Відгуки покупців про Зеркало напольное Фацет Бюджет S 150x39 см Не окрашенное дерево (BSN)
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Фацет
Це не стосується продавця, просто зверніть увагу, що доставка доволі дорога+ якщо вам буде кур‘єр допомагати пішки нести дзеркало на 9 поверх, то не по-людськи буде йому не подякувати. Разом це все вийшло в половину самого дзеркала
Але дзеркало класне), не спотворює. Однозначно рекомендую- Переваги:
- Швидко доставили, добре упаковано, все ціле
- ЛіліяВідгук від покупця. Продавець: Фацет
Дякую за дзеркало. Все сподобалося, гарно запаковано, все ціле.
Рекомендую продавця.- Недоліки:
- Продавець Фацет
Доброго дня, раді, що вам сподобалася наша продукція, ми виробляємо підлогові та настінні дзеркала виключно використовуючи тільки натуральне дерево. Наша продукція різного цінного сегмента, щоб кожен у нашій країні міг оточити себе виробами без фенольних смол. Вам дякую за замовлення та удачі!
- Дина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Фацет
Гарне дзеркало, сподобалось. Дякую виробнику
- Переваги:
- Якісне
- Марьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Фацет
Дуже швидка та якісно упакована доставка!!! Рекомендую продавця! Товаром задоволена на 100%
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Фацет
Чудове дзеркало, розмір ідеальний. Дякую!
- Тетяна к***Відгук від покупця. Продавець: Фацет
Отримала своє дзеркало. Дуже сподобалось. Дякую
- Переваги:
- Зручне. Якісне. Легке
- Продавець Фацет
Доброго дня, чудово, раді, що вам все сподобалося. Дякую вам за замовлення та удачі!
- Людмила Є***Відгук від покупця. Продавець: Фацет
Сьогодні отримала своє дзеркало. Дуже хорошої якості. Дякую.
- Євгеній Ш***Відгук від покупця. Продавець: Фацет
Замовляв дане дзеркало в якості подарунку. По розмірах компактне, займає мало місця. Дуже сподобалось.
- Переваги:
- Ціна, розмір, якість.
- Недоліки:
- Поки не виявлено.
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Фацет
Зеркало хорошее, без разводов. Размер оптимальный, легкое. Брали без цвета чтоб покрасить в нужный самостоятельно. Доставка, конечно, жесть. Забили, запаковали еле достала это зеркало и цена доставки с комиссией за наложку это половина стоимости зеркала. Продавцу лучше сотрудничать с другими службами доставки.
- Переваги:
- Удобное, легкое, мобильное
- Недоліки:
- Цена доставки - половина цены зеркала.
- Продавець Фацет
Добрый день, спасибо за отзыв о нашем товаре. Относительно доставки,к сожалению доставку со страховкой таких грузов осуществляет только НП. И пока альтернативы нет. Ждём , когда появится адекватный оператор.
- Назарчук О***Відгук від покупця. Продавець: Фацет
Это как я должна распаковывать? Я вам что Геракл? Знала бы я, никогда бы не заказала.
- Переваги:
- То что мне прислали даже невозможно распаковать
- Степан
Шановний, тут питання не до відправника а до Нової пошти
Те, що на фото, це дуже навіть хороше пакування!) - Назарчук О***
Шановні. Усіх вам благ, а головне РОЗУМУ. Бо бачили ваші очі у якому вигляді ви це людям відправляли.
- Чирва Л***Відгук від покупця. Продавець: Фацет
Отличное зеркало!
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: Фацет
Якісне, без тріщин, без царапин. Швидко відписав продавець. За свою ціну - ідеальне
- Переваги:
- Хороший стан, приємний продавець
- Фацет
Спасибо за отзыв. Будем и дальше радовать наших клиентов.
- ДмитроПродавець: Фацет
"В наявності", то відправимо через 5 днів. Чого одразу не писати "під замовлення до 5 днів", щоб люди час не витрачали? Коротше маркетплейс у всій красі
- Продавець Фацет
Доброго дня: всі дзеркала в наявності, просто необхідно враховувати, що для транспортування необхідні флетбокси, НП їх може надати 2 або 3 на день. А відправляти у обрешетуваннi дорожче.