавець: LuxFit
Гарний набір, багато яскравих кольорів, зручний мольберт.
- Переваги:
- Компактний, зручний
- Недоліки:
- Треба обов'язково перевіряти стан фарб (можуть бути покришені), перевіряти чи пишуть фломастери.
- Продавець LuxFit
Дякуємо за відгук.Звертайтесь будь ласка
- Виктория В***Відгук від покупця. Продавець: LuxFit
Набор классный. Ребенок в восторге
- Продавець LuxFit
Дуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: LuxFit
Дякую за швидку доставку. Набір прийшов якісно запакований, коробка ціла, вміст також. Дякую
- Степанія Я***Відгук від покупця. Продавець: LuxFit
Проблему вирішено
Люблю Розетку, все доставляють вчасно, дуже давно є Вашим клієнтом... але замовляла сумку по акції прийшла з дефектом(відмовилась), тепер замовила даний набір по акції прийшов теж з дефектом(тріщини).... Забрала, тому що день народження дитини був на наступний день
- Переваги:
- Сервіс, доставка, все вчасно
- Недоліки:
- Дефект
- Назарій Б***Відгук від покупця. Продавець: LuxFit
Всередині нормальний за свої грн.але упаковують дуже погано
- Недоліки:
- Прийшов поломаний
- ЮліяПродавець: LuxFit
Товар був пошкоджений при доставці(
- Переваги:
- Великий набір
- Недоліки:
- Товар досить «крихкий»(((
- Андрій Ч***Продавець: LuxFit
Замовляв два набори
Прийшли тріснуті
Один в неповному комплекті
Не рекомендую товар і магазин також- Переваги:
- Недоліки:
- Погана якість поганий магазин
- Продавець LuxFit
Доброго дня! Шановний клієнт, дякуємо за Ваше звернення та зворотній зв'язок. За транспортування товару та його цілісність відповідає логістична компанія, якою доставлялась посилка, Вам потрібно було при отриманні товару одразу його перевірити та написати скаргу на компенсацію пошкодженого товару при доставці, адже товар відправляється повністю в цілісному вигляді і ніяк по іншому. Нам дуже шкода, що так вийшло, та зі сторони магазину ми зробимо все можливе аби Ви все ж залишились задоволені покупкою. Зворотній зв'язок ми Вам вже надали на вайбер, тому очікуємо Вашої відповіді для вирішення даної ситуації
- Андрій Ч***
Не Шановний магазин
На фото що я надав вашому менеджерові
Чітко і ясно можна побачити що товар не був пошкоджений транспортною компанією а також відсутні два фломастера напевно також витягнув оператор нп
І ви не закрили це питання від 20 грудня до сьогодні менеджер Олексій морозиться і невідписує