Картка Rozetka

Відгуки покупців про Жіноче шкіряне портмоне SHVIGEL червоне з монетницею маленьке вертикальне на хлястику 55794

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Віталій Г***

• Відповідність фото

В цілому непоганий гаманець, але є деякі нюанси: по перше розмір, мали б зробити його трішки більшим, щоб купюри нормально влазили, бо вони практично в притик влазять, через що дуже не зручно, особливо коли їх кількість не декілька штук і ти спішиш, це прям бісить, до того ж через це вони інколи загинаються; по друге є деякі слабкі місця це кнопка, яку часто нажимаєш, через що кожа потроху тріскається і на згині тонка шкіра не тримає форму, трошки вгинається в середину, через що трохи псується зовнішній вигляд і теж тріскається...
    За 2 місяці користування в деяких місцях кожа втрачає товарного вигляду... Якби зараз купував новий, то дивився якийсь інший варіант.

Переваги:
    український виробник, гарний вигляд
    Недоліки:
    розмір
    • Відповідність вказаним розмірам

• Елена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Гарне портмоне. Швидка доставка. Дякую продавцю!

Олена, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Александра К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Дочці дуже сподобався,не великий,все вміщається

Переваги:
    Шкіра
    Недоліки:

Олександра, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Любов К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Хороший варіант, якщо у вас маленька сумка або ви носите портмоне в кишені.

Переваги:
    Невелике за розміром. Займає мало місця.
    Недоліки:
    В портмоне важко помітити купюри великого номіналу.

Любов, доброго дня. Дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.

• Александр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Портмоне відмінної якості, зручне, як для повседенного використання так і для подорожей - особливо враховуючи розмір

Переваги:
    Якість, розмір, ціна
    Недоліки:
    Поки не виявлені

Олександр, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Надежда Р***

• Відповідність фото

Для подорожей, коли багато речей, підійде якнайкраще.

Переваги:
    Дуже зручний, компактний, вміщує що потрібно.

Відповідає

Надія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олена О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Мені сподобався, симпатичний , невеличкий але все що треба вмістилося

• Леся Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Гаманець дійсно шкіряний, компактний, вміщається в кишеню та маленьку сумочку. Приємно тримати в руках. Купюри поміщаються відділ для монет присутній. Є також відділ для карт та візитівок.

Переваги:
    Все влаштувало. Задоволена.
    Недоліки:
    Поки що не виявила
  • Вова М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Якісний, невеликого розміру з натуральної шкіри з зручним відділенням для мілких грошей.

Переваги:
    Зручний у використанні.
    Недоліки:
    Не виявив.
  • Ілона А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Компактний, але зовсім не зручний(((( готівка важко запихається, краі задираються, бо тісно зроблений. За копійки взагалі мовчу...пару шт і не закривається зручно. Якщо дають здачу в магазині, швидко ти точно іі в цей кошильок не складеш. Хіба для дитинки, де пару грн в ньому носити.

Переваги:
    Колір
    Недоліки:
    Взагалі не зручно.

Доброго дня, Ілона. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції.

Все ок

Сергій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Оксана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Якість хороша. Розмір маленький, такий і хотіла, але купюри все-таки незручно складати. Як довго прослужить... побачимо

Оксана, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.

З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника

• Наталія

• Відповідність фото

Маленький, але копійки і купюри поміщаються. Майже плаский, що дуже зручно.

Відповідає

Наталія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника

• Ігор Б***

Сподобався гаманець)

Переваги:
    Якісний, компактний
    Недоліки:
    не знайшов
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

Ігор, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

Дякую, гарна річ

• Оксана Р***

• Відповідність фото

Взяла на подарок! Себе брала красный, очень довольна).

Переваги:
    Компактный, кожаный

Відповідає

Оксана, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• щербацкая Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Кожа исполнение отличного качества. Маленький, как и хотелось

Переваги:
    Цена
    Недоліки:

Діана, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олег К***

• Відповідність фото

Хороше портмоне за такі кошти.

Доброго дня, Олег. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Відповідність фото

Заявка була як шкіра. Але воняє, вибачте, як звіра свіжого дермантилоїда..... Але норм

Переваги:
    Компактний
    Недоліки:
    Воняє
  • Людмила Г***

• Відповідність фото

Все відповідає наданій інформаціі на сайті.

