Відгуки покупців про Черевики BRAXTON 363f 43 29 см Чорні
- Ігор Л***Відгук від покупця. Продавець: BX line. Колір: Коричневий. Розмір: 44
Придбав приблизно два роки тому. Якість посередня, вигляд частково втратили, внутрішній утеплювач зносився, стали холодними. Досить громіздкі і на фото виглядають краще, ніж вживу.
- Алина З***Відгук від покупця. Продавець: BX line. Колір: Коричневий. Розмір: 43
Купили черевики 25 січня, а 28 лютого вони вже розклеїлись, це при тому що за цей місяць ні разу не було ні снігу, ні дощу та навіть морозів
- Переваги:
- Гарні за свою ціну
- Недоліки:
- Погана якість
Відповідність повноті
Середнє
Відповідність підйому
Високий
Відповідність розміру
Відповідає
- Олег П***
Добрий день , взагалі таких проблем в нас ще не було , готові обміняти ці та передати на виробництво щоб з'ясувати що з ними трапилось , а вам відправити нові
- СергейВідгук від покупця. Продавець: BX line. Колір: Коричневий. Розмір: 44
Дуже гарнi черевики. Те що хотiв. Нога як влита. Виглядають чудово. Я задоволений.
- Недоліки:
- Немае
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: BX line. Колір: Коричневий. Розмір: 42
Ношу вже 2 місяці Покищо все добре.
- Переваги:
- Українське виробництво. Прошиті, гарно тримаю тепло.
- Недоліки:
- Не виявив
- АнатолийВідгук від покупця. Продавець: BX line. Колір: Коричневий. Розмір: 44
Все супер. Доволі непогані ботінки. Зручні,теплі,неслизькі,натуральна шкіра
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: BX line. Колір: Коричневий. Розмір: 42
Хорошая обувь. Остальное- время покажет.
- Иван Т***Відгук від покупця. Продавець: BX line. Колір: Коричневий. Розмір: 43
Благодарю производителя и поставщика за качественный товар
- Переваги:
- Обувь очень хорошего качества
- Недоліки:
- олег ш***Відгук від покупця. Продавець: BX line. Колір: Коричневий. Розмір: 42
Гарні черевики
- Переваги:
- 180
- Недоліки:
- 000
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: BX line. Колір: Коричневий. Розмір: 42
Якість взуття відповідає очікуванню, покупкою взуття задоволені!
- Недоліки:
- Николай Ш***Відгук від покупця. Продавець: BX line. Колір: Коричневий. Розмір: 45
Черевики з натуральної шкіри
Відповідність розміру
Відповідає
Комфортне для температури до
-20°C
- сергей к***Відгук від покупця. Продавець: BX line. Колір: Коричневий. Розмір: 45
Спасибо все супер!!!!!!!
- Михаил Я***Продавець: BX line. Колір: Коричневий. Розмір: 41
Дуже вдячний пану Олегу. Чесний, порядний, відповідальний. Успіху,здоров,я, миру Вам!
- Переваги:
- Все ОК.