Відгуки покупців про Дряпка для кота Мур-Мяу Геракл 40х80х95 см для кішок у джутовій мотузці Бежевий з темно-коричневим
- Катерина Л***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
- Инна Б***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Когтеточка супер! Коту дуже подобається.
Доставили швидко, збирається легко. Рекомендую всім у кого великий котик або декілька.- Переваги:
- Міцьна, простора, гарна якість, швидко збирається.
- Недоліки:
- Поки не знайшли.
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Дуже гарна когтеточка! Нашому мейн-куну сподобалась.
- Переваги:
- Високі та товсті стовпчики, саме те що треба для великого кота
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Сірий
Ядерна установка просто таки))) Міцна, стійка, надійна.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Бежевий з коричневим
Гарна дряпка. Кіт зацінив, користується постійно
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Бежевий з коричневим
Дякую, це дійсно найкраще ріщення для великих котиків, збирається швидко. В той же час потрібно враховувати, що комплекс великий. Продавець швидко вийшов на зв'язок, теж дякую за вашу роботу.
- Переваги:
- Великий, знайшли нарешті для нашого 9-кілограмового пузика гыдний трон
- Недоліки:
- Гліб М***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Бежевий з коричневим
Просто гігант в світі дряпок. Не дряпка, а палац.
- Переваги:
- Легко збирати, велика, співвідношення розмір/ціна
- Недоліки:
- немає usb-порта для підзарядки кота
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Бежевий з коричневим
Купила когтеточку своему коту, который до этого, кроме дивана, ничего не признавал)) , а эта когтеточка ему очень даже понравилась. Диваны спасены!!!)) хозяева и кот довольны) качественная вещь и в интерьере хорошо смотрится
- Переваги:
- Качество и внешний вид
- Недоліки:
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Бежевий з коричневим
Большое спасибо за быструю доставку!!Стильная и легко вписывается в интерьер!!
- Переваги:
- Отличная и очень качественно изготовленная!!Легко собирается!!Изделие соответствует описанию!!Коты сразу полюбили ее и взбираются как по дереву!!
- Недоліки:
- Нет!
- Анастасия С***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Бежевий з коричневим
Когтеточка качественная, достаточно тяжелая, смело можно брать 2 взрослым котам, они в полный рост смогут точить когти
- Переваги:
- Отличный сервис, быстрая доставка
- Недоліки:
- Пока не обнаружено
- Крамская В***Продавець: ZooFabrika. Колір: Бежевий з коричневим
Она обалденная! Ребята, внимательно смотрите ее размеры. Она не маленькая. Но размеры в описании указаны один в один. Без излишеств. Если у вас мейнкун - она для вас самое то. Если у вас бегемотики, как у нас и их три штучки - тоже чудесный вариант. Минусы. Я пока не наблюдаю. Она очень вместительна и очень устойчива.для тяжёлых котов, для котов размера больше среднего - самый чудесный вариант .
- Переваги:
- Да она вся сплошное достоинство.
- Недоліки:
- Татьяна Ф***Відгук від покупця. Продавець: ZooFabrika. Колір: Бежевий з коричневим
Прекрасная кофточка на двоих котов,они сразу оценили,помещаются оба, с доставкой по акции обошлась в 1765 грн. Единственное что- заказывайте на грузовое отделение НП сразу!
- Переваги:
- Устойчивая,простая в сборке,помещаются два кота, заказывала в джутовой обмотке,она дешевле и не такая колючая! Есть два шарика - игрушка! Коты сразу оценили!)))