Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Лупа-лампа 3Х 100мм 12Х 25мм живлення USB з регульованим ЛЕД підсвічуванням, підставкою, прищіпкою Zhongdi ZD-127

Оцінка користувачів 3.4/5
  • МАКСИМ
    Відгук від покупця. Продавець: КАМа

Лампа - бомба . Для моїх особистих застосувань ідеальна!

Переваги:
    Універсальність кріплення, скляна лінза, два режима світла
    Недоліки:
    Не виявив
  • Тетяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: КАМа

Брала для хоббі - картини по номерам, вишивка. Тепер дуже дрібні деталі не викликають біль в очах.

Переваги:
    зручно
    Недоліки:
    не виявила
    • Продавець  КАМа

Дякуємо, що поділилися досвідом і залишили відгук на товар

• Любовь С***
    Відгук від покупця. Продавець: КАМа

Лампа дуже чудова, думала що Китай... приїде щось таке собі, алеж я помилилась, вона така оригінальна, особливо коригування світлом це для мене було дуже важливо, і сама лупа теж не уступає ні чому! Я дуже задоволена!!!!

Переваги:
    В лампі одні переваги!
    Недоліки:
    Недоліків нема!
  • Інна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: КАМа

Дуже незадоволена лампою- «шия» зовсім не тримається в потрібному положенні, постійно треба її поправляти.

• Продавець  КАМа

Вітаємо. Цю модель ми продаємо сотнями. За весь час не було жодного повернення або браку. Можливо в процесі встановлення якусь деталь - кріплення не були закріпленні правильно. :) Нам шкода, що у Вас відбувся такий досвід. Нажаль, Ви не зверталися до нас, не повідомляли про винекнення будь-яких питань. Ви зробили замовлення в листопаді. а відгук залишили в лютому. На майбутнє звертайтеся до продавця в гарантійний термін 14 днів з моменту замовлення для обміну чи повернення (або брак). Ми завжди раді допомогти!

• Дарья Т***
    Відгук від покупця. Продавець: КАМа

Добрый день. Получила поломаный товар.

Свяжемся с Вами.

• Юлія Г***

Замінили на робочу? Сильно світить чи не дуже?