Відгуки покупців про Гаманець жіночий KIVI з екошкіри флотар горизонтальний на кнопці для прав Яскраво-червоний 55678

Оцінка користувачів 4.32/5
  • Валентина П***

гарне обслуговування вічливі оператори

Переваги:
    працює а як далі побачимо
    Недоліки:
    не має поки
    • Відповідність вказаним розмірам

• Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Непоганий за ці гроші, але як писали вище в коментарях випадає собачка з відділу на монети.

Тетяна, доброго дня. Дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.

• Христина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій

• Відповідність фото

Значок "ківі" неякісно пофарбований, криво причеплений, на гаманці лінія-вмятина.

Переваги:
    Легкий
    Недоліки:
    Прийшов бракований гаманець
    • Відповідність вказаним розмірам

Не відповідає

Доброго дня, Христина. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Рудак В***

На свою вартість гарний.

Вікторія, добрий день. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви поставили нам високу оцінку. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Через 2 місяці вирвалася собачка у відділенні для дрібних грошей.

Доброго дня, Тетяна. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Наталія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Прийшов бракованим.

Переваги:
    Гарний
    Недоліки:
    Бракований

Доброго дня, Наталія. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Катерина

Зручний, вмісткий

Катерина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Елена В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Колір гарний,але отримала з подряпиною

Переваги:
    Колір
    Недоліки:
    Не має

Олена, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.

• Евгения Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Гаманець сподобався, приємний на дотик, ніжний колір. Замочок де відділення на копійки працє, магнітна кнопка теж. Шов - охайний.

Переваги:
    Ціна , якість.
    Недоліки:

Євгеній, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Светлана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Гаманець гарний, сподобався. Ціна та якість відповідні.

Переваги:
    Зручний.
  • Алексей Т***
    Відгук від покупця. Продавець: T-K Shop. Колір: Синій

Рекомендую данного продавца!

• Aleksandr

• Відповідність фото

Выглядит не плохо, но магнит слабый, ещё нужно постараться попасть, и молния внутри со сломанными зубцами. Судя по детальным отзывам снизу явно один человек писал)

Відповідає

Доброго дня. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Юрлова О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Гарний гаманець, колір більш кораловий

Переваги:
    Якісний, вмісткий
    Недоліки:
    Не має

Доброго дня, Ольга. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Наталія С***

• Відповідність фото

Хороший гаманець, місткий. Колір трошки насиченіший, ніж на фото.

Переваги:
    Приємний колір та матеріал, лаконічний дизайн, нічого зайвого. Виглядає якісно
    • Відповідність вказаним розмірам

• Наталія С***

Хороший гаманець, місткий

Переваги:
    Приємний колір та матеріал, лаконічний дизайн, нічого зайвого. Виглядає якісно
    • Відповідність вказаним розмірам

• Колєснікова Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Малиновий

Хороший кошелёк, приятная кожа. Сколько продержится - пока не понятно:)

Добрый день! Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Желаем приятного пользования. Всегда рады видеть Вас среди наших покупателей и ответить на все вопросы. Приятных и удачных Вам покупок! Хотим отметить, что мы ценим каждого нашего клиента и стараемся максимально быстро решить все возникшие вопросы нашим клиентским отделом. Спасибо за доверие! С уважением к каждому клиенту, Представитель поставщика.

• Марина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Малиновий

Хороший кошелёк, лёгкий, что очень радует, хорошо и качественно пошит на вид. Приятный малиновый цвет, не броский.

• Марат М***

• Відповідність фото

Выглядит интересно, легкий, вместительный, много отделений.
    На ощупь хлипкий, выглядит не надежно, но пока живой.
    Учитывая цену - можно брать.

Переваги:
    Легкий, вместительный, много отделений.
    Недоліки:
    На ощупь хлипкий, выглядит не надежно, но пока живой.
    • Відповідність вказаним розмірам

• anchezzz.o

• Відповідність фото

В общем и целом неплохой вариант. Цвет не тусклый, на ощупь приятный.
    Свои функции выполняет

Переваги:
    Цена/качество
    Недоліки:
    Пока не вижу
    • Відповідність вказаним розмірам

• Станислав А***

Отличный товар

Добрый день, Станислав! Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Желаем приятного пользования.

• Михайло Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій

Добрый день, Михаил. Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы поставили нам оценку 5. Всегда рады видеть Вас среди наших покупателей и ответить на все вопросы. Приятных и удачных Вам покупок!

• Попова Е***

• Відповідність фото

Кошелек легкий, приятный на ощупь, есть отделение для мелочи, несколько отделений для купюр и карточек. Закрывается на магнитную кнопку, правда, мне достался кошелек в котором эта кнопка закрывается не с первого раза. В целом цена = качество.

Переваги:
    легкий
    Недоліки:
    магнитная кнопка закрывается не с первого раза
  • Владислав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Малиновий

хороший вариант недорогого подарка)

Переваги:
    хорошее соотношение цена/качество
    Недоліки:
    застежка слабенькая, нужно аккуратно относиться
    • Представник п***

Добрый день. Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Желаем приятного пользования.

• Татьяна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Очень красивый кошелек!! качественно пошито!!

Переваги:
    Для мелочи отделение,для карточек много отделений!
    Недоліки:
    Отсутствуют
    • Представитель п***

Добрый день, Татьяна. Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Желаем приятного пользования.

• Олександра С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

За свою цену хороший кошелек, брали по скидке.
    За месяц использования остался в хорошем состоянии
    Есть место для карточек, кармашек на молнии для монет.

Переваги:
    Вместительный, хороший доступ (широкий при открытии), приятный цвет.
    Недоліки:
    Внутренний материал неплохой, но мог бы быть получше
  • Наталия
    Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

• Відповідність фото

Жаль,что на фото нет вида сбоку - 4-5 см толщиной. Кнопка обычная, не магнитная, что затрудняет закрывание. Снаружи красивый, внутреннюю часть лучше никому не показывать. По функционалу - средней степени удобства.Очень легкий.

Переваги:
    Нежный красивый цвет.Легкий
    Недоліки:
    Толстый. Очень некрасивая внутренняя часть, как из грязно-коричневого цвета клеенки

Доброго дня, Наталія. Нам дуже прикро, що гаманець Вам не сподобався. Дякуємо за надану інформацію. Нагадуємо, що Ви можете оглянути товар при отриманні і тільки після цього оплатити. А також у Вас є 14 днів для повернення та обміну товару.

• VLADA
    Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Стильный кошелек очень красивого ,нежно-розового цвета. Выглядит утонченно и роскошно .Достаточно вместительный-2 отделения для купюр,2 открытых кармана под стенками и отделение на молнии+4 ячейки для карточек.Закрывается на магнитной кнопочке .И еще на лицевой стороне есть металический логотип бренда.Удобен в носке.

Переваги:
    Экокожа и нежный розовый цвет
  • Горпинич І***
    Продавець: Rozetka. Колір: Малиновий

Мне понравился!Красивая модель кошелька ,яркая малиновая расцветка.Вместительный,имеет 2 отделения для купюр и много под карты.

Переваги:
    Вместительный,много отделений под карты
  • Виктор
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Классный кошелек, брал жене, качественный, вместительный, топ за эти деньги

Переваги:
    Цена, качество, мягкий, удобный, вместительный .
    Недоліки:
    Нету
  • Елена С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Синій

Достаточно толстый по ширине, причём сверху толще чем внизу... А так по качеству норм.