- ЄлизаветаВідгук від покупця. Продавець: Ковчег
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Ковчег
Чудова годівничка, добре тримається.
Тепер залипаю на птахів, попиваючи ранкову каву
Повісила в понеділок, перша птаха прилетіла в четвер зранку.
Особливо дякую за інструкцію по привабленню птахів- Переваги:
- Якісні присоски, нитка для страхування проти падіння.
- Недоліки:
- Не знайшла, хоча можливо для когось недоліком буде невеликий відсік для корму. Досипати потрібно щодня.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Ковчег
Дуже привабливі годівнички: пташки радіють, я насолоджуюсь.
- Переваги:
- Чудова ідея, якісне виконання, надійне кріплення.
- Недоліки:
- Не всім пташкам таке щастя)
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Ковчег
Причепила з першої спроби) Гості не забарились)
- ЛесяВідгук від покупця. Продавець: Ковчег
Тримається міцно, пташки люблять саме цей будиночок. В цьому сезоні навіть снігурі завітали!)
- Переваги:
- Такі зайчики! Приємно спостерігати
- Недоліки:
- Безлад трохи лишають по собі, щодня пару разів прибираю сміття з козирьків та підвіконь. Але це ж не корови, нічога надзвичайного
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Ковчег
Дуже гарна годівничка. Пташки прилетіли вже за кілька днів, коту подобається спостерігати. Кріпити конструкцію у холодну погоду не дуже зручно, але можливо.
- Переваги:
- Кіт дуже задоволений, пташки нагодовані.
- Недоліки:
- Кріплення на перший погляд не дуже надійне, але насправді тримається все чудово.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Ковчег
Сама годівничка зроблена якісно. Але метод кріплення не надійний взагалі. Пази для липучок занадто великі, липучки випадають, можливо повинні бути інші (великі) липучки, або ж в пази потрібно щось вкласти.
Наш вихід - вирішили залити термоклеєм пази з липучками.- Переваги:
- Якісний матеріал основи - дерево, екологічно чисто
- Недоліки:
- Метод кріплення не надійний, конструкція важка .
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Ковчег
Якісно, швидко, дуже гарна годівничка, радіє малеча і спокуса для киці, ситить іьгіпнотезує перед вікном коли там пташки :)
- Переваги:
- Якісна, дерев'яна, можливість встановити за вікно
- Недоліки:
- Не помітив
- Устина Л***Відгук від покупця. Продавець: Ковчег
Я дуже задоволена годівничкою. Вдруге замовляю у цього продавця. Ця помітно тяжча ніж та, що з акрилового скла, але присоски добре тримають її, тож дарма хвилювалася. Субʼєктивно: з дерева навіть краще, через більш природний та затишний вигляд. Рекомендую
- Продавець Ковчег
Дуже приємно, що знову обрали наші годівнички! Нехай радують птахи своїм веселим щебетанням! Вам тільки позитивних емоцій!
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Ковчег
Дуже гарна і приємна на дотик годівничка, на склі сидить так міцно, що присоски скоріше вискочать із пазів на самому корпусі, ніж відлипнуть від скла. Також дякую за інструкцію, вона написана простою і доступною мовою, містить все потрібне новачкам, а ще оформлена на папері, який додає їй відчуття "природності", і виглядає ніби надрукованою на друкарській машинці.
- Переваги:
- Гарна і міцна
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець Ковчег
Щиро дякуємо Вам за відгук, нехай скоріше знаходять пташки ! Тільки позитивних емоцій!
- ЛесяВідгук від покупця. Продавець: Ковчег
Отримала цю годівничку і присадку до пари прилаштувала. Птахи прилітають, я їх прикормила протягом тижня на пластикову, яку купила навесні і просто на підвіконня ставила тарілочки з зернятами. Тож у мене тепер аншлаг Дуже активні пташки, гарненькі хулігани. Але якщо б обирала сьогодні, то краще взяла б будиночок з прозорого пластику, огляд кращий і вони більш місткі. Взагалі дуже задоволена, не маю кота чи пса, а тут прям зграя строкатих птахів з 6:00ї ранку до 18:00)
- Переваги:
- Легко прилаштовується, тримається міцно, на 9 поверх прилітають синиці, це весело
- Недоліки:
- Взагалі нема, лише невеликий об'єм годівниці, в пластикових більший
- Продавець Ковчег
Щиро дякуємо за фото- і відеозвіти! Будемо знову Вам раді в нашому магазині!!!
- Катя Л***Відгук від покупця. Продавець: Ковчег
Гарна годівничка
- Переваги:
- Дерев'яна, стильна
- Недоліки:
- Як навчити птахів не смітити там, де їси?:)
- Наталія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Ковчег
Сперва показалось,что держаться не будет она и цена в 300грн. завышена для этого товара.Но...Три дня висит кормушка,восемь синичек уже в курсе,куда в гости прилетать)Пока довольны все)Спасибо!
- Переваги:
- Обзор 'гостей' хороший)
- Недоліки:
- Цена,наверное
- Наталия Г***Відгук від покупця. Продавець: Ковчег
Дуже рекомендую, ввечері повісила і синички були вже наступного дня. Неймовірне задоволення спостерігати за ними
- Переваги:
- Чудово тримається на склі. Детальна і корисна інструкція. Міцна і приємна на дотик.
- Недоліки:
- Укрпошта довго доставляє, отримала через тиждень
- Виктория Л***Продавець: Ковчег
Добавлю свой отзыв.
Кормушка крепко держится, надёжно на стекле.
И птички теперь привыкли к новой столовой. Каждый день прилетают- Продавець Ковчег
Дуже вдячні за відгук, тільки позитивних емоцій!!!!
- Виктория Л***Продавець: Ковчег
Добрый день!
Кормушка понравилась: деревянная, аккуратная. Крепить легко.
Спасибо за оперативность, качество и надёжную упаковку посылки.- Переваги:
- Дерево
- Недоліки:
- Пока не заметила ни одного
- Продавець Ковчег
Дуже вдячні Вам за зворотній зв'язок!!!