• Наталия М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Брала в подарок парню, ему очень понравилось компактный миниатюрный и достаточно вместительный)

Переваги:
    Качество хорошо пошито, кожа
    Недоліки:

Доброго дня, Наталя. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Ольга Е***

Очень понравился

Переваги:
    Не большой,удобный
    Недоліки:

Добрий день, Ольга. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви поставили нам оцінку 5. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!

• юрий с***

• Відповідність фото

супер...маленький и в кармане не мешает...права,техпаспорт и карты и немного нала самое оно

Переваги:
    цена+качество

Відповідає

Доброго дня, Юрій. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Татьяна К***

• Відповідність фото

Син шукав невеликого розміру синє портмоне з відділенням для монет. Це влаштувало на 100%. Задоволений покупкою. Дякую.

Переваги:
    Гарна якість, невеликий розмір, відділення для монет
    Недоліки:
    не знайшли
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

Доброго дня, Татьяна. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Все как на фото, мягкая экокожа, удобный размер для маленьких сумочек
    без запаха

Переваги:
    Размер

Доброго дня, Оксана. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Максим Д***

• Відповідність фото

На вид, будем откровенны, этот кошелёк мало похож на кожаный, догорой и статусный.
    Но в целом, за такую цену, наверное, нормас. На год-два, думаю, хватит. А большего желать - нужно больше платить.

Переваги:
    Аккуратный, минималистичный, маленький кошелёк. Помещается в руку, тем более влезет в любой карман.
    Недоліки:
    Кнопка неудачно сделана: Этот лямзик с кнопкой - кажется не очень надежным и при закрывании-открывании натягивает кожу прям сильно, что аж раздражает и вызывает опасение, что он недолго продержиться. лучше бы его всерёдке сделали.
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

Добрый вечер! Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны приобретенным товаром. Желаем приятного пользования.
      Всегда рады видеть Вас среди наших покупателей и ответить на все вопросы. Приятных и удачных Вам покупок!
      Хотим отметить, что мы ценим каждого нашего клиента и стараемся максимально быстро решить все возникшие вопросы нашим клиентским отделом. Спасибо за доверие!

• Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій

Нормальное портмоне,искал синее,мягкое,кнопки туговато открываются.

Переваги:
    Компактный,не плохо пошит,цвет.
    Недоліки:
    Нет.
  • Кучура А***

Хороший и удобный кошелек

Добрый день! Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Желаем приятного пользования.

• Володимир Ш***

• Відповідність фото

Як на мене не зовсім якісна кнопка час від часу заїдає.

Переваги:
    Колір насичений. Шви рівні.
    Недоліки:
    Не виявив.
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

Доброго дня, Володимир! Дякуємо за вибір нашої продукції. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час, щоб залишити свій відгук. Ми приймемо заходи для покращення якості контролю нашої продукції та недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
      Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякую за довіру!
      З повагою до кожного клієнта, представник постачальника.

• Жанна В***

За такие деньги сойдёт)

Добрый день. Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Желаем приятного пользования.

• Роман Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличный мини-кошелек, реально кожаный что удивило, цена очень приятная, углы не прошиты и можно видеть торцы кожи , выглядит хорошо)

Переваги:
    Дизайн, цена
  • Мария К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Купила этот кошелек, ранее тут же брала похожий этой же фирмы. И была довольна. В этот раз сплошное разочарование. Запах от кошелька не кожи, а едкого клея, внутри кожа как бы с тканью. Вот честно, сомневаюсь, что он кожаный. Очень разочарована. Буду делать возврат.

Переваги:
    Компактный
    Недоліки:
    Едкий запах клея и химии
    • Мария К***

А почему мне не ответил представитель? Или он только на позитивные отзывы отвечает? Жесть

Мария, доброе утро! Просим прощения за несвоевременный ответ и за причиненные неудобства. Спасибо за предоставленную информацию. Мы примем меры для улучшения качества контроля нашей продукции и недопущения подобных ситуаций в будущем.

• Ася О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

За такую цену он просто шикарен. Размер ровно под купюру. Очень удобно под маленькую сумочку.

Переваги:
    Цена, качество.
    Недоліки:
    Не нашла.

Доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Алла И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Не великий, приємний на дотик. Для маленької сумочки чи клатчу чудово.

• Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Первое впечатление хорошее. Аккуратный. Спасибо всем.

Переваги:
    Качество пошива, кожа.

• Светлана И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Внешне кошелёк понравился, пахнет кожей), кнопка вроде, прочная. Как будет носиться, посмотрим :)

Переваги:
    Цена